Cele mai bune carduri de memorie microSD pentru Surface Pro (de la Pro 3 la Pro 7) în 2021

Cel mai bun Carduri microSD pentru Surface Pro Windows Central 2021

Cel mai recent Surface Pro 7 aduce procesare Intel Core din a 10-a generație și un port USB-C pe un dispozitiv care rămâne în mare parte similară de modelele mai vechi. Aceasta înseamnă că există încă un cititor de card microSD cu UHS-I încorporat în Pro 7, gata să gestioneze un pic de stocare suplimentară și transferuri rapide. Dacă nu aveți una dintre cele mai bune carduri SD pentru Surface Pro sau să faceți upgrade, iată alegerile noastre de top.

 • Evaluare U3: Samsung EVO Select
 • UHS-I și UHS-II: Delkin Prime 1900X
 • Opțiune accesibilă: Silicon Power Superior
 • Stocare de încredere: SanDisk Ultra
 • Excelent pentru video: PNY Pro Elite

Evaluare U3: Samsung EVO Select

Alegerea bugetului personalului

Samsung face un spațiu de stocare excelent și nu e prea greu în departamentul microSD. EVO Select este disponibil până la 512 GB de stocare și are viteze de oraș până la 100 MB/s și scriere de 90 MB/s. 128 GB este, fără îndoială, cea mai bună opțiune pentru mulți oameni, pe baza prețului pentru performanță și dimensiune. Este inclusă o garanție limitată de 10 ani pentru o liniște suplimentară.

 • De la 8 USD la Amazon
 • 71 USD la Walmart
 • De la 38 USD la Newegg

UHS-I și UHS-II: Delkin Prime 1900X

Upgrade alegere

Surface Pro 7 ar putea ajunge la maxim la UHS-I, dar puteți profita de vitezele UHS-II oferite de acest card cu celelalte dispozitive ale dvs. Rămâne compatibil cu Pro 7 și modelele anterioare și este disponibil în dimensiuni de 64 GB sau 128 GB. Costă puțin mai mult decât alte opțiuni, dar vitezele de oraș până la 300 MB/s vor face diferența atunci când sunt căutați cu alte dispozitive.

 • De la 50 USD la Amazon
 • 74 USD la Walmart
 • De la 40 USD la B&H

Opțiune accesibilă: Silicon Power Superior

Cardul microSD superior UHS-I de la Silicon Power este la fel de ieftin pe câte veți găsi, dar este bine evaluat și oferă viteze de oraș până la 80 MB/s și viteze de scriere până la 20 MB/s. S-ar putea să nu fie cel mai rapid, dar fără îndoială va face treaba la ieftin și există o garanție limitată de cinci ani pentru a vă proteja protejată. Obține 128 GB pentru doar 18 USD.

 • 18 USD pe Amazon
 • 20 USD la Newegg

Stocare de încredere: SanDisk Ultra

SanDisk oferă opțiuni diferite în gama sa Ultra de carduri microSD, cu 16 GB și până la 512 GB. Acest card este foarte apreciat și relativ ieftin, făcându-l o combinație letă cu viteze de oraș până la 100 MB/s. Folosește cardul de 200 GB pentru a obține mult spațiu de stocare la un preț avantajos.

 • De la 7 USD la Amazon
 • 13 USD la Walmart
 • De la 5 USD la Newegg

Excelent pentru video: PNY Pro Elite

Dacă aveți de-a face adesea cu videoclipuri, PNY Pro Elite este o opțiune solidă. Este un card de clasa 10 și are un rating U3, cu viteze de oraș și scriere până la 95 MB/s, respectiv 90 MB/s. Opțiunea de 512 GB are un rating A2 care o face deosebit de utilă pentru utilizatorii puternici care doresc să ruleze aplicații directe de pe card.

 • De la 14 USD la Amazon
 • De la 22 USD la Walmart
 • 100 USD la Best Buy

Alegem un card microSD

Adăugarea spațiului de stocare la Surface Pro 7 nu trebuie să se întâmple înainte de finalizarea plății. Datorită orașului de carduri microSD, puteți alege cu atenție cantitatea potrivită de spațiu de stocare și puteți economisi sau sumă bună de bani în acest proces. Chiar dacă există toate un model Pro mai vechi, ar trebui să fie compatibile cu cardurile enumerate mai sus. Încă nu sunteți sigur pe care să o luați mai întâi? Putem face recomandări suplimentare.

EVO Select de la Samsung este o opțiune microSD fiabilă, care vine la un preț foarte rezonabil. Datorită evaluării U3, obțineți viteze de oraș până la 100 MB/s și viteze de scriere până la 90 MB/s și veți plăti doar aproximativ 17 USD pentru un card de 128 GB. ajunge GB, până la 512 care costă aproximativ 90 USD. Acest lucru ideal dacă intenționați să utilizați doar cardul microSD cu Surface Pro, deoarece nu plătiți pentru performanța UHS-II inutilă.

Dacă, totuși, intenționați să schimbați cardul microSD între dispozitive care pot gestiona performanța UHS-II, 1900X de la Delkin este o alegere excelentă. Costă mai mult la aproximativ 50 USD pentru un card de 64 GB, dar veți putea atinge viteze de oraș până la 300 MB/s atunci când este utilizat cu dispozitivul compatibil UHS-II. În ciuda clasificării sale UHS-II, ar trebui să funcționeze bine în Surface Pro, într-un ritm redus.

Căutați mai mult hardware pentru a vă completa Surface Pro? Asigurați-vă că consultați rezumatul nostru cu cele mai bune accesorii generale disponibile acum.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here