Cele mai bune plăci de bază pentru Intel Core i5-9600K în 2021

Cel mai bun Plăci de bază pentru Intel Core i5-9600K Windows Central 2021

Intel Core i5-9600K este noul rege al proceselor de nivel mediu din gama Intel. Oferă câteva cifre de performanță solide pentru preț și, deși nu aveți nevoie de cea mai scumpă placă de bază de pe piață, cheltuirea mai mult este o modalitate sigură de a obține componente de calitate mai bună. Pentru a vă ajuta să începeți, am adunat câteva dintre cele mai bune plăci de bază

  • Alegere de top: ASUS ROG Strix Z390-E Gaming
  • Accesibil la buget: Gigabyte B365M DS3H
  • Placă Premium: ASUS ROG Maximus XI Hero
  • Mic și puternic: ASUS ROG Strix Z390-I Gaming

Alegere de top: ASUS ROG Strix Z390-E Gaming

Alegerea angajaților

Aceasta nu este în niciun caz o placă de bază accesibilă, dar este o platformă de înaltă calitate, cu toate componentele de înaltă calitate de care are nevoie pentru o experiență de calcul stabilă. Are suport pentru unele overclocking avansate, un BIOS excelent cu care să vă familiarizați, precum și o mulțime de porturi pentru a conecta totul.

230 USD pe Amazon

Accesibil la buget: Gigabyte B365M DS3H

Nu aveți nevoie de un chipset Z390 pentru Intel Core i5-9600K, ceea ce nu vă permite să recomandam ceva de genul Gigabyte DS3H dacă puteți economisi bani. Este o placă grozavă în sine, doar nu vă așteptați să împingeți sistemul la mai multe opțiuni premium.

74 USD pe Amazon

Placă Premium: ASUS ROG Maximus XI Hero

Dacă bugetul dvs. poate acoperi o placă de înaltă calitate, entuziast, cum ar fi ROG Maximus XI Hero, este o alegere utilă dacă intenționați să actualizați procesul la o dată ulterioară, înainte de apariția următoarei generații. Obține componente de calitate uimitoare, dual M rapid.2 sloturi, USB 3.1 Gen 2 și alte caracteristici high-end.

290 USD pe Amazon

Mic și puternic: ASUS ROG Strix Z390-I Gaming

Intel Core i5-9600K nu aruncă la fel de multă căldură ca procesează mai consumatoare de energie, ceea ce vă permite să instalați confortabil acest procesor pe o placă Mini-ITX. Pachetul ar putea fi apoi instalat într-o carcasă cu factor de formă mic.

214 USD pe Amazon

Alegerea celei mai bune placi de baza Intel

Cu un procesor nou, te vei asigura că două lucruri sunt compatibile: memoria RAM și, chiar mai important, placa de bază. Dacă ar trebui să faci o singură sugestie pentru Intel Core i5-9600K, aceasta ar fi ASUS ROG Strix Z390-E Gaming. This place of basic are o valoare excelentă, oferind cam tot ceea ce aveți nevoie pentru un computer puternic. ASUS este ambalat în componente de înaltă calitate, au fost stabile de overclock, un BIOS excelent și ușor, precum și alte beneficii utile, cum ar fi dual M.2 sloturi.

Când sunteți gata să duceți lucrurile la un nivel cu totul nou în ceea ce privește identificarea personalului construcției și aspectul unic, placa de bază ASUS ROG Strix Z390-I Gaming Mini-ITX merită luată în considerare, mai ales dacă aveți la îndemână sau carcasă cu factor. de forma mic.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here