Cele mai bune monitoare FreeSync pentru Xbox One 2021

Cel mai bun Monitoare FreeSync pentru Xbox One Windows Central 2021

Microsoft acceptă FreeSync pe consolele Xbox One, ajustând ratele de reîmprospătare din mers pentru a reduce ruperea ecranului și bâlbâiala în jocuri. În timp ce sute de afișare speciale compatibile cu FreeSync sunt pe piață, consolele Xbox One sunt limitate la un subset cu suport HDMI. Am adunat cele mai bune monitoare FreeSync compatibile cu Xbox One la toate nivelurile de preț.

 • Cel mai bun general: Dell S2721QS (27 inchi)
 • Cel mai bun 1440p: Samsung Odyssey G7 (32 de inchi)
 • Cel mai bun 4K pentru generația următoare: LG 27GP950-B (27 inchi)
 • Acces 4K: BenQ EL2870U (28 inchi)
 • Buget 1440p: ASUS TUF VG27AQ (27 inchi)
 • Ecran mare FreeSync: LG C1 OLED (48 de inchi)

Cel mai bun general: Dell S2721QS (27 inchi)

Alegerea angajaților

Acest monitor 4K 60Hz oferă o valoare incredibilă atunci când există un buget redus, numit monitorul nostru de top pentru Xbox One și chiar printre cele mai bune pentru Xbox Series X. Panoul stelar IPS asigură o imagine clară cu culori vibrante, în timp ce un design reglabil cu rame subțiri se potrivește oricărui birou. Are suport HDR, deși cu rezultate mixte, în timp ce compatibilitatea FreeSync și G-Sync completează pachetul. S2721QS oferă acest lucru la un preț scăzut, de neegalat pentru capacitățile Xbox One.

 • 449 USD pe Amazon
 • 400 USD la Dell
 • 375 USD la Walmart

Cel mai bun 1440p: Samsung Odyssey G7 (32 de inchi)

Trecând la 1440p, Samsung Odyssey G7 de 32 de inchi oferă un ecran mai mare, mai potrivit pentru console, în timp ce rata de reîmprospătare de 240 Hz funcționează excelent cu computerele de ultimă generație. Lipsa HDMI 2.Suportul 1 nu contează dacă faceți upgrade la Xbox Series X sau Xbox Series S, cu 1440p la 120 Hz acceptat de precedentul HDMI 2.0 specificație. Doar primiți un panou curbat cu contrast și culori solide și suport HDR puternic de înfășurat.

 • 700 USD pe Amazon
 • 700 USD la Walmart
 • 750 USD la Best Buy

Cel mai bun 4K pentru generația următoare: LG 27GP950-B (27 inchi)

În timp ce LG 27GP950-B este puțin exagerat pentru consolele Xbox One, acesta este monitorul 4K de cumpărare dacă vă uitați la Xbox Series X. Ecranul 4K Nano IPS acceptă rate de reîmprospătare până la 144 Hz, în timp ce HDMI 2.Asistență 1 asigură experiențe complete 4K 120 FPS din cele mai bune jocuri Xbox Series X. Este printre primele monitoare care oferă cele mai bune din cele mai recente console de jocuri, cu suport HDR impresionant pentru un monitor. Doar asigurați-vă că obțineți LG 27GP950-B, nu LG 27GN950-B cu HDMI 2.0.

 • Vezi la Best Buy
 • Vezi la LG

Acces 4K: BenQ EL2870U (28 inchi)

BenQ o crește la 4K cu o rata de reîmprospătare de 60 Hz, oferind FreeSync compatibil Xbox cu un timp de răspuns de 1 ms. De asemenea, acceptă HDR10, standardul deschis acceptat de Xbox One, care atrage cele mai bune culori și contrast din fiecare cadru. BenQ EL2870U oferă un panou clar și neted de 28 de inchi, cu suport UHD care arată chiar și cele mai mici detalii, totul la un preț rezonabil. Primești și difuzoare integrate cu 3.Mufă pentru căști de 5 mm — echilibrul suprem între funcționalitate și accesibilitate, ideal pentru posesorii de Xbox One X.

