Cele mai bune plăci de bază pentru AMD Ryzen Threadripper 3970X în 2020

Cel mai bun Plăci de bază pentru AMD Ryzen Threadripper 3970X Windows Central 2021

AMD a lansat Ryzen Threadripper 3970X cu 32 de nuclee uimitoare pentru entuziaști și creatori. Pentru a împinge acest CPU impresionant la limită, veți avea nevoie de o placă de bază la fel de strălucitoare. Am adunat unele dintre cele mai bune plăci de bază din jur.

  • Intrare TRX40: Gigabyte Aorus Pro WiFi
  • Entuziast: ASUS ROG Zenith II Extreme
  • Alegere valoare: Gigabyte Aorus Master
  • Pentru creatori: MSI Creator
  • Design elegant: ASUS ROG Strix TRX40-E Gaming

Intrare TRX40: Gigabyte Aorus Pro WiFi

Alegerea angajaților

Aceasta poate fi una dintre cele mai „accesibile” plăci de bază TRX40 pe care le veți întâlni, dar este totuși mai scumpă decât platformele AM4 high-end. Această placă de bază are tot ce nevoie de sistem pentru a crea un Threadripper capabil, inclusiv M.2 sloturi, design VRM cu 12+2 faze, precum și opt sloturi RAM.

400 USD pe Amazon

Entuziast: ASUS ROG Zenith II Extreme

Deci, această plasă de bază pentru ASUS este probabil la îndemâna majorității bugetelor de PC, dar ar putea fi una dintre cele mai bune plăci de bază pentru procesarea Threadripper, acesta este un exemplu bun. Se mândrește cu cinci M.2 unități SSD, USB 3.2 Gen 2 și AMD StoreMI, precum și o mulțime de componente premium pentru funcționarea stabilă.

696 USD pe Amazon

Alegere valoare: Gigabyte Aorus Master

Listăm acest lucru ca o alegere de valoare, puteți obține o mulțime de funcții pentru banii dvs., inclusiv o configurată avansată VRM în comparație cu Aorus Pro pe care l-am enumerat mai sus. Alte rezultaturi minore au ca stație de lucru mult mai capabilă și mai stabilă.

495 USD pe Amazon

Pentru creatori: MSI Creator

Dacă sunteți un creator, această plasă de bază bine numită de la MSI merită luată în considerare. Are LAN de 10 Gb, suport Wi-Fi 6, o mulțime de sloturi USB, opt sloturi RAM, nouă anteturi de ventilator, design de alimentare cu 16+3 faze, răcire activă pentru chipset și chiar o placă de expansiune pentru încă patru PCIe Gen 4.0 M.2 sloturi. Aceasta este lista de caracteristici.

690 USD pe Amazon

Design elegant: ASUS ROG Strix TRX40-E Gaming

Și aceia dintre voi care preferă iluminarea RGB față de orice altceva, ASUS are placa de bază ROG Strix TRX40-E Gaming cu aspect premium, trei M.2 sloturi, USB 3.2 Gen 2, un afișaj OLED adresabil, răcire VRM activă în 16 trepte, Wi-Fi 6, instrumente utile BIOS, precum și o mulțime de anteturi de ventilatoare.

536 USD pe Amazon

Alegerea celei mai bune plăci de bază TRX40

Când căutați să utilizați un procesor Threadripper, în special 3970X, va trebui să vă despărțiți de niște bani serioși pentru o placă de bază. Din păcate, nu puteți folosi priza AM (sau TR4) și aveți nevoie de una cu suport TRX40. Nu trebuie să treceți peste bord, ceea ce este prezentat cu alegerea noastră de top Gigabyte Aorus Pro WiFi.

Dacă construiți un sistem destul de uimitor și aveți un buget de rezerva, ASUS ROG Strix TRX40-E Gaming nu numai că arată bine, dar vine cu tot ce aveți nevoie pentru o construcție elegantă. Există câteva caracteristici bune, cum ar fi răcirea activă VRM în 16 trepte, precum și răcirea chipset-ului și chiar un afișaj OLED.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here