Cele mai bune semințe Minecraft Bedrock Edition pe care trebuie să încerci în 2021

Sursa: Windows Central

Semințele Minecraft vă permiteți să creați sau lume predeterminată în care să o construiți, făcându-le incredibil de util dacă puteți să știți să aveți un punct de apariție lângă, temniță, râpă sau altă structură unică. S-ar putea să poată chiar să vă testați nu-i pe o insulă pustie. Orice îți place, iată cele mai bune semințe Minecraft care funcționează cu toate versiunile Bedrock Edition.

Cele mai bune semințe de încercare

 • Un loc sigur, cu o notă de varietate
 • Un ocean vast pe de o parte, un peisaj perfid pe de altă parte
 • Un sat minunat cu o împrejurimi uluitoare
 • Sate multiple, biom variate
 • Sat tăiat cu râpă, atacă fortăreața
 • Luați-vă șansele pe o insulă pustie
 • Un avanpost printre sate
 • Râpă adâncă, templu deșert, mai multe sate
 • Sat deșert cu avanpost în apropiere
 • Comerțul cu zone umede și jefuirea
 • O viață plină de viață în pădure
 • Ciuperci și epave
 • Câte puțin din toate

Creați după pofta inimii dvs

Minecraft Bedrock Edition

Probabil cel mai bun joc vreodată

Minecraft este cel mai bine vândut joc din toate timpurile și pentru un motiv întemeiat. Îți oferi cheile unei lumi infinite în blocuri în care poți construi în esență orice poți iese în minte. Joacă-l singur sau joacă-l cu prietenii; te vei distra de minune.

 • 30 USD (PC Starter Pack) la Microsoft
 • 20 USD (Xbox One) la Microsoft

1. ExpressVPN: Cel mai bun VPN disponibil chiar acum

Aceasta este alegerea noastră de top pentru oricine dorește să înceapă cu o VPN. Oferă o combinație excelentă de viteză, fiabilitate, servicii remarcabile pentru achiziționarea și accesibilitatea. Există o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile, așa că încercați-o astăzi.

De la 6 USD.67 pe lună la ExpressVPN

Un loc sigur, cu o notă de varietate

Sursa: Windows Central

O sămânță grozavă cu care să începi dacă poți să o luați încet, dar nu să vă handicapați cu o lume monotonă. Depuneți icre într-o pădure luxuriantă înconjurată de câmpii și de o varietate de alte biomi, cu o peșteră adâncă și bogată aproape de sub dvs. pentru a extrage resurse în confort.

Nu există săte în apropiere, dar uneori nu ai nevoie de stresul care vine cu nevoia de a proteja și apăra un sat de număr înspăimântător de mare de inamici pe care îi au. Aceasta este o opțiune excelentă dacă doar să construiți în liniște, dar să nu fiți limitat de resursele sau zonele la care aveți acces.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sămânță: 1238645065

Un ocean vast pe de o parte, un peisaj perfid pe de altă parte

Sursa: Windows Central

Te trezești pe o insula înconjurată din toate părțile de apă (gâfâit). Într-o direcție oceanul se întinde pentru eternitate (sau până când Minecraft generează mai mult teren în aceeași direcție); în altul, vezi munți care se profilează ciudat în depărtare, întinzându-se spre cer; pe o altă insula mult mai mare, împărțită în jumătate de-o râpă amenințătoare, domină peisajul.

Aceasta este o sămânță dacă poate să abordați natura cu capul înainte. Supraviețuiește cu nimic altceva decât cu inteligența ta și cu orice lemn pe care să-l poată da din copac. Nu vă așteptați la niciun ajutor sau refugiu de la niciun sat. Ești pe cont propriu aici, amice.

Sămânță: -1992876879

Un sat minunat cu o împrejurimi uluitoare

Sursa: Windows Central

Vrei ceva un pic ciudat? Încă vreau toate elementele de bază? Nu vrei să faci compromisuri cu varietatea ta și totuși vrei să fii surprins? Ești foarte pretențios, dar mai avem ceva pentru tine. Intrați într-un sat frumos, cu proprietatea pe malul apei și păduri și munți superbi care îl înconjoară.

