Cele mai bune aplicații de desen pentru Windows 2021

Cel mai bun aplicații de desen pentru Windows Windows Central 2021

Fie că ești un acuarelist profesionist care dorește să-ți schimbe opera prin artă digitală, un artist începător care speră să-ți înceapă propria benzi desenate sau oriunde între ele, singurul lucru de care vei avea nevoie de această aplicație de desen. În timp ce unele funcții, cum ar fi gestionarea straturilor și calibrarea pensulei, au devenit standard în general, unele aplicații au găsit modalități de a încorpora caracteristici unice care le face să merite etichetele de preț premium. Iată câteva dintre cele mai bune aplicații de desen pentru Windows.

  • Personal preferat: Corel Painter 2021
  • Standardul industriei: Adobe Illustrator 2021
  • Bugetat pentru începători: Krita
  • Potențial de publicare a benzilor desenate: Clip Studio Paint Pro
  • Tranziția de la tradițional la digital: Rebelle 4
  • Despre manga: Medibang Paint Pro

Personal preferat: Corel Painter 2021

Alegerea angajaților

Pentru pictorii digitali, Corel Painter 2021 este vedeta strălucitoare a suitei de software creative Corel. Aplicația oferă peste 900 de tipuri de pensule realiste, o varietate de texturi și un spațiu de lucru ușor de personalizat. Pe lângă faptul că funcționează bine cu tabletele de desen ușor disponibil de la Wacom, Huion și XP Pen, Corel Painter 2021 și oferă suport sidecar pentru utilizatorii care preferă să deseneze digital cu un iPad Pro pe computerul Windows.

429 USD pe Amazon

Standardul industriei: Adobe Illustrator 2021

Cel mai popular

Prima aplicație care vine în mintea majorității oamenilor atunci când se gândește la desen și creativitate este potrivită de software Adobe. Starea Adobe în partea de sus a grămezii înseamnă că este aplicația cu care sunt reglate cele mai multe tablete de desen și pen display-uri. Cu toate acestea, deoarece Illustrator și Photoshop au o funcționare atât de exhaustivă, au o curbă de a învăța mai abruptă dacă sunteți nou în arta digitală.

21 USD/lună. la Amazon

Bugetat pentru începători: Krita

Krita este o aplicație de ilustrare cu sursă deschisă care descompune cu bucurie orice noțiuni preconcepute pe care un utilizator le poate avea despre software-ul gratuit. Pentru cei care doresc să-și cufunde degetele în animație, Krita a inclus asta ca o caracteristică standard a software-ului lor. În trecut, au existat probleme cu afișajele pentru stilouri bugetare care se luptă să funcționeze cu Krita, dar această eroare a fost atenuată, deoarece ambele drivere ale tabletelor și software-ul Krita au evoluat.

Gratuit la Krita

Potențial de publicare a benzilor desenate: Clip Studio Paint Pro

Clip Studio Paint este o aplicație obligatorie pentru artiștii de benzi desenate și manga. Aplicația oferă utilizatorilor săi zeci de mii de benzi desenate, inclusiv bule de vorbire și machete de benzi desenate complet formate, cu doar câteva clicuri. Totuși, ceea ce face Clip Studio Paint să strălucească pentru ilustratorii digitale sunt modelele 3D care pot ajuta artiștii începători și mai avansați să-și planifice și să-și imagineze.

60 USD pe Amazon

Tranziția de la tradițional la digital: Rebelle 4

Nu este neobișnuit ca artiștii tradiționali să se chinuie să facă saltul la arta digitală. Pictura pe hârtie texturată are doar o anumită senzație. Rebelle a depus mult efort pentru a reduce acest decalaj prin crearea unei aplicații de pictură digitală care emulează modul în care mediile umede se comportă. Cu toate acestea, Rebelle vine cu taxe suplimentare dacă pot cu adevărat să depășiți limita cu colecțiunile sale de hârtie.

90 USD la EscapeMotions

Despre manga: Medibang Paint Pro

La fel ca Clip Studio Paint, Medibang Paint se concentrează pe manga și ilustrația de benzi desenate. Software-ul este foarte încărcat cu funcții pentru crearea de panouri de benzi desenate, management și fundaluri prefabricate. Medibang Paint Pro oferă servicii cloud, ceea ce înseamnă că vă puteți gândi personalizat și alte setări cu dvs. între computerul desktop, tabletă sau chiar smartphone-ul dvs.

Gratuit la MedibangPaint

Funcționalitate versus finanțare

Alegerea unei aplicații pentru ilustrația digitală va fi o decizie personală care echilibrează nevoile tale creative cu bugetul disponibil. Suita de software creativ Adobe este surprinzător de accesibilitate datorită alegerii lor de a descompune costul mai mare al software-ului lor în plăți lunare.

Cu toate acestea, a fost criticat după rapoartele Adobe să-și spună că au încercat să anuleze abonamente lunar doar pentru a fi taxat pentru lunile rămase dintr-un „contract anual”, chiar dacă nu va urma să folosească serviciul. Acest lucru a eliberat calea pentru unele dintre celelalte aplicații menționate pentru a fura sau a parte din lumina reflectoarelor Adobe.

Corel Painter 2021 este siguranța cel mai apropiat de Adobe Illustrator din această listă în ceea ce privește lista de caracteristici și funcționalități, dar este și cel mai apropiat ca preț. Corel a mers pe aceeași cale ca concurentul lor principal în ceea ce privește oferirea unui serviciu de abonament. Cu toate acestea, vă oferă în continuare opțiunea de a alege o licență completă pentru software, dacă preferați. Eticheta de preț forfetară poate părea pentru puțin o costisitoare la prima vedere, dar licența Painter vine cu o reducere pentru actualizările anuale viitoare.

Lăsând deoparte prețurile, flexibilitatea lui Painter este ceea ce a câștigat inimile personalului. Aproape fiecare caracteristică pe care v-ați aștepta să o găsiți în Illustrator poate fi găsit în spațiul de lucru al lui Painter, inclusiv capacitatea de a utiliza format standard de fișiere Photoshop și pensule personale. În plus, Painter funcționează excepțional de bine cu o varietate de dispozitive de intrare. Funcționalitatea incredibilă, împreună cu liniștea sufletească că de achiziție licență, poate merge mult.

Oricât de plăcută aceasta liniște sufletească, totuși, s-ar putea să nu fie în bugetul tău. Dacă ați doritonat un tocmai cu stilou, de exemplu, să aruncați și mai mulți bani pentru software ar putea fi exclus. Acesta este locul ideal în care o aplicație precum Krita poate străluci cu adevărat, deoarece este atât bogată în funcții, cât și pentru începători și, cel mai bine, este gratuit.

Pune stiloul pe hârtie digitală

Mulți factori de decizie pot afecta care aplicație de desen poate fi de fapt cea mai bună pentru tine. Nu orice aplicație va funcționa bine cu fiecare tabletă de desen. Aspectele de benzi desenate pot să nu fie utile pentru un acuarelist. Cu toate acestea, fiecare aplicație de desen din această listă a fost aleasă poate oferi o colecție completă de caracteristici - inclusiv pensule, pânze și alte instrumente - care vor fi utile pentru mulți artiști digitali.

Adobe Illustrator poate fi status quo-ul, dar alte aplicații precum Corel Painter 2021, Rebelle 4 și Krita pot oferi aceleași forme și funcție la fracțiunea din preț.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here