Cele mai bune jocuri ale E3 2021

Sursa: Asociația Software-ului de Divertisment

Pe măsură ce e3 se apropie de sfârșitul săptămânii, nu am gândit aceasta să înceapă să colecteze și detalii ale tuturor celor mai mari și mai bune trai, deoarece zeci și zeci de jocuri pot fi puțin greu de urmărit.

Iată cele mai bune alegeri ale noastre pentru E3 2021 până acum, de fiecare conferință, mare și mică.

Dacă există jocuri despre care credeți că ar trebui să fie sigur pe această listă, lăsați un comentariu mai jos și vă vom include!

Far Cry 6 (oct. 7, 2021)

Far Cry 6 arată la fel de exploziv ca întotdeauna în timp ce ai o abordare practică a războiului de gherilă, transformând orice și totul în arme mortale. Conduceți o revoluție, cu Giancarlo Esposito din faima Breaking Bad, în octombrie. 7.

Înlocuit (2022)

Înlocuit este un superb pixel-style 2.5 joc de acțiune plasat într-o lume steampunk cu aspect apocaliptic. Nu știi încă o cantitate mare despre joc, dar pare incredibil și vine pe Xbox Game Pass.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Harold Halibut (TBC)

Harold Halibut este un joc de aventură narativ intrigant, cu o direcție artistică stop-motion în stil plastic, care îi conferă un aspect unic și bântuitor. Amplasat la bordul unei nave spațiale prăbușite sub apă, Harold Halibut explorează teme de prieteni și izolare într-un cadru cu adevărat unic. Jocul este programat pentru PC cu o fereastră de lansare nelistată.

Forza Horizon 5 (nov. 9, 2021)

Forza Horizon 5 aceasta următoarea ediție din emblematica franciză de curse, de date aceasta îndreptându-se spre Mexic. Cu imagini care sunt aproape bune pentru a fi adevărat, Forza Horizon 5 se îndreaptă către Xbox Game Pass pentru PC, cloud și Xbox în noiembrie. 9, 2021.

Silt (TBC)

Silt este un puzzle subacvatic enigmatic care ia repere de la Limbo. Se cunosc foarte puține lucruri despre joc, în afară de trailerul de mai sus. Un stil de artă întunecat și răsucit și o mecanică de puzzle interesantă fac din acest joc pentru PC unul de vizionat.

Inima atomică (TBC)

Amplasat într-o era sovietică alternativă din 1955, în care tehnologia este la fel de avansată ca și astăzi, joci în rolul unui agent guvernamental trimis să investigheze evenimente ciudate într-o fabrică de producție. Acest aventură cu aspect sălbatic ne oferă vibrații Bioshock-Meets-Quantum Break și suntem aici pentru asta.

Soulstice (2022)

Soulstice este un joc de hack 'n' slash cu o estetică anime întunecat. Folosește puterea sufletului surorii tale pentru a efectua atacuri devastatoare asupra hoardelor de inamici pe Xbox și PC, când va în 2022.

The Ascent (29 iulie 2021)

Ascent este un viitor RPG de acțiune, cu cooperare pentru 4 jucători, care va ajunge pe Xbox Game Pass pentru cloud, PC și console pe 29 iulie. Am jucat The Ascent la un eveniment de previzualizare anterior și mi-a plăcut absolut și abia aștept să experimenteze mai multe.

The Outer Worlds 2 (TBC)

Următoarea parte din The Outer Worlds a fost confirmată ca exclusiv Xbox și PC la conferința Bethesda Xbox E3. Deși teaserul nu a arătat prea mult în ceea ce-i descoperă ceea ce este, acesta este probabil cel mai hilar și mai onest trailer făcut vreodată.

Trek to Yomi (2022)

Trek to Yomi este un joc de acțiune uimitor cu defilare laterală care aduce un omagiu moștenirii filmelor de samurai Akira Kurosawa. Nu cunosc prea multe despre joc, în afară de acest trailer superb și o fereastră de lansare în 2022. Va atinge Xbox și PC, precum și alte platforme.

Starfield (nov. 11, 2022)

Starfield iese în cele din urmă, arătând un trailer intrigant în motor care prezintă estetica "NASA punk" a jocului. Poate trece ceva timp să aflăm mai multe despre ce este în cele din urmă Starfield, dar având în vedere istoricul lui Bethesda, există motive mai mult decât suficiente pentru a fi entuziasmați de acest lucru.

FAR: Schimbarea mareelor ​​​​(T4, 2022)

FAR: Changing Tides este următoarea intrare în platforma de puzzle vehicul apocaliptic, care apare pe Xbox și PC la sfârșitul anului 2021. Originalul a fost o ședere melancolică printr-un pustiu pustiu, iar aceasta pare să ducă lucrurile la noi urcări acvatice.