250 USD pe Amazon

Buget 1440p: ASUS TUF VG27AQ (27 inchi)

ASUS TUF VG27AQ oferă o imagine izbitoare cu panoul său de 27 de inchi 1440p, ideal în special pentru cei care joacă jocuri la framerate mari, dacă intenționați să faceți upgrade la Xbox Series X sau Xbox Series S. Se descurcă bine cu mișcarea, cu rata de reîmprospătare de 144 Hz, timpul de răspuns scăzut și întârzierea minimă a intrării, ceea ce face din aceasta sau piesa de gaming receptivă. În timp ce acceptă FreeSync și HDR în tandem, implementarea sa, cuplată cu negru mediu al acestui panou IPS, face ca acesta să fie cel mai potrivit pentru jocurile competitive mai puțin concentrate pe imagini.

 • 349 USD de la Amazon
 • 350 USD de la Newegg
 • 349 USD de la Walmart

Ecran mare FreeSync: LG C1 OLED (48 de inchi)

Dacă poți profita de suportul FreeSync de la Xbox One, dar ținând cont de camera de zi, gama de televizoare LG C1 4K ar putea fi cea mai potrivită. Acest televizor OLED uimitor acoperă toate elementele fundamentale pentru o experiență de joc premium, cu suport 4K HDR, raport de contrast de neegalat și capacitate de răspuns ridicat. Vine în variante de 48, 55, 65, 77 și 83 de inchi, cu HDMI 2.1 și funcții de nouă generație pe care pur și simplu nu le puteți găsi cu monitoare.

 • 1.297 USD de la Amazon
 • 1.297 USD de la Walmart
 • 1.300 USD de la Best Buy

Avem monitoarele noastre preferate FreeSync pentru Xbox One

Când sunteți în căutarea monitoarelor Xbox One compatibile cu FreeSync, există o caracteristică fundamentală la care trebuie să aveți în vedere - FreeSync prin HDMI. În timp ce nenumărate monitoare de jocuri, acceptă această funcție, nu toate acceptă VRR printr-o conexiune HDMI, nu este limitată la conexiunile DisplayPort. Deși ar trebui să luați în considerare setul complet de caracteristici a ceea ce oferă orice monitor, asigurați-vă că suportul său FreeSync se joacă bine cu dvs. În plus, având în vedere monitoarele pentru Xbox Series X și Xbox Series S care aduc funcții cu totul noi, luați în considerare posibilitatea de a alege pentru viitor cu modelul 4K de ultimă generație.

Dell S2721QS rămâne cea mai bună alegere generală pentru FreeSync pe Xbox One, oferind un echilibru de neegalat dintre cele mai bune funcții de joc într-un pachet accesibil. Acest panou 4K HDR IPS oferă imagini clare și vii, în timp ce suportă FreeSync de 60 Hz asigură o experiență de joc fluidă. Deși strălucește atunci când este asociat cu Xbox One X, are spațiu liber pentru a susține sau a actualiza viitoare la consola Xbox mai noi.

Dar cu Xbox Series X și Xbox Series S care introduce funcții cu totul noi în jocurile pe consolă, un HDMI 2.1 monitor este o investiție incredibilă pe termen lung. Lățimea de bandă mai mare aduce noi funcții la LG 27GP950-B, cum ar fi jocuri cu rezoluție 4K până la 120 Hz, cu cel mai bun suport HDR din clasă, o raritate pe monitoarele de PC. Deși acest panou este exagerat pentru Xbox One, este printre cele mai bune dacă vă uitați la noul Xbox Series X. Singura problemă cu disponibilitatea, cu stocul limitat, acestea fiind greu de găsit în 2021.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here