Cele mai bune genți pentru laptop pentru studenții conștienți de modă în 2021

Cel mai bun Genți pentru laptop pentru studii conștienți de modă Windows Central 2021

Elevii care se întorc la școală nu vor doar o face care să despre poată descurca laptopul, manualele, accesoriile și alte obiecte de zi cu zi, ci ceva care să facă o declarație sensuală lor de modă. Indiferent dacă poți să cheltuiți mare sau mic, am adunat cele mai bune genți pentru a vă întoarce la un alt semestru cu stil.

  • Rucsac accesibil: AmazonBasics Campus
  • Geanta extensibila cusuta manual: WaterField Tech Rolltop
  • Aspect vintage: Herschel Little America
  • Pentru tehnicienii de acolo: eBags Professional Slim
  • Versatil și încăpător: Peak Design Everyday Messenger
  • Design conturat: Booq Boa Squeeze
  • Pentru călătorii și școală: Comandamentul Timbuk2
  • Simplitate durabilă: Fjallraven Raven 28
  • Stilul casual: Servieta Tom Bihn Daylight

Rucsac accesibil: AmazonBasics Campus

Alegerea bugetului personalului

Rucsacul pentru laptop Campus al lui Amazon gestiona majoritatea laptopurilor până la 15 inchi în buzunarul căptușit și poate exista mult spațiu pentru cărți și echipament. În total, există 33 de litri de volum răspândiți în mai multe buzunare cu fermoar și există chiar și un suport izolat pentru prânz. Obține o garanție a unei pentru această geantă din poliester care este făcută pentru a rezista vremii extreme și a utiliza zilnice.

De la 26 USD la Amazon

Geanta extensibila cusuta manual: WaterField Tech Rolltop

Alegerea editorilor

Rucsacul WaterField Tech Rolltop are un preț premium, dar este cusut manual în San Francisco pentru o calitate premium care nu vă va dezamăgi. Are două suporturi pentru sticle de apă în exterior, iar designul rolltop înseamnă că se poate extinde pentru a găzdui manual sau se poate micșora pentru a transporta un laptop de 13 sau 15 inchi. Alegeți dintre nailon balistic sau pânză ceară pentru a se potrivi stilului dvs.

De la 229 USD la SFBags

Aspect vintage: Herschel Little America

Mica America a lui Herschel se poate potrivi în aproape orice loc sau orice epocă, mai ales pentru că este disponibil în 37 de stiluri diferite. O husă căptușită ține majoritatea laptopurilor de 15 inchi, iar buzuna principală are multe spațiu pentru cărți și accesorii suplimentare. Totul se închide cu o tragere cu șnur și se asigură în continuare cu o clapă mare care este ținută cu închizătoare magnetică. O garanție limitată pe viață îndulcește afacerea.

De la 75 USD la Amazon

Pentru tehnicienii de acolo: eBags Professional Slim

Acest rucsac se potrivește unui laptop de până la 17 inchi și are, de asemenea, o husă separată cu fermă pentru o tabletă, plus există un compartiment solid în partea de jos pentru a păstra în siguranță un acumulator sau căști. Un alt buzunar din față este complet încărcat cu buzunare și mâneci pentru accesorii dvs. și puteți fi sigur că aveți loc pentru manualele dvs. Dacă purtați o mulțime de tehnologie în fiecare zi, acesta este un rucsac excelent.

De la 100 USD la Amazon

Versatil și încăpător: Peak Design Everyday Messenger

Dacă vrei mult spațiu, Peak Design Everyday Messenger este un rege printre genți. Din punct de vedere tehnic, este destinat fotografilor, dar oferă separatoarelor detașabile poate fi configurat pentru a vă ține cu ușurință cărțile și accesorii. Este realizat la un standard premium, are un buzunar căptușit un laptop până la 15 inchi și rezistă la vreme extremă dacă se întâmplă să fii prins de ploaie.

De la 150 USD la Amazon

Design conturat: Booq Boa Squeeze

Booqa Squeeze pare mult mic decât este în realitate mai multe precum părțile laterale contura, dar va ține până la un laptop de 15 inchi, și unele accesorii și că. Este realizat din nailon balistic pentru durabilitate și o oarecare rezistență la intemperii și este acoperit în interior și în exterior cu buzunare și mâneci cu fermoar pentru o organizare ușoară. Dacă vă place să călătoriți ușor, aceasta este o alegere grozavă.

99 USD pe Amazon

Pentru călătorii și școală: Comandamentul Timbuk2

Dacă sunteți în căutarea unui lucru care este ideal pentru zilele de școală și unele călătorii, consultați Timbuk2 Command messenger. Îl puteți obține în trei dimensiuni diferite (până la un buzunar pentru laptop de 17 inchi) și o mulțime de stiluri diferite și este construit la un standard de calitate care va rezista chiar și în fața utilizării zilnice. Organizați-vă echipamentul cu o mulțime de buzunare, inclusiv un suport extern pentru sticle de apă.

De la 72 USD la Amazon

Simplitate durabilă: Fjallraven Raven 28

Acest rucsac frumos vine în 10 culori diferite și este construit pentru a rezista utilizării și abuzului zilnic. Aveți 28 de litri de spațiu de stocare total repartizați în două buzunare principale cu fermoar, o husă căptușită pentru un laptop până la 15 inchi și buzunare laterale pentru un telefon sau sticlă de apă. Dacă vă place să păstrați lucrurile simple la exterior, aceasta ar trebui să fie o să fie ideală.

De la 110 USD la Amazon

Stilul casual: Servieta Tom Bihn Daylight

Acestea genți de înaltă calitate sunt fabricate în Seattle din nailon balistic și vin cu o garanție pe viață, perfectă pentru oricine este greu cu echipamentul lor. Este în esență o servietă moale pe care o poți pune peste umăr, completă cu suport opțional pentru laptop pentru dispozitive până la 13 inchi. S-ar putea să nu obții la fel de mult spațiu de stocare ca alte opțiuni, dar este o opțiune grozavă dacă îți place să călătorești ușor între cursuri.

De la 85 USD la Tom Bihn

Dacă facem câteva sugestii

Toate aceste genți adunate aici vă vor ajuta să vă duceți echipamentul la și de la școală și toate vor arăta grozav pe umăr. Totuși, dacă facem câteva sugestii, nu putem să nu vă recomandăm să verificați rucsacul accesibil și durabil AmazonBasics Campus. A fost conceput de la început pentru uz școlar, cu 33 de litri de spațiu de depozitare răspândiți pe mai multe buzunare cu fermoar. Majoritatea laptopurilor de 15 inchi pot aluneca în husa căptușită și există mult spațiu pentru cărți, accesorii și chiar și o sticlă de apă. Cea mai bună parte? Este mult mai ieftin decât oricare dintre celelalte opțiuni.

Dacă nu aveți spațiu suplimentar în buget, și rucsacul WaterField Tech Rolltop. Este într-o alegere ideală (inclusiv garanție pe viață) dacă ceva care va dura până la facultate și nu numai și are spațiu extensibil pentru a ține sau mulțime de echipamente și cărți sau pentru a fi ușor de transport atunci când călătorește ușor. Alegeți dintre nylon balistic și material de panză ceară și alegeți dimensiune; opțiunile mari se extind până la 24 de litri și pot ține până la un laptop de 15 inchi. Indiferent dacă te îndrepți la o prelegere, la o cafenea sau la o excursie, această geantă va fi preferată.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here