Eldest Souls (29 iulie 2021)

Eldest Souls este un viitor joc de acțiune cu boss rush, inspirat de oameni precum Dark Souls. Dacă ești un fan al acțiunilor de sus în jos, s-ar putea să vrei să fii cu ochii pe aceasta, pe măsură ce va ajunge pe Xbox și PC în iulie.

SacriFire (2022)

În prezent pe Kickstarter, SacriFire este un viitor joc Xbox și PC cu un Octopath 2.Stil de artă de 5 pixeli, cu influențe JRPG puternice. Arată destul de bine.

RedFall (T2, 2022)

RedFall este un viitor FPS de acțiune cu vampiri de la Arkane, cunoscut pentru Dishonored și Prey. Cu cooperare cu 4 jucători, acest FPS captivant este programat pentru vara 2022, exclusiv pe Xbox și PC.

Poarta Lemnis (aug. 23, 2021)

Acest joc de puzzle FPS intrigant pe rând va ajunge pe Xbox și PC în august. 23, 2021. În Poarta Lemnis, jucătorii fiecărei echipe efectuează, pe rând, atacuri în stilul FPS tipic. La sfârșitul rândului lor, însă, are loc o buclă de timp. Fiecare tură începe la începutul buclei, forțând jucătorii să intre în runde mortale de atac și să se apere pentru a-și menține echipa în viață. Ține-ți ochii pe acesta.

Povești de război (TBC)

Wartales este un joc de rol tactic cu lume deschisă intrigante de la creatorii Northgard. În Wartales, vei comanda o mică bandă de aventurieri într-o lume în stil nordic, plină de creaturi mitologice și bandiți furiosi. Wartales este disponibil pentru Steam Early Access, cu o versiune completă de lansare care urmează să fie confirmată.

Nu există lumină (toamna 2021)

There is No Light este un viitor joc de acțiune, cu artă în stil retro și o doză sănătoasă de hiper violență. Jocul ajunge pe toate platformele majore în toamna anului 2021 și pare destul de ingenios.

Dolmen (2022)

Dolmen este un misterios RPG de acțiune „cosmic horror” care va ajunge pe toate platformele majore în 2022. Dolmenul va prezenta o varietate de mecanici de luptă, șefi „grotesci” și multe altele atunci când va scadea anul viitor.

Cântece de cucerire (T1 2022)

Songs of Conquest este un joc retro elegant de tactici pe rând, care va veni pe PC în primul trimestru al anului viitor. Jocul va include o campanie de poveste pentru un singur jucător alături de moduri competitive online, pentru o bună măsură!

STALKER 2: Heart of Chernobyl (28 aprilie 2022)

STALKER 2: Heart of Chernobyl este continuarea mult așteptată a jocurilor STALKER anterioare ale GSC Game World, care au luat cu asalt comunitatea de jocuri pe computer cu luptele lor intense și atmosfera incredibilă. În timpul emisiunii, jocul a primit o dată de lansare pe 28 aprilie 2022 și au fost afișate imagini ale jocului de luptă. Noile înregistrări ale gameplay-ului le-au oferit fanilor sau primă privire la prezentarea vizuală impresionantă a lui STALKER 2.

Microsoft Flight Simulator (27 iulie 2021)

Flight Simulator pentru consola a debutat la vitrina Xbox E3, oferindu-ne prima privire asupra jocului care rulează pe Xbox Series X. Și după cum ați ghicit, arată absolut uimitor.

Age of Empires IV (oct. 28, 2021)

Age of Empires IV a apărut în stil, dezvăluind un oct. 28, 2021, data lansării pentru PC. This series clasică RTS primește un impuls modern, cu imagini și distrugeri impresionante, tone de civ-uri și o mare varietate de moduri de joc.

Eiyuden Chronicle (TBC)

Nu unul, ci două jocuri au fost anunțate într-o nouă franciză numită Eiyuden Chronicle, de la designerul legendar din spatele Suikoden. Aceste JRPG-uri în stil pixeli arată uimitor și vor cădea în 2022 și, respectiv, 2023 pe Xbox și PC.

Grounded — Shroom and Doom Update (30 iunie 2020)

Obsidian și-a continuat tendința de acțiune trailer hilară cu o actualizare pentru Grounded, care aduce noi materiale pentru noi crafting, noi inamici și capacitatea de a sta pe scaune. Această actualizare apare pe Xbox și PC pe 30 iunie și arată minunat.

Shredders (decembrie 2021)

This „scrisoare de dragoste” către snowboarding apare în decembrie 2021, direct în Xbox Game Pass pentru PC și Xbox.

Slime Rancher 2 (2022)

Slime Rancher, de succes sănătos, va primi sau continuați mohorâtă anul și va apărea și pe viitorul Xbox Game Pass pentru o bună măsură.

A Plague Tale: Requiem (2022)

A Plague Tale este un joc întunecat de acțiune și aventură, plasat într-o lume medievală, plină de groază supranaturală și o poveste misterioasă. Continuarea aterizează anul viitor, dacă nu ai jucat primul, cu siguranță ar trebui.

