Cele mai bune plăci de bază pentru utilizarea cu NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti

Cel mai bun Plăci de bază pentru utilizare cu NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti Windows Central 2021

O placă de bază bună este inima oricărui PC de gaming, dacă o împerechezi cu un GTX 1080 Ti, atunci ești destul de serios în ceea ce ai găsit configurația ta. Nu trebuie să coste Pământul, dar veți căuta caracteristici, calitate și performanță, cum ar fi ceea ce obțineți cu ASUS ROG Strix Z370-F.

  • Intel de top: ASUS ROG Strix Z370-F Gaming
  • Echipa roșie: ASUS ROG Strix X470-F Gaming
  • Acces la Ryzen: MSI X470GPLUS Performance Gaming
  • PC-uri mici: ASUS ROG Strix Z370-I Gaming
  • Construcție pasionată: Gigabyte X299 DESIGNARE EX
  • Fire de rupere: ASRock X399 Professional Gaming

Intel de top: ASUS ROG Strix Z370-F Gaming

ASUS ROG Strix Z370-F Gaming de la ASUS nu este cea mai scumpă placă de acolo, dar vine cu câteva caracteristici uimitoare pentru constructorii de sisteme. Brandul este unul în care proprietarii de PC-uri au încredere de mulți ani mulți componentelor sale excelente și performanțe solide la joc

250 USD de la Amazon

Echipa roșie: ASUS ROG Strix X470-F Gaming

ASUS are producători de sisteme AMD acoperiți și cu cele mai bune jocuri X470-F, care sunt pline de caracteristici și la un preț foarte bun. Este la fel de bun ca placă Intel, plin de caracteristici, fiabilitate solidă și performanță excelentă.

190 USD de la Amazon

Acces la Ryzen: MSI X470GPLUS Performance Gaming

X470GPLUS Performance Gaming este o placă solidă pentru fanii AMD, care acceptă până la 64 GB RAM DDR la 3200 MHz, cele mai noi procese AMD, precum și chipset-ul X470 de vârf. Sunt incluse, de asemenea, o rețea rapidă, sloturi PCIe blindate și suport pentru sistemul de iluminare RGB al MSI.

140 USD de la Amazon

PC-uri mici: ASUS ROG Strix Z370-I Gaming

Când aveți puțin spațiu, plăcile de bază mini-ITX precum aceasta ASUS ROG Strix Z370-I Gaming sunt cele mai bune prietene ale dvs. Sunt doi M.2 sloturi care pot găzdui stocare rapidă pentru sistemul de operare și, porturi de antenă Wi-Fi încorporate, două sloturi RAM și spațiu pentru un GTX 1080 Ti de dimensiune completă.

200 USD de la Amazon

Construcție pasionată: Gigabyte X299 DESIGNARE EX

Dacă aveți un procesor super-puter din seria Intel Core X care necesită o placă de bază rezistentă, aceasta este o opțiune solidă. Oferă suport până la 128 GB de RAM, are cinci sloturi PCIe, trei M.2 sloturi, memorie Intel Optane și are o pereche de conexiuni Thunderbolt 3. De asemenea, este perfect pentru setările cu mai multe GPU.

430 USD de la Amazon

Fire de rupere: ASRock X399 Professional Gaming

Pentru a procesa AMD Threadripper, această plasă de bază ASRock este solidă ca o piatră și are un BIOS grozav pentru a-ți cere locul să joace. Acceptă până la 128 GB de RAM, are wireless și Bluetooth încorporate și vei accepta până la patru GPUS și un trio de m.2 SSD-uri.

455 USD de la Amazon

Alegerea unei plăci de baze bune depinde de multe lucruri, nu în ultimul rând de ceea ce veți pune în interiorul computerului dvs. Alegerile de aici sunt perfecte pentru o platformă de gaming high-end cu un NVIDIA GTX 1080 Ti, indiferent dacă utilizați Intel sau AMD, chiar și pentru pasionații de pe ambele platforme care folosesc Core X sau Threadripper

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here