Cele mai bune monitoare externe pentru Surface Pro (3 la X) 2021

Cel mai bun Monitoare pentru Microsoft Surface Pro Windows Central 2021

Adăugarea uneia dintre cele mai bune monitoare de computer la gama Surface Pro - inclusiv Pro 7, Pro 7 Plus, Pro 8 și Pro X - îl poate transforma într-un adevărat spațiu de lucru acasă sau la birou. Sigur, dispozitivele Pro au ecrane tactile frumoase, dar având tot acel spațiu suplimentar pe ecran poate crește cu adevărata productivitate. De aceea, am întocmit o listă cu cele mai bune monitoare externe pentru Surface Pro. Recuperați că posibil să aveți nevoie de un adaptor pentru a conecta unele dintre aceste monitoare la Pro, care folosește Mini DisplayPort, USB-C sau Thunderbolt 4 pentru ieșirea video.

 • Opțiune multifuncțională excelentă: monitor Dell UltraSharp U2721DE
 • Alegerea supremă: monitorul pentru jocuri Razer Raptor de 27 inchi
 • Imitor 4K: monitor HP U28 4K
 • Imaginați-vă ultrawide: monitorizați LG 38WN95C-W
 • Raport de aspect 16:10: monitor Dell UltraSharp U2421E
 • Display portabil: monitor Lenovo ThinkVision M14

Opțiune multifuncțională excelentă: monitor Dell UltraSharp U2721DE

Alegerea editorului

Monitorul Dell U2721DE de 27 inchi are o rezoluție de 2560 x 1440 și un panou IPS cu acoperire de culoare 99% sRGB și 85% DCI-P3 pentru o imagine excelentă. Dacă puteți crea un lanț în mai multe monitoare din Pro 7 sau Pro X, acest lucru va funcționa, va oferi suport DP MST Out. De asemenea, are o mulțime de alte porturi (inclusiv USB-C) și USB-A pentru încărcarea accesoriilor.

735 USD pe Amazon

Alegerea supremă: monitorul pentru jocuri Razer Raptor de 27 inchi

Alegerea angajaților

Razer Raptor 27 ar putea singurul afișaj de care aveți nevoie pentru biroul dvs. Are o rezoluție QHD, o rata de reîmprospătare de 144 Hz, un timp de răspuns de 1 ms și o reproducere excelentă a culorilor. Funcționează cu G-Sync și FreeSync, ajutându-l să atinge un echilibru între jocuri, editare și consumul media.

 • 600 USD pe Amazon
 • 632 USD la Best Buy
 • 600 USD la Razer

Imitor 4K: monitor HP U28 4K

Monitoarele 4K sunt o investiție excelentă în viitor, iar HP U28 este o opțiune frumoasă ca înlocuitor pentru Z27 întrerupt. Are o ramă minimă în jurul vizualului de 28 de inchi, reproducerea culorilor este aproape perfectă, iar suportul reglabil vă permite să obțineți unghiul potrivit. Conectați-vă cu HDMI, DisplayPort sau USB-C și utilizați trei USB-A 3.1 porturi pentru accesorii.

 • 450 USD pe Amazon
 • 450 USD la HP
 • 450 USD la Walmart

Imaginați-vă ultrawide: monitorizați LG 38WN95C-W

Un văj ultralarg vă permite să puneți la treabă fără a avea nevoie de mai multe panouri separate. LG 38WN95C-W aduce un ecran masiv de 38 de inchi cu rezoluție de 3840 x 1600, rata de reîmprospătare de 144 Hz, HDR 600 și conectivitate Thunderbolt 3. Este curbat pentru o vizualizare mai ușoară și are culori minunate cu 100% sRGB, 88% AdobeRGB și 95% DCI-P3.

 • 1.600 USD pe Amazon
 • 1.600 USD la Best Buy
 • 1.597 USD la B&H

Raport de aspect 16:10: monitor Dell UltraSharp U2421E

Dacă vă place monitoarele Dell, nu aveți nevoie de un ecran mare, există UltraSharp U2421E de 24 de inchi. Are un raport de aspect mai înalt de 16:10, un design subțire potrivit pentru minimalisti și multe porturi (inclusiv USB-C multiple) pentru o conectivitate ușoară. Rezoluția de 1920x1200 ar putea fi mai mare, dar culoarea și contrastul sunt ambele excelente pentru o imagine satisfăcătoare.

 • Vezi pe Amazon
 • 440 USD la Dell
 • 490 USD la B&H

Display portabil: monitor Lenovo ThinkVision M14

Surface Pro este portabil prin design, așa că ar putea să cauți un nou afișaj care să poată eticheta. ThinkVision M14 de la Lenovo este ultra ușor, dar are un afișaj de 14 inchi 1080p cu 99% culoare sRGB și luminozitate de 300 nits. Conectați-vă cu unul dintre cele două porturi USB-C, sprijiniți-l cu suportul pivotant și bucurați-vă de un afișaj suplimentar pentru productivitate suplimentară.

 • 240 USD pe Amazon
 • 241 USD la B&H

Dacă facem câteva sugestii

Oricare dintre monitoarele din această listă poate fi un plus ideal pentru Surface Pro. Aceste PC-uri 2-în-1 sunt unele dintre cele mai bune laptopuri Windows de acolo; Surface Pro 8 și Surface Pro X sunt unele dintre cele mai recente modele. Dacă încă nu sunteți sigur că monitorizați să vă asociați cu Surface dvs., avem câteva sfaturi suplimentare.

UltraSharp U2721DE de 24 de inchi de la Dell oferă o imagine plină de culoare, calitate superioară a construcției și o mulțime de porturi la masă, ceea ce îl face cea mai bună alegere completă pentru mulți oameni. Dacă sunteți interesat să conectați mai multe monitoare de la Pro 8 sau Pro X cu un singur port USB-C, acest monitor va face trucul pentru a porni un lanț în margaretă cu mai multe monitoare.

Dacă poate ca conectivitatea nativă USB-C să funcționeze ușor cu Surface Pro 8 sau Pro X, HP U28, de asemenea, sau alegere remarcabilă de 28 de inchi. Nu sunt aproape nicio lunetă, o imagine uimitoare cu reproducere aproape perfectă a culorilor și un suport reglabil, astfel încât să puteți configura câteva set lângă celălalt pentru o adevărată stație de lucru. Și dacă puteți să alegeți cea mai bună alegere pentru jocuri și muncă, este greu să concurezi cu Raptor 27 de la Razer.

În ciuda faptului că sunt buni pe cont propriu, Surface Pros se îmbunătățește atunci când atașați cele mai bune accesorii Surface Pro, cum ar fi aceste monitoare externe. De asemenea, puteți obține docuri, carcase și multe altele. Și dacă sunteți în căutarea unui alt ecran, asigurați-vă că aruncați sau priviți la colecția noastră de cele mai bune monitoare de computer.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here