Cel mai bun Dell XPS 13 Manecile in 2021

Cel mai bun Dell XPS 13 Sleeves Ferestre central 2021

Noul tău XPS 13 strălucitor merită să rămână strălucitor și nou, dar nu ai nevoie de o dimensiune completă pentru a-l proteja. Aruncă o privire la lista noastră cu cele mai bune huse care se potrivesc cu cel mai nou XPS 13 9380, mai vechi 9370, 9360 și 9350 și XPS 13 2-în-1 pentru a vă ajuta să decideți cel mai bun mod de a vă proteja laptopul.

  • Stilul premium: Dell Premier
  • Protecție excelentă: husă de protecție Tomtoc 360
  • Alegerea bugetului: AmazonBasics 13.Husă pentru laptop de 3 inchi
  • Gros padding: Evecase neopren husă
  • Manșon vertical: mânecă HYZUO din piele intoarsa
  • Transport profesional: husă profesională Dell

Stilul premium: Dell Premier

Preferatul personalului

Husa Dell Premier este o opțiune subțire și ușoară pentru XPS 13. Există o anumită amortizare pentru laptopul dvs. sub forma unei căptușeli interioare moale, iar exteriorul negru - cusut la modă cu fir roșu - oferă o anumită protecție împotriva elementelor. Glisați XPS 13 în manșon și închideți clapeta magnetizată pentru a fixa totul în poziție.

42 USD pe Amazon

Protecție excelentă: husă de protecție Tomtoc 360

manșon de protecție de 360 ​​​​de grade Tomtoc 's are un finisaj de poliester, care este rezistent la apă, umplutură groasă în jurul întregii margini, iar colțurile au padding suplimentare în caz de picături. Partea frontală are un buzunar cu fermoar care poate ține un încărcător și alte accesorii, iar buzunarul principal, căptușit cu o pernă de spumă, este, de asemenea, cu ferm pentru a menține totul la loc.

20 USD pe Amazon

Alegerea bugetului: AmazonBasics 13.Husă pentru laptop de 3 inchi

Dacă mânecile cu fermoar sunt preferința ta, dar nu vrei să cheltuiești prea mulți bani, AmazonBasics 13.Maneca de 3 inchi ar trebui să fie aproape de partea de sus a listei tale. XPS 13 se va potrivi perfect în compartimentul căptușit care poate fi transportat singur sau într-o geantă mai mare.

11 dolari pe Amazon

Gros padding: Evecase neopren husă

Dacă 'd ca ceva cu un aspect unic, iar unele padding grosime, acest manșon Evecase este o opțiune low-cost, cu un diamant-model de exterior rezistent la apa. Compartimentul principal este cu fermoar, iar interiorul are un finisaj moale care nu vă va zgâria XPS 13. Prinde-l fie în negru, fie în mov, pentru a se potrivi stilului tău.

13 USD pe Amazon

Manșon vertical: mânecă HYZUO din piele intoarsa

Pentru unii, un manșon orizontal nu funcționează. Dacă mai degrabă o mână într-o configurație verticală, această opțiune din piele artificială de la HYZUO este disponibilă în gri închis, gri deschis și roz. Clapa mare are un magnet pentru a o menține închisă, reducând șansa ca laptopul să aibă o zgârietură urâtă. Manșonul principal vine cu o husă pentru accesorii asortată și nu vei avea probleme să le streci pe ambele într-o geantă mai mare.

20 USD pe Amazon

Transport profesional: husă profesională Dell

Chiar dacă acest lucru arata ca un sac de laptop, este 'e de fapt doar un manșon cu o curea, ceea ce face perfect pentru utilizatorii profesioniști care au nevoie de un mod sigur de a transporta fără vrac suplimentare. Acest manșon Dell este, de asemenea, rezistent la apă pentru a proteja împotriva elementelor și are un Pocker organizator dedicat pentru alte articole de zi cu zi asortată transporta.

17 USD pe Amazon

Alegerea a ceea ce este mai bun

Menținerea în siguranță a XPS 13 este obiectivul principal și, pentru asta, moale și ideal fără fermoar, cum ar fi manșonul vertical HYZUO din piele întoarsă. Magneții sunt întotdeauna preferate, nu numai pentru că sunt mai puțină dăunători, ci și pentru un acces mai rapid și mai ușor. Și atunci când este combinat cu un manșon super moale, scumpul tău XPS 13 va fi întotdeauna pe mâini bune.

Dar este greu de ignorat manșonul Premier elegant și simplu de la Dell. Este e mai scumpe decât unele din altele, dar în interiorul super-moi și magnetice, deci 'll proteja de lovituri și zgârieturi. Este un produs de calitate, totuși, așa cum v-ați aștepta de la un produs oficial, dar dacă ceva Dell mai mult mai bogat, Professional Sleeve este o alternativă.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here