Cele mai bune huse Microsoft Surface Pro (Surface Pro 3 - 7) din 2021

Cel mai bun Huse Microsoft Surface Pro Windows Central 2021

Gama Microsoft Surface Pro, extinsă acum pentru a include Pro 7 reîmprospătat, are dispozitive subțiri și ușoare. Este de înțeles de ce ați dori să vă menținați Pro în stare impecabilă, iar un om este o soluție populară. Am adunat o grămadă dintre cele mai bune chiar aici, care vor oferi o protecție elegantă pentru dispozitivul dvs.

  • Design premium: WaterField Designs Dash Sleeve
  • Protecție suplimentară împotriva căderii: tomtoc 360
  • Design subțire: husă ProCase Sleeve
  • Protecție accesibilă: Evecase Sleeve
  • Finisaj piele PU: Husă MoKo Sleeve
  • O mulțime de culori: Manșon cu fermoar ProCase
  • Conceput pentru profesioniști: Brenthaven Collins Sleeve Plus

Design premium: WaterField Designs Dash Sleeve

Alegerea editorilor

Produsele WaterField sunt realizate manual la un standard înalt în San Francisco, iar Dash nu este diferit. Este fabricat din nailon balistic pentru o durabilitate impresionantă, dar ușoară și un strat rezistent la apă ține de vremea neplanificată. Interiorul este căptușit cu spumă de compresie pentru a vă menține. Prinde-l într-o orientare verticală sau orizontală.

De la 89 USD la SFBags

Protecție suplimentară împotriva căderii: tomtoc 360

Alegerea angajaților

Ești îngrijorat de daunele căderii?? Manșonul Tomtoc 360 are căptușeală groasă în jurul tuturor celor patru colțuri în loc să fie doar de-a lungul părților laterale. Totul este invelit intr-un buzunar robust cu fermoar, cu spatiu pentru un Pro si o husa de tip atasata. Un buzunar mai mic cu fermoar la exterior găzduiește accesorii mai mici și veți putea alege din mai multe culori și modele diferite.

22 USD pe Amazon

Design subțire: husă ProCase Sleeve

Thismânecă ușoară optează pentru o clapă magnetică mai degrabă decât pentru un ferm, permițându-i să rămână cât mai subțire posibil. Este alcătuit din piele compozită la exterior cu un interior din microfibră, oferindu-i puțină rezistență la intemperii, reducând în același timp amenințarea zgârieturilor. O husă pe spate conține documente suplimentare sau telefonul dvs. și poate fi avut în trei culori diferite.

15 USD pe Amazon

Protecție accesibilă: Evecase Sleeve

This husă Evecase este cea mai accesibilă opțiune din runda noastră, dar este departe de a fi ieftină. Este alcătuit din material rezistent la apă pentru a proteja împotriva daunelor în aer liber și include două buzunare cu fermoar. Buzunarul principal este căptușit pentru Pro, în timp ce buzunarul exterior are spațiu pentru documente și accesorii mai mici.

De la 13 USD la Amazon

Finisaj piele PU: Husă MoKo Sleeve

Manșon MoKo menține, de asemenea, lucrurile la prețuri accesibile, dar este mai adaptat pentru mulțimea sălii de consilii, datorită construcției ascuțite din piele PU. Are o clapă magnetizată considerabilă pentru a-ți ține Pro în poziție, iar interiorul este căptușit cu pâslă pentru a preveni zgârieturile. Este subțire, este ușoară și are chiar și un suport dedicat pentru stilou de suprafață în lateral.

17 USD pe Amazon

O mulțime de culori: Manșon cu fermoar ProCase

Aceste mâneci ProCase vin cu un mâner în partea de sus pentru transport comod și sunt disponibile în șapte culori și modele diferite pentru a se potrivi stilului dvs. Buzunarul principal cu fermoar este căptușit și căptușit pentru a preveni zgârieturile și loviturile, iar un buzunar suplimentar pe lateral vă va ține telefonul sau accesorii mai mici.

18 USD pe Amazon

Conceput pentru profesioniști: Brenthaven Collins Sleeve Plus

Sleeve Plus de la Brenthaven Collins are garanție pe viață și este disponibil în câteva câteva diferite. Buzunarul cu fermoar este căptușit cu bumbac pentru a vă proteja dispozitivul, iar exteriorul cambray este accentuat cu piele vegană. Buzunarele dedicate pentru Surface Pen și Mouse îl fac partenerul perfect pentru Pro.

50 USD la Microsoft

Dacă facem câteva sugestii

Suntem de multă vreme fani ai ceea ce WaterField Designs creează pentru produsele Surface, iar Dash Sleeve este un exemplu perfect. Fiecare este realizat manual din materiale de calitate în San Francisco și obțineți o garanție limitată pe viață pentru a ajuta la înghițirea acestui preț relativ ridicat. Alegeți modelul dvs. Pro, alegeți o culoare pentru exteriorul din nailon balistic și alegeți între orientare orizontală sau verticală. Este o potrivire personalizată, dar are spațiu suficient în interior pentru Surface Pro și Type Cover.

Exteriorul Dash este acoperit cu un strat rezistent la apă pentru a proteja mai bine împotriva ploii, iar interiorul are căptușeală din spumă care poate ajuta Pro-ul să se descurce mai bine în cazul unei căderi accidentale. O buclă elastică se pliază peste partea superioară a mânecii pentru a-ți menține Pro în poziție, iar pe spate există un buzunar cu fermoar pentru alte accesorii mici. Dacă optați pentru orientarea verticală, veți primi și un slot dedicat pentru Surface Pen.

Dacă nu poți să cheltuiți atât de mult, dar vă puteți asigura o protecție excelentă, tomtoc 360 este fără îndoială sau alegere mai bine. Are căptușeală groasă în jurul tuturor colțurilor, mai degrabă decât doar de-a lungul marginilor, care oferă robustă împotriva căderilor accidentale. Buzunarul principal cu fermoar are o căptușeală moale pentru a preveni zgârieturile, iar buzunarul exterior cu fermoar are loc pentru accesorii mai mici. Alegeți dintre câteva modele și culori diferite pentru a se potrivi cel mai bine cu stilul dvs.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here