Cea mai bună ofertă pentru găzduire gestionată WordPress în 2021

Cel mai bun Ofertă pentru găzduirea gestionată WordPress Windows Central 2021

Dacă utilizați WordPress pentru a proiecta și gestiona conținutul site-ului web al companiilor dvs. și acesta primește mult trafic, vă recomandăm să luați în considerare un serviciu de găzduire gestionat care este configurat special pentru WordPress. Majoritatea planurilor vândute de marile companii de găzduire sunt găzduire web partajată: site-ul dvs. partajează resursele serverelor companiilor de găzduire (cum ar fi lățimea de bandă, procesorul și spațiul de stocare) cu alte site-uri deținute de alte conturi de utilizator. Într-o configurație de găzduire gestionată, plătiți mai mult pentru a avea resursele unui server alocat numai site-ului dvs., pentru a optimiza performanța site-ului și pentru ca acesta să gestioneze mai bine încărcarea traficului. Unele dintre principalele U.S. companiile de găzduire vând planuri de găzduire gestionate deja configurate pentru WordPress. Aici nu uităm la astfel de companii și, printre ele, Bluehost vinde planuri de găzduire gestionată pentru site-uri WordPress care vin cu o mulțime de funcții și instrumente.

 • Cea mai bună ofertă în general: Bluehost
 • Cel mai bun cu Website Builder: DreamHost
 • Cel mai bun cu date și e-mail nelimitat: A2 Hosting
 • Cel mai bun cu Manager de site-uri multiple: Liquid Web
 • Cel mai bun cu serverele cloud: 1&1 IONOS

Cea mai bună ofertă în general: Bluehost

Bluehost vinde trei planuri de găzduire WordPress gestionate numite Build, Grow și Scale. Toate vin cu backup zilnic, fără limită de trafic de vizitatori pe care îl poate găsi site-ul dvs. WordPress, protecție împotriva programelor malware, certificat SSL și stocare web nelimitată pe SSD. De asemenea, nu există nicio restricție privind numărul de domenii și site-uri web care pot fi găzduite pe oricare dintre ele. Pentru e-mail, este inclusă o cutie poștală Microsoft Office 365, dar după 30 de zile va trebui să plătiți suplimentar pentru a continua să o utilizați.

Bluehost oferă sute de teme WordPress cu care puteți începe pentru a vă construi site-ul. Și pentru a-și gestiona marketingul online, obțineți un tablou de bord care vă permite să controlați și urmăriți sociale SEO, rețelele și sursele de trafic și să trimiteți conținutul site-ului dvs. pe Facebook sau Twitter.

Principalele diferențe dintre aceste trei planuri se rezumă la instrumente suplimentare pe care le are un plan mai scump. De exemplu: Grow, and Scale vin cu instrumente SEO, iar Scale vă permite să faceți un număr nelimitat de copii de siguranță ale site-urilor dvs.

Specificații de preț: Când plătiți anticipat timp de un an, planul Build este de 24 USD.95 pe luna. Creșterea este de 34 USD.95 pe luna. Scara este de 51 USD.95 pe luna. Planurile vin cu o garanție de rambursare a banilor în 30 de zile.

Pro:

 • Stocare web nelimitată pe SSD
 • Fără limită de trafic de vizitatori
 • Găzduiește un număr nelimitat de domenii
 • Certificat SSL
 • Site de rezervă
 • Tabloul de bord de marketing online

Contra:

 • E-mail gratuit doar o lună

Cea mai bună ofertă în general

Bluehost

O mulțime de accesorii și instrumente

Găzduirea gestionată de Bluehost pentru WordPress oferă o mulțime de funcții, inclusiv un tablou de bord pentru a gestiona marketingul site-ului dvs.

 • De la 24 USD.95/lună. la Bluehost

Cel mai bun cu Website Builder: DreamHost

DreamHost vinde trei planuri de găzduire WordPress la nivel profesional, denumite DreamPress, DreamPress Plus și DreamPress Pro. Diferențele semnificative dintre aceste trei sunt cantități de stocare web pentru fiecare și numărul recomandat de vizite pe lună pentru care este optimizat fiecare plan: DreamPress vine cu 30 GB de stocare pe SSD și este recomandat pentru aproximativ 100.000 de vizite. DreamPress Plus are 60 GB pe SSD și este pentru aproximativ 300.000 de vizite, iar DreamPress Pro are 120 GB pe SSD și este pentru un site WordPress care primește aproximativ un milion de vizite pe lună.

