Cel mai bun mouse fără fir Logitech din 2021

Cel mai bun Logitech Wireless Mice Windows Central 2021

Una dintre cele mai bune modalități de a vă oferi mai multă libertate în timp ce utilizați computerul desktop sau laptopul este să utilizați un mouse fără fir în loc de unul cu fir. Deoarece sunteți eliberat de cablul restrictiv obișnuit, un mouse fără fir vă permite să creați orice configurație de mouse-ul griji, fără să vă faceți cu privire la măsurarea distanței fizice. Unul dintre cei mai renumiți dezvoltatori de șoareci wireless este Logitech, o company care a fost de multă vreme sau entitate dominantă pe piața de dezvoltare a accesoriilor pentru PC. Dintre toți șoarecii Logitech, credem că Logitech MX Master 2S este cel mai bun echilibru al său excelent între confort, funcționalitate și preț.

 • Cel mai bun general: Logitech MX Master 2S
 • Cel mai bun joc: mouse-ul pentru jocuri Logitech G502
 • Cel mai bun mouse vertical: Logitech MX Vertical Mouse
 • Cel mai bun portabil: Logitech MX Anywhere 2S
 • Cea mai bună durată de viață a bateriei: Logitech Marathon

Cel mai bun general: Logitech MX Master 2S

Logitech MX Master 2S este un pic din tot ceea ce v-ați putea dori vreodată de la un mouse fără fir. Designul său fizic este incredibil de confortabil și se va putea bine mâinile astfel încât să formei sale ergonomice și a suportului special pentru degetul mare, făcându-l excelent de utilizare pentru perioade lungi de timp (chiar dacă suportul pentru degetul mare poate fi ciudat pentru unii obișnuiți). cu un design mai tradițional). Senzorul mouse-ului este precis și fiabil, iar dispozitivul este capabil de până la 4.000 DPI, ceea ce va mulțumi jucătorii, cât și oamenii care se îngrijesc de străduiesc să-și miște cursul. Rotița de defilare are, de asemenea, viteze personalizabile, care vă pot ajuta să treceți prin pagini web extrem de lungi sau să treceți prin mai multe meniuri într-o clipă.

Durata de viață a bateriei durează aproximativ două luni și jumătate, ceea ce, deși nu este de vârf, este încă un rezultat bun în comparație cu mulți alți șoareci fără fir. Logitech MX Master 2S este capabil să se conecteze prin Bluetooth, prin receptor USB, ceea ce înseamnă că va funcționa pe aproape orice computer. Conexiunea în sine este stabilă și puternică, așa că nu va trebui să vă faceți griji nici pentru problemele de acolo. În sfârșit, prețul este echilibrat și corect; nu vei simți că plătești în exces în niciun fel.

Pro:

 • Design excelent
 • Durată mare de viață a bateriei
 • Opțiuni de conectare versatile
 • Pret echilibrat

Contra:

 • Repausul pentru degetul mare poate să nu fie pentru toată lumea

Cel mai bun în general

Logitech MX Master 2S

Excelență echilibrată

Acesta mouse-ul fără fir de vârf al Logitech și, acest designului său minunat, performanță uimitoare și duratei de viață grozave a bateriei, este ușor de înțeles de ce.

 • 69 USD de la Amazon

Cel mai bun joc: mouse-ul pentru jocuri Logitech G502

Mouse-ul pentru jocuri Logitech G502 este cel mai bun dispozitiv premium al Logitech atunci când vine vorba de jocuri. Are un senzor de „viteza luminii” incredibil, care este foarte precis (care este foarte util pentru fiecare joc) iar mouse-ul este capabil să atingă un ridicol de 16.000 DPI, ceea ce este un rezultat incredibil.

Mouse-ul are, de asemenea, 11 butoane personalizabile și aceeași funcție de viteză de defilare reglabilă pe care o are Logitech MX Master 2S, iar aceste funcții vă pot ajuta să dominați competiția în joc în diferite moduri. Estetica mouse-ului în sine este, de asemenea, izbitor de unghiulară și are iluminare RGB specială. Este un dispozitiv scump, dar primești ceea ce plătești.

Pro:

 • Spectaculos optic Senzor
 • O mulțime de butoane personalizabile
 • Arata fantastic

Contra:

 • Foarte scump

Cel mai bun joc

Mouse pentru jocuri Logitech G502

Dominați competiția

Acest mouse de gaming este un dispozitiv premium cu un design spectaculos și o funcționalitate incredibilă, dar îți va pune o adâncime în portofel.

 • 150 USD de la Amazon

Cel mai bun mouse vertical: Logitech MX Vertical Mouse

Mouse-ul Logitech MX Vertical este perfect dacă sunteți afectat de tunel carpian sau de afecțiune similară sau dacă puteți pur și simplu să reducă și să dezvolte în viitor. Datorită designului său vertical și materialelor moi, catifelate, acest mouse este confortabil de utilizare și nu pune nicio presiune asupra mușchilor.

