Cele mai bune carduri microSD pentru Samsung Galaxy Note 20 Ultra 2021

Cel mai bun Carduri microSD pentru Samsung Galaxy Note 20 Ultra Android Central 2021

Samsung Galaxy Note 20 obișnuit a lăsat deoparte un slot microSD, dar, în comparație, Note 20 Ultra acceptă carduri microSD până la 1TB. Deși cei mai mulți dintre noi nu vor avea nevoie de acel nivel de spațiu de stocare. de stocare intern. pentru fișiere mai intense, cum ar fi jocuri și aplicații. Iată cele mai bune carduri microSD pentru Note 20 Ultra, indiferent dacă aveți nevoie de puțin spațiu sau de mult.

 • Excelență completă: Samsung EVO Select 256 GB MicroSDXC
 • Mai mult: SanDisk Extreme 64GB
 • Dublați-vă spațiul de stocare: card de memorie flash microSDXC PNY 128GB Elite-X Class 10 U3 V30
 • Gata de extindere: Kingston Canvas Go Plus 128GB
 • Cea mai bună valoare: Lexar High-Performance 633x 512GB MicroSDXC
 • Du-te la mare sau du-te acasă: cardul de memorie SanDisk 1TB Extreme microSDXC UHS-I

Excelență completă: Samsung EVO Select 256 GB MicroSDXC

Alegerea angajaților

Un telefon Samsung merită un card de memorie Samsung, corect? Acest lucru este ușor atunci când Samsung produce cardul nostru microSD preferat de pe piață. Acest card compatibil 4K va tripla spatiu de stocare de pe Note 20 Ultra.

35 USD pe Amazon

Mai mult: SanDisk Extreme 64GB

Dacă aveți nevoie de puțin spațiu de respirație suplimentar, SanDisk Extreme este un card microSD de lungă durată, optimizat pentru stocarea și rularea aplicațiilor. Evaluarea V30 înseamnă că ar trebui să gestioneze 4K ca un campion.

15 USD pe Amazon

Dublați-vă spațiul de stocare: card de memorie flash microSDXC PNY 128GB Elite-X Class 10 U3 V30

Cardurile PNY pot merge la distanță - ale mele durează acum patru ani - și vă vor oferi cu 100% mai mult spațiu de stocare pe Note 20 Ultra pentru mai puțin de o noapte de întâlnire.

 • 24 USD pe Amazon
 • 25 USD la Best Buy
 • 24 USD la Walmart

Gata de extindere: Kingston Canvas Go Plus 128GB

Gama de carduri microSD Kingston a primit o actualizare anul acesta, Canvas Go Plus adăugând o optimizare mai bună a aplicației. Evaluarea vitezei V30 înseamnă că ar trebui să fie mai mult decât suficientă pentru a captura videoclipuri 4K.

 • 26 USD pe Amazon
 • 25 USD la B&H Foto

Cea mai bună valoare: Lexar High-Performance 633x 512GB MicroSDXC

O jumătate de terabyte de spațiu ar trebui să vă ia luni și luni pentru a umple, iar Lexar îl oferă pentru o fracțiune din prețul Samsung și SanDisk, fără a compromite viteza de scriere sau durabilitate.

 • 72 USD pe Amazon
 • 72 USD la B&H Foto

Du-te la mare sau du-te acasă: cardul de memorie SanDisk 1TB Extreme microSDXC UHS-I

Dacă trebuie neapărat să păstrați fiecare film, melodie sau carte din colecția digitală pe Note 20 Ultra, acesta este cel mai mare card microSD de pe piață și ar trebui să dețină cu ușurință de filme sau de milioane de fișiere.

 • 225 USD pe Amazon
 • 280 USD la Best Buy
 • 230 USD la B&H

Care sunt cele mai bune carduri microSD pentru Note 20 Ultra?

Când selectez un card microSD, tind să cumpăr un card mai mare decât cred că voi avea nevoie. Deci, de exemplu, dacă aveți tendința de a avea nevoie de puțin spațiu suplimentar pentru niște muzică și filme offline, s-ar putea să vă fie bine cu un card de 64 GB, dar v-aș recomanda să luați un card de 128. GB precum PNY Elite-X. La urma urmei, dacă rămâneți fără spațiu, va trebui să cumpărați un card nou și să treceți prin bătaia de cap de a transfera totul.

Având în vedere că Note 20 Ultra începe cu 128 GB de spațiu de stocare, cel mai bun card microSD pentru Note 20 Ultra pentru a putea obține acest Samsung Evo Select de 256 GB. Acest lucru va tripla spațiul disponibil și vă va lăsa spațiu suficient pentru descarcări de filme de calitate pentru călătorii lungi pe drum - da, ascult filme în timp ce conduc, scapă de casturi - și stochează întreaga bibliotecă muzicală dacă ai nevoie. De asemenea, veți putea păstra luni și luni de fotografii și videoclipuri pe Evo Select. Cu toate acestea, este important să achiziționați că Samsung salvează în continuare fotografiile Burst și videoclipurile Super Slow-Mo pe stocarea internă, indiferent de cât de repede ați introdus un card microSD.

Ce înseamnă toate acele simboluri de pe card microSD - și de ce nu contează întotdeauna

Producătorii acoperă fiecare centimetru al unui card microSD în clasificări și certificări ca și cum ar fi o mașină de curse în miniatură. Totuși, sunt aici să vă spun că majoritatea acestor simboluri nu înseamnă mare lucru (dacă este ceva). Cele care contează cel mai mult pe un card microSD sunt valorile de mai jos și toate măsoară același lucru: viteza de scriere.

 • Clasa de viteză video: Indicată de un V stilizat urmat de numere de la 6 la 90, această clasă este unul dintre cei mai noi de clasificare și a fost dezvoltată special pentru filmarea videoclipurilor de ultra-înaltă definiție. V30 începe cu o viteză de scriere de 30 MB/s, V60 începe cu o viteză de scriere de 60 MB/s, iar V90 începe cu 90 MB/s, dacă telefonul dvs. nu filmează cumva video 8K, probabil că nu aveți nevoie de un card V90.
 • Clasa de viteză UHS: Indicată cu 1, 2 sau 3 în interiorul unui U, această clasă este încă folosită astăzi pe majoritatea cărților. U1 începe cu o viteză de scriere de 10 MB/s, U3 începe cu o viteză de scriere de 30 MB/s și ambele sunt perfecte adecvate pentru majoritatea telefoanelor Android.
 • Clasa de viteză: Indicat printr-un număr în interiorul unui C, acesta a fost sistemul original de clasificare pentru cardurile SD. Clasa 10 a fost la fel de mare ca această clasă, viteză de scriere de 10 MB/s și, practic, fiecare card care merită cumpărat astăzi. puterii/calității în zilele noastre.

O altă notă importantă: viteza de citire este aproape întotdeauna mai mare decât viteza de scriere, așa că dacă vedeți un card care menționează doar „viteza de transfer” de 100 MB/s, dar este un card V30, putem deduce viteza de citire. este de 100 MB. /s și viteza de scriere este de cel puțin 30 MB/s.

Este esențial să privilegiați dincolo de simboluri ale unui card microSD. De exemplu, unele carduri V60 au o viteză de scriere listată de 80 MB/s și există unele carduri V30 cu viteze de scriere de 90 MB/s. Așa că citește specificațiile!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here