Cele mai bune jocuri de luptă pentru Windows 10

Aceste jocuri cu ritm rapid implică adesea bubuituri unu-la-unu sau te provoacă să te străduiești prin valuri de inamici. Majoritatea au echipamente upgrade care vă măresc șansele de supraviețuire pe măsură ce progresați prin jocuri.

Pentru aceasta rezumare, luăm în considerare jocurile de luptă în care succesul ține de un caracter individual. controla o echipă de războinici, dar jocul depinde de acțiunile unui singur combatant. Ele oferă mai mult o experiență de joc împotriva lumii, în timp ce jocurile de luptă se bazează adesea pe mai mulți jucători sau unități pentru a se confrunta cu inamicul. Poate cel mai bun dintre toate, toate sunt gratuite.

Actualizat 16 mai 2017: Am făcut unele modificări acestui articol pe baza noilor versiuni, a contribuțiilor cetățenilor sau a discuțiilor personale. Există câteva titluri noi în amestec, precum și cele pe care le îngrijesc să le vedem că sunt cele mai bune din Windows Store.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Zeii Romei

Gods of Rome este un joc de lupte de la Gameloft care are proporții mitice. Disponibil pentru Windows 10 PC și Mobile, acest joc gratuit vă permite să controlați o echipă de război mitici care includ Zeus, Atlas, Spartacus și multe altele, într-o serie de lupte unu-la-unu. Aveți, de asemenea, acces la zei egipteni și alte figuri istorice cu care să vă înfruntați.

Gods of Rome are mai multe moduri de luptă care includ un mod de poveste, evenimente jucători versus jucători, provocări zilnice și săptămânale, dacă construiești alianțe cu alți jucători, poți participa la evenimente de alianță. Aurul și pietre prețioase sunt câștigate în timpul luptelor care pot fi folosite pentru a debloca personaje noi sau pentru a avea membrii echipei existente.

Grafica este uluitoare, cu animatii zdrobitoare, controalele sunt simple si bazate pe gesturi, iar luptele unu-la-unu pot fi destul de intense. Meciurile durează doar câteva secunde pentru a se finaliza, făcând din Gods of Rome sau alegere excelentă atunci când există doar câteva minute de liber.

Dacă vă plac jocurile de luptă sau doar căutați un joc de acțiune cu aspect arătos, Gods of Rome ar trebui să fie pe lista dvs. scurtă. Ai grijă, acest joc pentru Windows 10 are o atracție captivantă care poate fi greu de rezistat.

Descărcați Gods of Rome din Windows Store

Killer Instinct

Killer Instinct este un joc de lupte popular, disponibil pentru Windows 10 PC și Xbox One. Jocul oferă un mod de poveste cinematografică, bătălii cu un singur jucător și bătălii multiplayer. Titlul gratuit de joc Xbox are peste 20 de adversari de luptă, cu tutoriale extinse Dojo disponibil pentru a vă învăța toate mișcările de bază de luptă.

Grafica este de top, iar jocul poate fi intens în timpul celor mai bune dintre cele trei meciuri. Există suport pentru salvarea progresului jocului în cloud, permițându-vă să sincronizați între dispozitive. Killer Instinct necesită o conexiune de date pentru multe dintre funcții (modul poveste, luptele multiplayer și salvările în cloud), dar dacă nu poți intra online, poți bucura în continuare de luptă cu un singur jucător.

juca Killer Instinct folosit comenzile de la tastatură, dar un controler de joc este mult mai confortabil. În plus, posibil de a personaliza comenzile de la tastatură.

O peste alta, Killer Instinct este un joc de lupte fantastic pentru Windows 10 si Xbox One. După ce am încercat Killer Instinct, este ușor de înțeles de ce a fost recomandarea copleșitoare din partea cititorilor noștri.

Descărcați Killer Instinct din Windows Store

Umbrela Lupta 2

Shadow Fight 2 este un joc de luptă captivant pentru Windows 10 PC și Mobile, care are o grafică uimitoare, vine ușor de utilizat și o mulțime de acțiune zdrobitoare. Luptătorii sunt siluetați, oferind animații fluide, atrăgătoare în timpul secvențelor de luptă.

Funcțiile de joc de rol cu ​​​​Shadow Fight 2 vă permiteți să vă îmbunătățiți abilitățile și să personalizați luptătorul cu săbii, nunchaku, armuri și multe altele. Gameplay-ul te trimite să călătorești în șase lumi diferite pentru a te confrunta cu o colecție de demoni amenințători și șefi puternici.

Pe măsură ce cele mai bune dintre cele trei meciuri, câștigați monedă de joc care poate fi folosită pentru a debloca și a finaliza echipamente și abilități. Există, de asemenea, turnee în care să concurezi, care oferă oportunități de a-ți crește abilitățile de luptă și de a câștiga mai mulți bani pentru echipament.

Shadow Fight 2 este un joc gratuit pentru Windows 10 și include câteva oportunități de alegere în aplicație. O peste alta, este un joc de luptă cu aspect ascuțit, plin de acțiune, care este greu de denunțat.

  • Descărcați Shadow Fight 2 din Windows Store (pentru computer)
  • Descărcați Shadow Fight 2 din magazinul Windows (pentru mobil)

Tărâmuri Întunecate

Dark Lands s-ar putea califica cu ușurință ca un vechi dar bun în Magazinul Windows. Jocul gratuit a fost introdus cu ani în urmă și rămâne un joc de lupte popular, care este disponibil pentru Windows 10 Mobile.

Dark Lands este o combinație captivantă între un joc de alergători fără sfârșit și un joc de luptă energetică. Grafica întunecată prezinta jocul într-o dispoziție care i-ar face pe cei din Mordor geloși, iar jocul provocator oferă o experiență intensă.

Jocul include un mod supraviețuitor care joacă rolul unui alergător fără sfârșit și un mod aventură care conține 40 de misiuni de abordat. Dușmanii includ minotauri, spiriduși, orci și schelete și există capcane precum gropi de țepi și lame de ferăstrău mortale.

Dark Lands are și un element de joc de rol care vă permite să vă puteți arma și armura eroului pe măsură ce aceasta câștigă experiență. Dacă toate hackingurile și tăierile nu ar fi suficiente pentru a vă ocupat, Dark Lands are peste 50 de realizări de urmărit și un clasament online pentru drepturi de lăudare.

Deși acest joc pentru Windows 10 poate fi învechit, este o opțiune solidă pentru momentele în care simți nevoia să distrugi armate de schelete, scorpioni giganți și alte creaturi mitice.

Descărcați Dark Lands din Magazinul Windows

Gândurile tale

Dacă ați încercat oricare dintre aceste pentru Windows 10 spuneți-ne ce părereți, în comentarii. De asemenea, dacă recomandări despre orice alte de luptă din Magazinul Windows, aruncați-le în comentarii.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here