Diablo II: Înviat (sept. 23, 2021)

Jocul, consider mai bun RPG de a din toate timpurile, aceasta acțiune pentru platformele moderne și va ajunge pe Xbox și PC în septembrie. 23, 2021. Diablo II: Resurrected preia formula clasică și oferă un strat complet nou de vopsea, completat cu efecte moderne superbe, luptă rafinată și multe altele.

Halo Infinite (Sărbătoare 2021)

Halo Infinite a apărut asupra E3 2021 cu o privire asupra poveștii jocului, alături de această privire plină de acțiunea noului tratament multiplayer. Chiar și ca cineva care nu este de obicei în Halo, trebuie să recunosc, să arate la naibii de grozav.

Somerville (2022)

De la unul dintre co-fondatorii PlayDead (Limbo, INSIDE) vine Somerville, o aventură SF întunecată programată pentru platformele Xbox Game Pass în 2022.

Hades (aug. 13, 2021)

Superhitul indie Hades vine în sfârșitul pe Xbox în august. 13, 2021 și se va alătura Xbox Game Pass pentru o bună măsură. Acest roguelite elegant combină scrierea excelentă cu luptă rafinată pentru un combo cu adevărat câștigător.

Animale de petrecere (2022)

Luptătorul de fizică Party Animals va ajunge la Xbox Game Pass în 2022, punându-ți pe tine și prietenii tăi în scenarii absurde pentru a te certa până la moarte. Cel puțin veți arăta drăguț în timp ce veți fi naufragiat.

Psychonauts 2 (aug. 25, 2021)

Platforma de acțiune în stilul lui Tim Burton primește sau continua mult așteptată, ajungând pe platformele Xbox Game Pass în august. 25. Joacă în rolul lui Raz, un psihonaut și salvează-ți prietenii scufundându-te în mintea unei distribuții ciudate de personaje deranjate din punct de vedere psihologic.

12 minute (aug. 19, 2021)

12 Minutes este un joc de puzzle narativ în care ești blocat într-o buclă de 12 minute și trebuie să lucrezi rapid și inteligent pentru a preveni un dezastru. Elegant și unic, acesta este cu siguranță unul de urmărit.

Fallout 76: Steel Reign

În ciuda unui început notoriu dificil, Fallout 76 a evoluat într-o interpretare credibilă în stilul MMO a universului Fallout, cu actualizări continue de conținut pentru a menține jocul proaspăt. Steel Reign încheie linia de misiuni Brotherhood of Steel, cu noi pradă de luat, personaje și multe altele.

Battlefield 2042 (oct. 22, 2021)

Battlefield 2042 a apărut cu stilul la show-ul Xbox, dându-ne o privire asupra bătăliilor frenetice pentru 128 de jucători pe care EA le-a făcut pentru noi la sfârșitul acestui lucru.

Sea of ​​​​Thieves: A Pirate's Life (22 iunie 2021)

Sea of ​​​​Thieves primește o actualizare inspirată de Disney, cu personaje din franciza de succes Pirații din Caraibe. Noi dușmani, noi locații și noi activități vă așteaptă pe 22 iunie.

Contrabandă (TBC)

Contrabanda este un furt de vehicul într-un joc de acțiune la persoana a treia care se desfășoară pe o insula fictivă din Asia de Sud și totul este despre contrabandă. Alăturați-vă prietenilor și desfășurați curse de contrabandă pe uscat, aer și mare în această aventură modernizată a piraților din anii 1970, exclusivă pentru Xbox și PC.

Back 4 Blood (oct. 12, 2021)

Back 4 Blood vine de la Turtle Rock, cunoscut pentru franciza Left 4 Dead a lui Valve, practic decedată. Luptă cu hoarde de zombi și alți mutați în cooperare cu 4 jucători, acum cu un mod PvP, care va avea loc în octombrie. 12.

STALKER 2 (28 aprilie 2022)

STALKER 2 ajunge exclusiv pe Xbox și PC pe 28 aprilie 2022. Aceasta continuare mult așteptată FPS horror arată la fel de intensă ca prima și abia așteptăm să punem mâna pe ea. Oh, vine și pe Xbox Game Pass.

Elden Ring (ian. 22, 2022)

După ani de speculații intense, următorul mare RPG FromSoftware a fost în sfârșitul detaliat. Elden Ring ajunge pe Xbox și PC în ianuarie. 22, 2022 și arată cu totul incredibil.

Mini frigider Xbox

În mod clar, cel mai bun joc dezvăluit la E3 a fost Xbox Mini Fridge, cel mai tare instrument pe care l-am văzut vreodată. Fără o dată de lansare enumerată, putem doar specula când va scadea. Dar gheața bănuiește că acest lucru va fi foarte popular.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here