Cele mai bune versiuni Minecraft Dungeons: Torment Quiver Souls Tir cu arcul

Sursa: Windows Central

În ultimul nostru ghid, am evidențiat construcția necinstită veninoasă - Spider's Kiss, care s-a concentrat pe luptă corp la corp rapidă. Pentru a continua seria, am decis că este corect să arătăm puțină dragoste jucătorilor care preferă o magie bună de modă veche a sufletelor la distanță. În acest ghid, vom descompune cea mai bună construcție hibridă de tir cu arcul mag/suflete din Minecraft Dungeons. Iată furia lui Torment Wraith!

The Torment Wraith

În timp ce Minecraft Dunons poate să nu aibă un sistem magic tradițional, există cu siguranță oportunități de a umple acel gol în moduri satisfăcătoare. This construcție la distanță este concepută pentru jucătorii care doresc să manipuleze puterile magiei sufletului întunecat.

Construcția Torment Wraith se concentrează pe valorificarea puterilor nebunești și a returului Torment Quiver. Celelalte piese de echipament și artefacte pentru acest echipament sunt concepute pentru a vă ajuta să profitați la maximum de acest puternic atac la distanță.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Arme și armuri

Sursa: Windows Central

Eternal Knife (Mlaștină udă/Templu din deșert)

Sursa: Microsoft

Un Torment Wraith nu are nevoie de mana, ci deblocheaza puterea sufletelor pierdute cu Eternal Knife. Acest puternic unic garantează adunarea de suflete +2 și are, de asemenea, șansa de a câștiga și mai multe suflete la lovitură. Iată descântecele pe care le-am echipat pentru această construcție:

 • Lovitura critica - Cu daune mari per lovitură, dar cu viteză de atac mai mică, lovirea critică vă ajută să faceți atacurile la distanță apropiată mai viabilă
 • Rezonator Enigma – Deoarece o mare parte din atractia utilizării Eternal Knife provine din câștigul incredibil de mare al sufletului, Enigma Resonator este o modalitate excelentă de a spori și mai multe daunele atacurilor corp la corp
 • Angajat – Committed este o încântare uimitoare pentru a ciobi inamicii încăpățânați și tancuri. Acest lucru, în combinație cu Critical Hit și Enigma Resonator oferă atacurilor tale asupra inamicilor slăbiți șansa de a suferi daune devastatoare.

Frost Bite (Cripta înfiorătoare/Minele Redstone)

Sursa: Microsoft

Dușmanii tăi vor simți că aerul rece al morții se apropie cu armura Frost Bite. Înarmată cu un tovarăș înzăpezit care uimește inamicii din apropiere, adunarea dublă a sufletelor și +30% daune la distanță, această piesă este crucială pentru creșterea puterii Torment Quiver. Urmează descântecele noastre:

 • Înfiorătoare – Ce ar fi Frost Bite fără farmecul Chilling? This încântare puternică încetinește mișcarea inamicului și viteza de atac, lăsându-vă liber să culegeți suflete cu Eternal Knife. 
 • Sinergia vitezei – Dacă vă aflați vreodată într-o situație în care trebuie să vă retrageți în grabă, Speed ​​​​Synergy vă va oferi un impuls de viteză atât de necesar, folosi orice artefact.
 • Protecţie – Rotilele sunt din punct de vedere istoric destul de spongioase. Din fericire, Protejează poate oferi o cantitate semnificativă reducere a daunelor pentru a vă ajuta să vă menținem multă luptă mai mult.

Bow of Lost Souls (Creeper Woods/Creepy Crypt)

Sursa: Microsoft

Arcul Sufletelor Pierdute va fi cea mai importantă piesă de echipament a voastră atunci când vine vorba de succesul acestui build, deoarece producția de daune ale Torment Quiver se bazează în mare măsură pe descântecele acestui obiect:

 • Rezonator Enigma – Încă o dată cu sentiment! Enigma Resonator este o descântec extraordinară pentru orice armă de adunare a sufletelor, dar, în acest caz, poate spori și daunele Torment Quiver cu rezultate uimitoare.
 • Putere – Puterea adaugă un procent masiv de daune brute unei arme. Având în vedere că Bow of Lost Souls ne concentrează aici, acest lucru este esențial.
 • Supraalimentare – Supercharge poate adăuga sau daune suplimentară de 40% la atacul arcului tău. Acest trio de descântece este dezastruos pentru forțele inamice.

Artefact

Sursa: Windows Central

Torment Quiver

Un Torment Wraith este la fel de bun ca Torment Quiver al lor. Combinat cu arcul și setul de echipamente potrivite, Torment Quiver poate distruge cu ușurință hoarde de inamici dintr-o singură lovitură. Acest artefact este pâinea și untul aceste construcții.

Manta fantomă

Mișcă-te printre umbre cu mantia fantomă bântuitoare. În combinație cu descântecul Speed ​​​​Synergy, acesta va fi cel mai bun instrument de evadare al tău dacă îți trezești copleșit de mulțime de inamici puternici. 

Vindecător de suflet

Încă o altă piesă de echipament din această construcție care stimulează adunarea sufletului, artefactul Soul Healer este un instrument de susținere incredibil de puternic. Dacă faceți acest lucru, dvs. sau unui aliat slăbit, o parte de sănătate care vă va salva vieți.

Acțiune multiplayer grozavă

Minecraft Dungeons

Distracție în temniță pentru întreaga familie!

Există multe de iubit la acest spin-off orientat spre acțiune, care se desfășoară în universul Minecraft în bloc.

 • 19 USD.99 la Microsoft

Impartaseste-ti gandurile!

Privind ziduri de inamici prinse în calea zdrobitoare a Torment Quiver, cu adevărat nu îmbătrânește niciodată. Propriul nostru Jez Corden a petrecut mult timp perfecționând această construcție a sufletelor, așa că, dacă sunteți în căutarea unei modalități mai concentrate de a juca Minecraft Dungeons, încercați acest echipament! Asigurați-vă că împărtășiți versiunile preferate în comentariile de mai jos.

Minecraft Dungeons

Principal

 • Deblochează toate nivelurile Minecraft Dungeons
 • Toate echipamentele unice pentru Minecraft Dungeons
 • Toate armele Minecraft Dungeons
 • Toate armurile Minecraft Dungeons
 • Toți dușmanii Minecraft Dungeons
 • Cele mai bune versiuni Minecraft Dungeons

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here