Cele mai bune cadouri pentru a experimenta realitatea virtuală

Nu este nimic în neregulă cu o evadare bună de modă veche. Unii oameni folosesc cărți, alții urmăresc Westworld într-o după-amiază și, desigur, cunoaștem cu to pe cineva care se lasă absorbit de un joc din când în când. Cheia oricărei evadari bune este să te simți cufundat în lumea în care te uiți, iar este unul dintre lucrurile pe care le vei descoperi că este mult mai ușor de făcut în interiorul Realității Virtuale.

Anul trecut a fost plin de tot felul de căști VR, iar alegerea căștilor potrivite pentru tine a devenit o provocare. Este și mai complicat dacă ești interesat să oferi cadou VR. Acest lucru va face acest lucru mai ușor, făcându-l în cele din urmă, astfel încât să puteți oferi cel mai bun cadou posibil în acest an!

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

HTC Vive - Pentru exploratori

Ai pe cineva în viața ta, îi place absolut să încerce lucruri noi și să exploreze modalitățile de a se distra? Există șanse mari ca un HTC Vive să fie cadoul perfect pentru ei. Această casă VR vă permite să transformați o cameră întreagă într-o lume nouă, astfel fiecare pas pe care îl faceți în realitate să fie un pas făcut în VR. pe să întindeți mâna și să tăiați un inamic cu o sabie virtuală, să pictați o pânză 3D, să vă târați prin orificiile de ventilație din zgârie-nori virtuali și să întindeți mâna cu ambele mâini pentru a vedea cât de bine puteți repara o mașină.

Există o cantitate incredibilă de lucruri pe care le puteți face deja cu un HTC Vive, iar noi idei vin săptămânal. Singura captură aici este nevoie de PC pregătit pentru VR, dar rezultatul final este un set cu adevărat unic de experiență care vă va trimite cu siguranță în partea de sus a listei de persoane favorite.

Vezi pe Amazon

Oculus Rift - Pentru marginea sângerării

Dacă ai pe cineva în viața ta care trăiește cu cele mai noi și mai bune, cineva care își modernizează constant computerul, așa că este mai bine decât orice altceva, un Oculus Rift este cadoul pentru ei. Acest set cu cască VR vă duce într-o altă lume fără a fi nevoie să părăsiți scaunul de joc uimitor, iar jocurile disponibile pentru acest sistem chiar acum sunt cu adevărat unice. Dacă ați nemișcat în VR nu este suficient, Oculus Rift poate fi actualizat la Oculus Touch și poate ajunge să interacționeze cu lumea VR prin propriile mâini!

Oculus Rift poate fi configurat aproape oriunde și ajustat pentru a se potrivi nevoilor oricărui spațiu în care jucați. Acesta este cadoul perfect pentru cineva al omului PC epic trebuie dus la următorul nivel și va schimba absolut modul în care cineva se gândește la jocurile în viitor.

Vezi pe Amazon

PlayStation VR - Pentru jucători

Cunoașteți pe cineva cu o PlayStation 4? Există o schimbare bună pe care ați face-o în anul adăugând o PlayStation 4 la experiența lor de joc. Sony a creat acest set de căști VR doar pentru a simți că ești cu adevărat în joc și există o mulțime de jocuri uimitoare pregătite pentru jucătorul din viața ta să se scufunde.

Consultați recenzia noastră PlayStation VR!

PlayStation VR necesită să nu aibă spațiu pentru a vă deplasa, așa că oricine vă oferiți cadou are o cameră de zi sau un spațiu de joc care va permite să evite obiectele zburătoare în VR a scoate accidental lampa de colț. În caz contrar, stați pe loc și priviți cum cadoul dvs. devine un mod cu totul nou de a experimenta jocurile!

Vezi la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here