Cele mai bune plăci de bază pentru Intel Core i7-9700K în 2021

Cel mai bun Plăci de bază pentru Intel Core i7-9700K Windows Central 2021

Excelentul Core i7-9700K de la Intel este un procesor care merită luat în considerare dacă aveți nevoie de performanță cu o mulțime de nuclee disponibile. Este un plus grozav pentru orice PC pentru sarcini de jocuri și productivitate, dar nevoie de o placă de bază la fel de decentă pentru a profita cu adevărat de toată performanța disponibilă. Aici intra în jocul colecției noastre de cele mai bune plăci de bază.

  • Alegere de top: ASUS ROG Strix Z390-E Gaming
  • Accesibil la buget: Gigabyte B365M DS3H
  • Placă Premium: ASUS ROG Maximus XI Hero
  • Mic și puternic: ASUS ROG Strix Z390-I Gaming

Alegere de top: ASUS ROG Strix Z390-E Gaming

Alegerea angajaților

Așadar, poate că aceasta nu este cea mai accesibilă plasă de bază de acolo, dar este una care aduce componente de ultimă generație acolo unde contează, cum ar fi modulele regulatoare de tensiune (sau VRM-urile). Există, de asemenea, suport solid pentru overclockare, un BIOS excelent cu care să vă familiarizați, precum și o mulțime de porturi pentru a conecta totul.

236 USD pe Amazon

Accesibil la buget: Gigabyte B365M DS3H

Dacă aveți un buget mai restrâns și trebuie să economisiți niște bani, nu aveți nevoie de un chipset Z390 pentru a vă bucura de performanțe solide cu acest procesor. Asta nu permite să alegem ceva de genul Gigabyte DS3H, care este o placă bună în sine. Pur și simplu nu veți putea împinge acest sistem la fel de aproape (sau de fiabil) ca mai multe alegeri premium.

74 USD pe Amazon

Placă Premium: ASUS ROG Maximus XI Hero

Acesta este unul dintre cei mari. ROG Maximus XI Hero de la ASUS este o alegere utilă dacă bugetul dumneavoastră îl poate întinde, venind cu multe funcții upgrade-uri și peste plăci de bază mai accesibilă. Acestea sunt componente de calitate uimitoare, dual M rapid.2 sloturi, USB 3.1 Gen 2 și alte caracteristici high-end.

290 USD pe Amazon

Mic și puternic: ASUS ROG Strix Z390-I Gaming

Ce-ar fi dacă ai putea instala acel procesor puternic Intel Core i7 pe o placă de bază Mini-ITX și a-l arunca într-un computer cu factor de formă de mic? Ei bine, puteți cu această plasă de bază fină a ASUS. Nici nu se opune, având chipset-ul Z390 - ceea ce înseamnă că nu pierdeți prea mult în alegerea unei plăci mai mici - componente de înaltă calitate, dual M.2 sloturi, stabiliri ale stabilității overclockării și Wi-Fi.

214 USD pe Amazon

Alegerea celei mai bune placi de baza Intel

Dacă ar trebui să recomandăm o singură placă de bază pentru Intel Core i7-9700K, aceasta ar fi excelent ASUS ROG Strix Z390-E Gaming. Nu numai că vă puteți bucura de o valoare solidă aici, dar sunt cam tot ceea ce aveți nevoie pentru un computer puternic. Componente de înaltă calitate, au ajuns stabile de overclocking, un BIOS excelent și ușor, precum și alte beneficii utile, cum ar fi dual M.2 sloturi fac ca prețul să merite luat în considerare.

Dacă preferați să faceți totul cu un sistem compact, nu căutați mai departe decât placa de bază ASUS ROG Strix Z390-I Gaming Mini-ITX. Este foarte compact, are câteva caracteristici ucigașe, cum ar fi același chipset Z390, ca și recomandarea noastră de top, precum și VRM-uri solide pentru a suporta chiar și un anumit grad de overclocking.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here