Ca și Logitech MX Master 2S, acesta poate fi conectat fie cu un receptor USB, fie prin Bluetooth, oferindu-vă sau multe opțiuni de conectare. Senzorul de pe dispozitiv nu este perfect, dar este încă precis și este capabil de 4.000 DPI, ceea ce este incredibil, având în vedere că majoritatea șoarecilor verticale nu depășesc pragul de 2.000. În plus, bateria sa reziste aproximativ două săptămâni la încărcare completă. În cele din urmă, arată pur și simplu uimitor, având o estetică elegantă și elegantă.

Pro:

 • Confort superb
 • Performanță grozavă
 • Opțiuni de conectare versatile

Contra:

 • Puțin scump
 • Senzorul ar putea fi mai precis

Cea mai bună verticală

Mouse vertical Logitech MX

Maxima de confort

Designul fizic superb al mouse-ului Logitech MX Vertical, performanța excelentă și estetica elegantă îl fac un mouse vertical fantastic.

 • 88 USD de la Amazon

Cel mai bun portabil: Logitech MX Anywhere 2S

Logitech MX Anywhere 2S este în esență un Logitech MX Master 2S cu un design mai puțin ergonomic, un cadru mai mic și un preț mai mic. Are aceleași ajustări ale vitezei de defilare, interval DPI, opțiuni de conectivitate duală (USB sau Bluetooth) și durata de viață a bateriei, dar schimbă forma mai mare și mai confortabilă cu ceva mai mic și mai compact. Aceasta înseamnă că, așa cum sugerează numele „Anywhere”, acest mouse este cel mai bun pentru proprietarii de laptopuri care au nevoie de un mouse pe care să-l poată lua cu ei oriunde, fără nicio bătaie de cap.

Pro:

 • Super portabil
 • Preț accesibil
 • Durată mare de viață a bateriei

Contra:

 • Nu la fel de confortabil de utilizare ca alte opțiuni

Cel mai bun portabil

Logitech MX Anywhere 2S

Însoțitorul tău de călătorie

Performanță excelentă a Logitech MX Anywhere, prețul accesibilității și dimensiunea compactă îl fac perfect pentru proprietarii de laptopuri care care călătoresc.

 • 49 USD de la Amazon

Cea mai bună durată de viață a bateriei: Logitech Marathon

Mouse-ul Logitech Marathon schimbă aproape tot ceea ce au ceilalți șoareci din această listă cu un singur lucru: durata de viață extremă a bateriei. Deși acest mouse nu este nici pe departe la fel de confortabil de utilizare ca și alte opțiuni din această listă și, de asemenea, nu reușește să atingă aceleași performanțe uimitoare de precizie a senzorului ca șoarecii precum Logitech MX Master 2S, este capabil să reziste la trei ani. o încărcare completă a bateriei. Cu toate acestea, vine cu viteză de defilare reglabilă și are un preț foarte scăzut.

În cele din urmă, dacă cauți ceva care să poată merge departe și să continue după aceea, acesta este mouse-ul pentru tine.

Pro:

 • Putere ridicola a bateriei
 • Preț de jos

Contra:

 • Nu la fel de confortabil
 • Performanță mai scăzută

Cea mai bună durată de viață a bateriei

Maratonul Logitech

Micul șoarece care ar putea

Deși lipsește în majoritatea zonelor, Logitech Marathon are o durată de viață excepțională a bateriei, făcându-l perfect dacă aveți nevoie de longevitate.

 • 29 USD de la Amazon

Concluzie

Mouse-urile fără fir Logitech vin în toate tipurile și dimensiunile diferite și fiecare vatrage oamenilor în mod diferit, în funcție de ceea ce au nevoie de un mouse. La sfârșitul zilei, totuși, cred că Logitech MX Master 2S este cel mai bun mouse wireless la Logitech, datorită echilibrului său incredibil între confort, funcționalitate și preț. Dacă sunteți în căutarea unui mouse care poate face totul și nu va sparge banca pentru a porni, Logitech M Master 2S este exact pe strada dvs.

Credite — Echipa care a lucrat la acest ghid

Brendan Lowry este un scriitor Windows Central cu o pasiune arzătoare pentru jocurile video, al căror fan îndrăgit încă din copilărie. Este relativ nou în scriituri, dar contracarează această lipsă de experiență cu o etică a muncii solidă și cu dorința unei scene de a avea fiecare oportunitate. Îl veți găsi făcând recenzii, editoriale și acoperire generală pe orice Xbox și PC. Urmărește-l pe Twitter.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here