Privește mai de aproape. Realizați mul taiga care îl înconjoară este din anumite motive de murdărie (fără iarbă), jumătate de lut, jumătate...semne plus pietruite? Da, nici aici nu suntem siguri ce s-a intamplat cu generatorul Minecraft. Cu toate acestea, este infinit de amuzant și este exact genul de lucru care duce la câteva teorii și zvonuri interesante în comunitatea Minecraft.

Sămânță: 1937332094

Sate multiple, biom variate

Sursa: Windows Central

Aceasta este una dintre semințele mele preferate pentru a începe orice tip de joc. Din punctul de naștere, vă aflați în imediata apropiere a mai multor sate din biome variate, inclusiv salcâm, câmpie, deșert, pădure de ciuperci, pădure standard și munte. Nu este nimic deosebit de unic la această sămânță, dar este ideală dacă vă place să construiți structura variate în imediata apropiere, dar în biomi diferite.

Există suficient spațiu pentru a crea o metropolă extinsă care să încorporeze toate satele unice, dar are topografia necesară pentru construcții creative și pe mai multe niveluri. Explorați zona înconjurătoare și veți găsi fără îndoială sau râpă adâncă și un ocean care durează cine știe cât timp.

Sămânță: 1388582293

Sat tăiat cu râpă, atacă fortăreața

Sursa: Windows Central

Aceasta este o sămânță excelentă dacă vă place să vă împrieteniți imediat cu unii săteni, dar nu este doar un sat care vă așteaptă sosirea. Prin tăieturile din mijloc, o râpă adâncă plină de resurse naturale valoroase și puțuri de mine deschise care se extind în abis.

Vrei să intri rapid într-o acțiune PvE? Unul dintre pereții râpei este începutul unei fortăreațe (de fapt, biblioteca plină de rafturi de cărți), pe care să poată ataca pentru a găsi obiecte de valoare precum cărți de vrăji, perle ender și multe, multe altele.

Sămânță: 2065486297

Luați-vă șansele pe o insulă pustie

Sursa: Windows Central

Treziți-vă pe o insula pustie, unde se află țestoase marine, o peșteră adâncă plină de monștri, câțiva copaci și nu multe altele. Depinde de tine să navighezi sau să înoți către micile insule din jur, unde ai putea avea șanse mai mari să găsești obiecte de valoare care te vor ajuta să ajungi la finalul jocului.

Dacă preferați sau provocați și v-ați săturat de semințele obișnuite, unde puteți merge oriunde și puteți instala, aceasta este o alternativă grozavă care va testa cât de creativ puteți fi. Asigurați-vă că verificați sloturile de gheață din apropierea insulei de naștere.

Sămânță: -1865786728

Un avanpost printre sate

Sursa: Windows Central

Dacă sunteți interesat să vedeți ce pot face avanposturile jefuitorilor unui sat, fără îndoială veți dori să verificați această sămânță. Apariți la nord de locul în care este toată acțiunea și, călătorind la o distanță scurtă de biomul mesei, vă răsfoiți până la vârfurile de gheață, veți vedea un avanpost și trei sate din apropiere.

Doborați căpitanul avanpostului, obțineți efectul Bad Omen și mergeți într-un sat pentru a declanșa un raid. O sămânță absolut minunată dacă revii în Minecraft după câteva actualizări semnificative și nicio perspectivă variată nu este rea.

Sămânță: 262834868

Râpă adâncă, templu deșert, mai multe sate

Sursa: Windows Central

Apare lângă un templu din deșert care poate fi atacat imediat - ai grijă să nu pornești TNT-ul ascuns în camera cufărului - și pornește să găsească două sate practice unul deasupra celuilalt, dar în biomi diferite.

Dacă sunteți pentru a explora spații adânci fără a fi nevoie de un târnăcop, există și o râpă adâncă, ramificată, plină de apă și lavă, între sate și templul din deșert. Este un loc minunat pentru a începe recoltarea obsidianului și a tot felul de alte resurse naturale fără prea mult efort.

Sămânță: FINALĂ

Sat deșert cu avanpost în apropiere

Sursa: Windows Central

Aceste semințe te aruncă în deșert, lângă un sat întins, care se învecinează cu o râpă eliminată, plină de lavă și apă. În jurul zonei sunt niște dealuri joase și un alt sat mare pe stepele unor munți mai mari.

