Cea mai bună iluminare LED pentru computer în 2021

Sursa: Rich Edmonds / Windows Central

Cel mai bun Iluminare LED pentru computer Windows Central 2021

O carcasă de calitate pentru PC-ul de mult pentru ca desktopul să fie făcut, dar dacă să facă față să o personalizeze și să facă față să arate puțin diferit față de altele cu același șasiu, veți dori să luați în considerare adăugarea luminii. Un kit de iluminat RGB va include în principal ceea ce aveți nevoie pentru a realiza acest lucru. Am adunat câteva dintre alte favorite, inclusiv excelentul NZXT HUE 2.

Cel mai bun în general: Kit de iluminare HUE 2 RGB

Sursa: Rich Edmonds / Windows Central

Ceea ce face ca Hue 2 să merite prețul este cât de ușor de utilizat și experiența generală de instalare. Datorită sumei de 60 USD, vă va răsplăti cu un modul controler, două benzi luminoase cu LED-uri și toate suplimentele necesare pentru a instala și a funcționa unitatea. Benzile sunt grozave pentru că nu numai că pot fi atașate cu bandă dublu, dar au magneți încorporați. Asta înseamnă că nu trebuie să utilizați banda și le puteți atașa pur și simplu la carcasă.

Modulul controler în sine nu este doar o cutie albă cu o etichetă urâtă. Este o cutie neagră elegantă, cu laturi înclinate și arată grozav atunci când este prezentată. Dacă preferați să nu o lăsați pe lângă toată lumea, este suficient de mică pentru a fi ascunsă. În ceea ce privește benzile în sine, să dea magneților, este ușor să ascundeți să vedeți și să vă bucurați de luminați de o gamă puternică de culori fără a fi orbită de LED-uri.

Singurul dezavantaj cu care am venit a fost conectorul molex. Aceasta este norma pentru configuratiile de iluminare care au nevoie doar de PSU pentru alimentare, dar este o prostie cand utilizati unități SATA și nu aveți nevoie de cablare Molex. Din fericire, este posibil să cumpărați un adaptor SATA la molex pentru aproape nimic. În general, este o investiție fantastică și simplifică munca.

Pro:

 • Efecte de iluminare cool
 • Funcționează cu CAM
 • Include tot ce ai nevoie
 • Funcționează cu mai multe cazuri
 • Benzi LED de înaltă calitate

Contra:

 • Puțin scump
 • Cablu Molex?

Cel mai bun în general

Kit de iluminat HUE 2 RGB

Iluminați-vă computerul

NZXT oferă câteva accesorii ucigașe de modificare, iar kitul Hue 2 este o opțiune excelentă pentru orice constructor de sistem care dorește să adauge ceva culoare la un computer.

 • 50 USD de la Amazon

Locul clasat: Thermaltake Pacific Lumi Plus

Sursa: Thermaltake

Prima soluție Thermaltake pentru a prelua NZXT nu a fost la înălțime, deoarece aveai nevoie de acces fizic la modulul de control pentru a manipula efectele luminii, dar cea mai recentă iterație a companiei este mult mai bună. Ai acces la software, nu este la fel de bun (și stabil) ca CAM și o mulțime de opțiuni pentru a comuta între.

Totuși, dacă sunteți deja cu o carcasă Thermaltake sau fani excelenți Riing, veți dori să alegeți Lumi Plus pentru a vă duce iluminarea conectată la un nivel cu totul nou. Ca bonus, hub-ul Thermaltake funcționează cu Razer Chroma.

Pro:

 • Efecte de iluminare cool
 • Include tot ce ai nevoie
 • Funcționează cu mai multe cazuri
 • Benzi LED de înaltă calitate
 • De valoare

Contra:

 • Software-ul nu este grozav

Competitorul de pe locul 2

Thermaltake Pacific Lumi Plus

Kit de iluminat de valoare de la Thermaltake

Soluția de iluminat Thermaltake vine cu magneți și adeziv și are LED-uri strălucitoare. Este ușor dezamăgit de software-ul subpar.

 • 60 USD de la Amazon

Cel mai bun buget: DeepCool RGB350

Sursa: DeepCool

Când bugetul dvs. disponibil pentru modificarea carcasei este strâns, kitul RGB350 de la DeepCool este ceea ce veți dori să luați în considerare. Nu numai că puteți conecta acest hub și benzile sale LED conectate la o placă de bază, ci și la telecomanda inclusă, permițându-vă să schimbați rapid efectele și culorile cu doar un clic de buton.

Nu este la fel de avansat ca celelalte alegeri ale noastre, în diferența de preț, dar pentru majoritatea proprietarilor de PC-uri, acest kit premium va reflecta lumina echipamentului fără plăți pentru iluminare. Nu veți putea să alegeți dintre cele mai multe efecte și să personalizați totul folosind software-ul, dacă există anteturi RGB adresabile de bază.

Pro:

 • Accesibil
 • Efecte de iluminare cool
 • Include tot ce ai nevoie
 • Funcționează cu mai multe cazuri
 • la distanta

Contra:

 • Capacitate limitate
 • Molex

Cel mai bun buget

DeepCool RGB350

Pentru atunci când aveți un buget restrâns

DeepCool produce câteva produse solide de răcire, iar compania are, de asemenea, kitul de iluminat RGB350 pentru construcții de PC-uri ieftine.

 • 19 USD de la Amazon

Concluzie

Există multe produse disponibile care vor adăuga o anumită formă de iluminare computerului dvs., dar când vine vorba de kituri, cunoaștem că selecția noastră de aici le acoperă pe cele pe care le ai dori să le luați în considerare. Pot fi ieftine, dar nu au anumite caracteristici sau pot costa o bombă, dar permit niveluri incredibile de personalizare. Totul se rezumă la ceea ce îți dorești și cât ești dispus să cheltuiești.

Configurația de iluminare Hue V2 de la NZXT nu este ieftină, dar este un pachet grozav cu suport complet pentru software-ul CAM al companiei. De asemenea, aveți tot ce nevoie în kit, inclusiv controlul, benzi RGB de înaltă calitate și cabluri. Singurul dezavantaj este că veți avea nevoie de un conector Molex de rezervă de la PSU.

Credite — Echipa care a lucrat la acest ghid

Edmonds bogat Este evaluator de personal la Windows Central, ceea ce vrea să testeze mai mult software și hardware decât amintește. Înscriindu-se în Mobile Nations în 2010, puteți găsi de obicei într-o carcasă de computer, chitând-o când nu este la un ecran, luptă cu Grammarly pentru a folosi cuvinte britanice. Loviți-l pe Twitter: @RichEdmonds.

Cale Hunt Este scriitor personal la Windows Central. El se concentrează în principal pe acoperirea PC, laptop și accesorii, precum și pe lumea în curs de dezvoltare a VR. Este un jucător pasionat de jocuri pe computer și un utilizator multiplatform și petrece cea mai mare parte a timpului fie căutând, fie scris despre tehnologie.

Richard Devine Este editor de recenzii la Windows Central. De obicei, îl vei găsi adânc în hardware, jocuri, ambele sau bea bere rădăcină pentru care are în mod deschis sau dependență ușoară.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here