Cele mai bune oferte de plăci grafice pentru iulie 2021

Piața plăcilor grafice (GPU) este un loc dificil de navigat. Există zeci de potențiale carduri și fiecare are o duzină de producători diferiți. Prețurile se schimbă tot timpul și de multe ori nu în bine. Dacă sunteți în căutarea celor mai moderne carduri, s-ar putea să găsiți că merge cu sute mai mult decât ar trebui, ceea ce este regretabil. Nu veți găsi aceste prețuri listate aici, totuși, aceasta este o colecție cu cele mai bune reduceri la plăcile grafice de pe tot internetul.

Un lucru de reținut cu plăcile grafice este că acestea vin adesea cu pachete și pachete pe care nu le putem urmări. De exemplu, dacă cumpărați cardul puteți obține un cod digital pentru un joc gratuit. Asigurați-vă că citiți cu atenție paginile de produse și verificați ce producători oferă cardul de care sunteți interesat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cele mai bune oferte GPU

Cea mai bună valoare: plăci grafice EVGA B Stock

Alegerea de top

Nu există întotdeauna plăci grafice în pagina de stoc B a EVGA dar atunci când există, acestea oferă unele dintre cele mai bune prețuri din jur. B Stoc este modul EVGA de a spune „Recondiționat”, așa că aceasta secțiune conține carduri care care au deteriorat cosmetice sau au fost folosite înainte. De obicei, vin cu o garanție de 90 de zile în loc de garanție completă. În plus, deși sunt deja oferite la costuri reduse, acestea vin uneori cu oferte și mai bune.

Vezi la EVGA

Ofertele tale preferate

Plăcile grafice nu sunt într-un loc grozav din punct de vedere al prețului și nu au mai fost de ceva timp. Sincer, de la apariția mineritului de criptomonede în urmă cu câțiva ani, plăcile grafice s-au chinuit atât să rămână în stoc, cât și să vadă orice fel de reduceri accesibile. În zilele noastre, roboții și algoritmii fac cea mai mare parte a clienților online. Problemele de anul trecut cu pandemie globală nu au ajutat nici la liniile de aprovizionare. Întreaga chestiune este o luptă pentru oameni ca tine și ca mine și nu arată niciun semn că se va face. De aceea avem tururi de genul acesta. Nu este întotdeauna frumos și nu este întotdeauna perfect, dar este o perspectivă la fel de solidă asupra celor mai bune oferte de plăci grafice disponibile pe cât putem face. Continuați să verificați dacă economisirea banilor este importantă pentru dvs!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here