Toate aceste trei planuri includ backup zilnic, generator de site-uri web drag-and-drop, conturi de e-mail, înregistrare pentru un nou domeniu timp de un an, certificat SSL și lățime de bandă necontorizată. DreamPress Plus și DreamPress Pro vin și cu protecție împotriva programelor malware. Dar fiecare dintre aceste trei planuri poate găzdui doar un site WordPress.

Specificații de preț: Când plătiți anticipat pentru un an, planul DreamPress este de 16 USD.95 pe luna. DreamPress Plus costă 24 USD.95 pe luna. DreamPress Pro costă 71 USD.95 pe luna. Planurile vin cu o garanție de rambursare a banilor în 30 de zile.

Pro:

 • Lățime de bandă nemăsurată
 • Înregistrarea domeniului
 • Certificat SSL
 • E-mail
 • Site de rezervă
 • Creator de site-uri web drag-and-drop

Contra:

 • Poate găzdui un singur site web
 • Limitele numărului de vizitatori
 • Limite de stocare în funcție de plan

Cel mai bun cu Website Builder

DreamHost

Creator de site WordPress

Dacă trebuie să construiți un site WordPress de la zero, DreamHost include un generator de drag-and-drop pentru a face acest lucru mai ușor.

 • De la 16 USD.95/lună. la DreamHost

Cel mai bun cu date și e-mail nelimitat: A2 Hosting

A2 Hosting vinde trei planuri de găzduire gestionate pentru site-uri WordPress numite 1-Site, 3-Site și Unlimited. În mod convenabil, aceste nume corespund cu numărul de site-uri web pe care le poate găzdui fiecare plan. Cealaltă diferență dintre ele este configurația serverului și cantitatea de stocare web pe care să-ți ai grijă să obții cu fiecare: 1-Site rulează pe un 2-core 2.CPU de 4 GHz cu 2 GB RAM și 10 GB pe SSD. 3-Site rulează un 3-core 2.CPU de 4 GHz cu 3 GB RAM și 25 GB SSD. Și Unlimited rulează 4-core 2.CPU de 4 GHz cu 4 GB RAM și 40 GB SSD. Nu există limite enumerate privind cantitatea de trafic de vizitatori pe care o poate avea un site web.

Aceste planuri au următoarele caracteristici: backup zilnic al site-ului dvs. web, certificat SSL și un număr nelimitat de baze de date și adrese de e-mail.

Specificații de preț: Când plătiți anticipat timp de un an, planul 1-Site este de 11 USD.40 pe luna. Planul pentru 3 site-uri este de 20 USD.38 pe luna. Planul nelimitat este de 31 USD.81 pe luna. Planurile vin cu o garanție de rambursare oricând.

Pro:

 • Configurațiile serverului sunt listate
 • Fără limită de trafic de vizitatori
 • Certificat SSL
 • E-mail nelimitat
 • Baze de date nelimitate
 • Site de rezervă

Contra:

 • Poate găzdui un singur site web (pe planul cu un singur site)
 • Limite de stocare în funcție de plan

Cel mai bun cu baze de date și e-mail nelimitat

Gazduire A2

Baze de date fără limită și e-mail

Dacă aveți nevoie de date sau de e-mail pentru site-ul dvs. WordPress, aceste planuri nu au o limită de stabilitate pentru numărul pe care îl puteți avea.

 • De la 11 USD.40/lună. la A2 Hosting

Cel mai bun cu Manager de site-uri multiple: Liquid Web

Cele patru planuri de găzduire gestionate de Liquid Web care sunt configurate pentru site-urile WordPress se numesc Personal, Freelance, Professional și Business. Personal vine cu 20 GB de stocare pe SSD și permite găzduirea unui singur site web pe acesta. Freelance are 40 GB de stocare pe SSD și permite până la 4 site-uri web. Professional are SSD de 100 GB și poate găzdui până la 10 site-uri. Business are SSD de 150 GB și poate găzdui până la 25 de site-uri. Aceste ultime trei planuri includ un instrument (iThemes Sync) care vă permite să gestionați mai multe site-uri WordPress dintr-un tablou de bord.

În caz contrar, toate cele patru planuri au următoarele caracteristici: 5 TB lățime de bandă, backup zilnic al site-ului dvs. și certificat SSL. Separat de lățimea de bandă alocată, Liquid Web nu stabilește nicio limită pentru numărul de vizite pe care site-urile dvs. WordPress le pot primi atunci când este găzduit în oricare dintre aceste patru planuri.

