Cele mai bune plăci de bază pentru AMD Ryzen Threadripper 3960X în 2021

Cel mai bun Plăci de bază pentru AMD Ryzen Threadripper 3960X Windows Central 2021

AMD oferă câteva platforme cu performanță, inclusiv Ryzen Threapper 3960X cu 24 de nuclee. Cu toate acestea, această bestie are nevoie de plăci de bază AMD specială cu soclu TRX40. Pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă, am adunat câteva dintre cele mai bune plăci de bază din care să puteți alege.

  • Intrare TRX40: Gigabyte Aorus Pro WiFi
  • Entuziast: ASUS ROG Zenith II Extreme
  • Alegere valoare: Gigabyte Aorus Master
  • Pentru creatori: MSI Creator
  • Design elegant: ASUS ROG Strix TRX40-E Gaming

Intrare TRX40: Gigabyte Aorus Pro WiFi

Alegerea angajaților

Deși aceasta este una dintre cele mai accesibile plăci de bază TRX40 pe care să le poată cumpăra chiar acum, prețul este încă mult peste cel al plăcilor de bază AM4 de ultimă generație pentru procesarea Ryzen. Acest lucru vine echipat cu M.2 sloturi, design VRM cu 12+2 faze, precum și opt sloturi RAM, ceea ce este un început excelent pentru nou-veniți Threadripper.

400 USD pe Amazon

Entuziast: ASUS ROG Zenith II Extreme

Știu la ce te gândești, „ai putea construi un computer întreg la prețul acesta." Cu toate acestea, dacă căutați una dintre cele mai bune plăci de bază pentru Threadripper-ul dvs. avid de putere, aceasta este o opțiune solidă. avea până la cinci M.Sunt instalate 2 unități SSD, iar placa vine cu USB 3.2 Gen 2 și AMD StoreMI, precum și o mulțime de componente premium pentru funcționarea stabilă.

850 USD pe Amazon

Alegere valoare: Gigabyte Aorus Master

Aceasta nu este o alegere de valoare pentru mulți, dar este o palmă în mijlocul alegerilor noastre în ceea ce privește prețul. Obține o configurare VRM mai avansată în comparație cu Aorus Pro, precum și alte creșteri minore pentru o stație de lucru mai puternic.

495 USD pe Amazon

Pentru creatori: MSI Creator

Această placă de bază are multe oferite, inclusiv 10Gb LAN, suport Wi-Fi 6, o mulțime de sloturi USB, opt sloturi RAM, nouă anteri de ventilator, design de alimentare cu 16+3 faze, răcire activă pentru chipset și chiar o expansiune inclusă. card pentru încă patru PCIe Gen 4.0 M.2 sloturi.

690 USD pe Amazon

Design elegant: ASUS ROG Strix TRX40-E Gaming

Această placă de bază cu aspect premium de la ASUS are o mulțime de RGB pentru versiunile mai unice, trei M.2 sloturi, USB 3.2 Gen 2, un afișaj OLED adresabil, răcire VRM activă în 16 trepte, Wi-Fi 6, instrumente utile BIOS, precum și toate porturile și anteturile de care veți avea nevoie pentru a menține sistemul rece.

536 USD pe Amazon

Alegerea celei mai bune plăci de bază TRX40

Platforma TRX40 este costisitoare, indiferent de modul în care abordați familia Threadripper din seria 3000. Cu toate acestea, nu trebuie să înnebuniți și să vă aruncați bugetul complet pentru o singură componentă, motiv pentru care vă recomandăm Gigabyte Aorus Pro WiFi ca una dintre cele mai bune opțiuni disponibile. Nu este cea mai ieftină plasă de bază din jur, dar nici nu te va face să plângi noaptea.

Dacă vă plac luminile și LED-urile RGB, veți dori să luați în considerare ASUS ROG Strix TRX40-E Gaming pentru construirea elegantă a computerului dvs. Nu numai că sunt toate anteturile adresabile de care veți avea nevoie de vreo dată, dar sunt și răcire activă VRM în 16 etape, precum și răcire chipset și chiar un afișaj OLED, pentru că de ce nu?

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here