Cele mai bune carduri de expansiune microSD pentru Surface Book 2, Book 3 în 2021

Cel mai bun Carduri microSD pentru Surface Book 2 Windows Central 2021

Familia Surface Book a Microsoft are toate cititoarele SDXC de dimensiune completă, ceea ce este grozav dacă faceți pe un DSLR sau ceva de genul acesta, dar multe dispozitive folosesc carduri microSD. Din păcate, Surface Books nu au un slot MicroSD. Cu toate acestea, merită să obțineți un adaptor pentru a crește capacitatea dispozitivului dvs. sau pentru a facilita transferul de date de pe alt hardware. După ce ați luat un adaptor, veți dori să alegeți dintre aceste carduri microSD excelente.

  • Capacitate imensă: SanDisk Extreme 400 GB
  • Cea mai bună valoare: Samsung EVO Select 128GB
  • Mai mult pentru mai puțin: SanDisk Ultra 256GB
  • Stocare poate: Lexar Professional 1800x 128GB
  • Accesibil la buget: Samsung EVO Select 64GB

Capacitate imensă: SanDisk Extreme 400 GB

Preferatul personalului

Dacă capacitatea este cel mai important lucru pentru dvs. când vine vorba de carduri microSD, atunci acesta este cel pe care îl îngrijesc. Cu 400 GB și viteze de scriere până la 90 MB/s, performanța nu slăbește și, deoarece este o card de clasa V30 cu compatibilitate U3, este perfect pentru orice tip de conținut.

  • 63 USD pe Amazon
  • 63 USD la Newegg

Cea mai bună valoare: Samsung EVO Select 128GB

Cardurile microSD EVO Select de la Samsung se laudă cu viteze rapide de oraș și scriere până la 100 MB/s și, respectiv, 90 MB/s și chiar vin cu un adaptor de dimensiune completă. Aceste carduri Clasa 10 UHS 3 pot gestiona videoclipuri 4K și fotografii de înaltă rezoluție, făcându-le perfect pentru Surface Book 2. Samsung oferă, de asemenea, o garanție de 10 ani.

16 USD pe Amazon

Mai mult pentru mai puțin: SanDisk Ultra 256GB

Cu viteze de transfer până la 100 MB/s, cardul SanDisk Ultra de 256 GB este capabil să ofere performanțe fulgerătoare, nu numai pentru transferul de fișiere înainte și înapoi, ci și pentru aplicații de jocuri. Deoarece este clasificat la clasa 10, Ultra poate stoca videoclipuri full HD, iar redarea directă a cardului este rapidă. Este perfect dacă nu vă ocupați de videoclipuri 4K în mod regulat, iar valoarea acestuia este de neegalat în termeni de GB per dolar.

  • 33 USD pe Amazon
  • 33 USD la Newegg
  • 50 USD la Best Buy

Stocare poate: Lexar Professional 1800x 128GB

Cardul profesional Lexar oferă viteze de transfer până la 270 MB/s, ceea ce este extraordinar de rapid în comparație cu alte carduri. Este excelent pentru conținut 4K, jocuri și imagini și muzică de înaltă rezoluție. Vine cu un USB 3.0 cititor și, deși plătiți sau primă pentru viteză, este grozav pentru cei care vă îngrijesc trebuie să rămână productivi în mod constant.

72 USD pe Amazon

Accesibil la buget: Samsung EVO Select 64GB

Pentru 12 USD, puteți obține acest card microSD de 64 GB, care avea viteze de citire până la 100 MB/s și viteze de scriere până la 60 MB/s, cu compatibilitate cu Clasa 10 și U3, făcându-l excelent pentru toate. tipurile de conținut și un impuls semnificativ. în spațiul de stocare integrat al Surface Book 2.

12 USD pe Amazon

Dacă ar fi să facem o sugestie

Deși stocarea la bord poate fi suficientă pentru majoritatea persoanelor, capacitatea de a muta rapid fișierele media și fișierele oriunde este incredibil de convenabilă, motiv pentru care să îngrijească un card microSD de calitate față de toată diferența. Cu toate acestea, Surface Books nu are slot microSD. Veți avea nevoie de un adaptor microSD pentru a vă extinde spațiul de stocare. După aceea, lumea este stridia ta.

Pentru valoare, este greu să depășiți Samsung EVO Select, dar capacitatea de a vă asigura că este tot ce vă interesează, atunci SanDisk Extreme este ceea ce puteți.

Adăugarea încă 400 GB la capacitatea internă a Surface Book vă permite să gestionați conținutul, cum ar fi fotografia și fișierele media 4K, dacă puteți edita mai multe. Există și alte beneficii, cum ar fi posibil de a muta rapid date între dispozitive și, deoarece este SanDisk, vă veți putea baza pe o performanță ridicată cu o garanție de 10 ani.

Pentru mai multe accesorii pe care poate să le acopere pentru Surface Book, puteți consulta ghidul nostru pentru câteva idei.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here