Specificații de preț: Când plătiți anticipat pentru un an, planul personal este de 24 USD.17 pe luna. Planul Freelance este de 57 USD.50 pe luna. Profesionist este de 82 USD.50 pe luna. Afacerea este de 124 USD.17 pe luna. În ceea ce privește garanția de returnare a banilor, Liquid Web afirmă pe site-ul: „Dacă descoperiți în câteva zile că pur și simplu nu suntem potriviti pentru dvs., contactați echipa noastră de asistență și vă vom rambursa investiția lunară."

Pro:

 • Fără limită de trafic de vizitatori
 • Certificat SSL
 • Site de rezervă
 • Instrument pentru gestionarea mai multor site-uri (pe planuri de freelance, profesional și de afaceri)

Contra:

 • Niciun e-mail
 • Poate găzdui un singur site web (pe plan personal)
 • Limite de stocare în funcție de plan

Cel mai bun cu Managerul de site-uri multiple

Liquid Web

Gestionați multe site-uri WordPress

Trei dintre aceste planuri de găzduire includ un instrument de bord, iThemes Sync, pentru gestionarea mai multor site-uri WordPress.

 • De la 24 USD.17/lună. la Liquid Web

Cel mai bun cu serverele cloud: 1&1 IONOS

1&1 IONOS vinde trei planuri de găzduire WordPress concepute pentru uz profesional, denumite One, Advanced și Agency. Compania folosește servere cloud pentru a găzdui site-ul dvs. WordPress pentru a asigura performanța optimă a acestuia. (În găzduirea în cloud, datele site-ului dvs. sunt răspândite pe mai multe servere, iar un anumit număr de procesare și memorie RAM din servere sunt atribuite pentru a rula site-ul dvs.)

Planul One rulează pe o configurație de server virtual cu un procesor single-core, 1 GB RAM și 10 GB spațiu de stocare pe SSD. Planul avansat rulează pe o configurație virtuală cu un procesor cu 2 nuclee, 4 GB RAM și 40 GB spațiu de stocare pe SSD. Planul de administrare rulează pe o configurație virtuală cu un procesor cu 6 nuclee, 10 GB RAM și 100 GB spațiu de stocare pe SSD. Toate aceste trei planuri includ backup zilnic, conturi de e-mail, înregistrare pentru un nou domeniu timp de un an, certificat SSL și lățime de bandă nelimitată.

Diferențele dintre aceste planuri: Planurile One și Advanced pot găzdui un singur site WordPress, în timp ce Agenția poate găzdui până la zece. Agency și Advanced se asigură de protecție împotriva programelor malware, iar Agency include instrumente SEO pentru a ajuta la crearea beneficiului clasamentului site-ului dvs. WordPress pe Google.

Specificații de preț: Când plătiți anticipat pentru un an, planul One este de 15 USD pe lună. Avansat este de 40 USD pe lună. Agenția costă 100 USD lunar. Aceste planuri vin cu o garanție de rambursare a banilor în 30 de zile.

Pro:

 • Configurațiile serverului sunt listate
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Înregistrarea domeniului
 • Certificat SSL
 • E-mail
 • Site de rezervă

Contra:

 • Poate găzdui un singur site web (pe un plan)
 • Limite de stocare în funcție de plan

Cel mai bun cu serverele cloud

1&1 IONOS

Găzduire gestionată în cloud

1&1 IONOS vinde planuri de găzduire gestionată pentru WordPress care rulează pe servere cloud pentru a asigura performanța optimă a site-ului dvs.

 • De la 15 USD/lună. la 1&1 IONOS

Concluzie

Dacă site-ul dvs. WordPress primește multe vizite sau plănuiți să începeți unul nou, despre care să anticipați că va experimenta trafic intens, un plan de găzduire gestionat poate optimiza performanța site-ului dvs. prin alocarea resurselor unui server. la el. În plus, unele dintre principalele U.S. companiile de găzduire vând planuri de găzduire gestionate deja configurate pentru WordPress.

Cele trei astfel de planuri Bluehost au o mulțime de caracteristici: backup zilnic al site-ului dvs., fără limită de trafic de vizitatori, protecție împotriva programelor malware, certificat SSL și stocare web nelimitată pe SSD. De asemenea, puteți utiliza aceste planuri pentru a găzdui un număr nelimitat de domenii și site-uri WordPress. Dacă utilizați WordPress pentru afaceri, un instrument de tablou de bord inclus vă poate ajuta să gestionați marketingul online pe site-ul dvs.

Credite — Cine a lucrat la acest ghid

Howard Wen este Web Hosting Researcher pentru Windows Central. De-a lungul carierei sale, el a scris despre tehnologie pentru mai multe publicații care includ Computerworld, MAKE, Popular Science, Salon și Wired.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here