Cele mai bune plăci de bază pentru Intel Core i9-9900K în 2021

Cel mai bun Plăci de bază pentru Intel Core i9-9900K Windows Central 2021

Core i9-9900K de la Intel este un procesor serios pentru sarcini serioase precum jocuri avansate și editare. Pentru a profita la maximum de procesor, necesită nevoie de una dintre cele mai bune plăci de bază capabile să suporte cipul și să includă multe caracteristici pe care vă puteți baza. Iată câteva opțiuni pe care ar trebui să luați în considerare.

  • Alegere de top: ASUS ROG Strix Z390-E Gaming
  • Accesibil la buget: Gigabyte B365M DS3H
  • Placă Premium: ASUS ROG Maximus XI Hero
  • Mic și puternic: ASUS ROG Strix Z390-I Gaming

Alegere de top: ASUS ROG Strix Z390-E Gaming

Alegerea angajaților

Aceasta nu este o placă de bază accesibilă, dar vine cu multe caracteristici care funcționează bine cu procesorul Core i9-9900K. Aveți componente de înaltă calitate, suport pentru overclockare avansată și un BIOS solid. Există chiar și Wi-Fi încorporat, în cazul în care nu vă puteți conecta computerul.

  • 240 USD pe Amazon
  • 380 USD la Newegg

Accesibil la buget: Gigabyte B365M DS3H

Când aveți un buget mai restrâns și pur și simplu, nu puteți permite o plasă de bază cu un chipset Z390, veți dori să alegeți ceva ca această opțiune Gigabyte DS3H. Nu este la fel de avansat ca celelalte alegeri ale noastre și nu veți putea împinge sistemul la limită atât de înaltă, dar această plasă este o bază stabilă pentru o construcție de calitate a PC-ului.

  • 75 USD pe Amazon
  • 76 USD la Newegg

Placă Premium: ASUS ROG Maximus XI Hero

Probabil că nu aveți nevoie de ROG Maximus XI Hero de la ASUS, dar dacă bugetul vă poate întinde, este un upgrade util pentru versiunile premium de PC cu procesorul Core i9. Acestea sunt componente de calitate uimitoare, dual M rapid.2 sloturi, USB 3.1 Gen 2 și alte caracteristici high-end.

410 USD pe Amazon

Mic și puternic: ASUS ROG Strix Z390-I Gaming

Aceasta este o placă mini-ITX, permițându-vă să instalați procesul incredibil de capabil Core i9 într-un șasiu mic compact, dar ASUS a reușit să funcționeze în chipset-ul Z390, ceea ce înseamnă că nu pierdeți prea mult la alegerea unei plăci. mai mici. Acestea ROG sunt componente de înaltă calitate, dual M.2 sloturi, stabiliri ale stabilității overclockării și Wi-Fi.

325 USD la Newegg

Alegerea celei mai bune placi de baza Intel

Alegerea noastră de top merge la excelentul ASUS ROG Strix Z390-E Gaming. Aceasta nu numai că o placă de bază de mare valoare pentru toate caracteristicile pe care le-ați obține, ci este o opțiune solidă pentru Intel Core i9-9900K cu componente de înaltă calitate, precum și stabilitatea de overclock, un BIOS grozav și ușor, și alte câteva la îndemână. beneficii precum dual M.2 sloturi.

Dacă sunteți după o placă de bază mică, dar puternică, pentru o construcție mai compactă, veți avea nevoie de o placă de bază de dimensiune mini-ITX. Am descoperit că ASUS ROG Strix Z390-I Gaming oferă un potențial surprinzător într-un pachet atât de mic. ASUS a reușit să funcționeze în unele componente și VRM-uri de înaltă calitate pentru a suporta chiar și un anumit grad de overclocking.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here