În apropiere, în deșert, se află un avanpost de jefuitori care veghează la trecerile și venirile și puteți fi sigur că veți auzi în curând de la locuitori, mai ales dacă îl eliminați pe căpitanul jefuitorului și vă întoarceți într-unul dintre sate. Ai grija la petrecerea de raid!

Sămânță: 2048971879

Comerțul cu zone umede și jefuirea

Sursa: Windows Central

Ținuturile joase în care depuni icre constau dintr-un deșert, un deal și un biom de pădure, împletite cu râuri lungi și șerpuite, cu cascade înalte pe care le putem folosi pentru a construi castele și conace uimitoare.

Zona se întâmplă, de asemenea, să fie plină de sate, temple și un avanpost chiar în mijloc, așa că poți fi sigur că există o mulțime de lucruri de făcut atunci când nu construiești poduri și turnuri de observație pentru a fi cu ochii pe comerț. și jefuirea.

Sămânță: -709919370

O viață plină de viață în pădure

Sursa: Windows Central

Dacă preferați să vă construiți capodopera în pădure, această sămânță ar trebui, fără îndoială, să se simtă acasă. Depuneți icre în copaci groși care se sparg într-o câmpie mică care deține mai multe sate și un avanpost înalt care aruncă umbra asupra văii.

În centrul poienii se află o râpă masivă aprovizionată cu resurse valoroase ușor de accesat. La nord este începutul unor munți impresionanți care aruncă lavă, precum și mai multe sate cuibarite în dealuri. Verificați-l cu siguranță pe acesta dacă preferați să evitați deșerturile și să trăiți verde.

Sămânță: -2111305578

Ciuperci și epave

Sursa: Windows Central

This insulă întinsă de ciuperci găzduiește copaci și vaci ciuperci, iar continentul este ușor accesibil dacă aveți nevoie de un peisaj familiar. Dacă te îndrepți în apă, totuși, vei găsi rapid catargul unui naufragiu scoțând capul din apă, anunțându-te că există o comoară de găsit.

Dacă asta nu este suficient, în drum spre naufragiu, ar trebui să vezi luminile de la un monument subacvatic unde poți recolta prismarine și bureți. Aceasta este o sămânță excelentă dacă puteți să vă testați poțiunile de respirație cu apă.

Sămânță: 992826707

Câte puțin din toate

Sursa: Windows Central

This sămânță te aruncă în mijlocul mai multor sate din biomi diferite, cea mai apropiată de a depune icre așezată deasupra unui sistem de peșteri absolut întins, accesat printr-o groapă deschisă lângă o pasarelă.

Plecați pe uscat și veți întâlni în curând alte sate, un avanpost de jefuitori din apropiere și un conac în pădure, toate la vedere unul altuia. Dacă poți să gustați puțin din unele rarități, aceasta este o sămânță ideală.

Sămânță: -972330367

Creați după pofta inimii dvs

Minecraft Bedrock Edition

Probabil cel mai bun joc vreodată

Minecraft este cel mai bine vândut joc din toate timpurile și pentru un motiv întemeiat. Îți oferi cheile unei lumi infinite în blocuri în care poți construi în esență orice poți iese în minte. Joacă-l singur sau joacă-l cu prietenii; te vei distra de minune.

 • 30 USD (PC Starter Pack) la Microsoft
 • 20 USD (Xbox One) la Microsoft

Produse Minecraft minunate

Ne place Minecraft la fel de mult ca tine. Acestea sunt câteva dintre accesorii noastre preferate pentru Minecraft.

Colecția de cărți de ghiduri Minecraft (25 USD pe Amazon)

Doriți să aflați mai multe despre complexe Minecraft? Acestea cărți minunate un cadou grozav sau o experiență de învățare pentru o persoană dragă mai tânără!

Tricou Minecraft Creeper (de la 7 USD pe Amazon)

Pentru târâtoarea din viața ta!

Creeper Hat (14 USD pe Amazon)

Cea mai înfricoșătoare pălărie dintre toate. Din fericire, nu explodează.

Minecraft Pig Plushie (18 USD pe Amazon)

Creepers prea urâți? Încearcă în schimb acest plus drăguț!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here