Cele mai bune carduri de credit pentru a economisi pe carduri cadou iTunes

Atenție! Vă împărtășim sfaturi inteligente pentru cumpărături și finanțe personale pentru a pune bani în plus în portofel. iMore poate primi o comisie de la The Points Guy Affiliate Network. Vă rugăm să cumpărați orice oferte menționate mai jos pot fi modificate în moment și este posibil să nu fie disponibile.

Cel mai bun carduri de credit pentru a economisi pe cardurile cadou iTunes iMore 2021

Din când în când, este posibil să găsiți oferte grozave pe cardurile cadou iTunes online și în magazin. Economiile pot varia între 5% și 15%, în funcție de momentul în care prinzi vânzarea. Merită cumpărat, deoarece puteți folosi cardurile cadou iTunes pentru mult mai mult decât iTunes. Aplicații din App Store, vizionate în aplicație, Apple Music, Filmele, chiar și abonamentele care se fac prin ID-ul tău Apple, cum ar fi HBO, toate pot fi plătite carduri folosind iTunes. Dacă vă puteți economisi, există și maxim câteva carduri de credit care se împerechează frumos pentru a crea o valoare și mai bună atunci când faceți cumpărături pentru aceste carduri cadou populare. Am făcut treaba pentru tine și am găsit unele dintre cele mai bune cărți de credit pe care să le folosești la alegerea cardurilor cadou iTunes.

  • Uimitor: cardul de semnătură Visa Amazon Prime Rewards
  • Economii rapide: Capital One® Quicksilver® Cash Rewards
  • Țintește: țintă cartonaș roșu
  • Numerar dublu: Chase Freedom Unlimited®
  • Rămâneți simplu: American Express Cash Magnet®

Uimitor: cardul de semnătură Visa Amazon Prime Rewards

Deoarece probabil că faceți deja cumpărături de la Amazon, probabil că ați observat că site-ul are în mod regulat carduri cadou iTunes la vânzare. Aceste vânzări devin și mai bune dacă au cardul Amazon Prime Rewards Visa Signature. Cardul te câştigă 5% înapoi la Amazon și Whole Foods, 2% înapoi la restaurant, benzinării și farmacii și 1% înapoi la toate celelalte. Cardul nu oferă, de asemenea, taxe de tranzacție în străinătate, asistență de călătorie și de urgență, rambursare bagaje pierdute, asigurare de întârziere a bagajelor, asigurare pentru accidente de călătorie și o serie de alte beneficii legate de călătorie, toate fără taxă anuală. Folosirea cardului atunci când se vor onona cardurile cadou iTunes poate obține cele mai bune economii pe care le-am văzut dacă le prindeți la reducere la momentul potrivit. unu mare dezavantaj de menționat este că trebuie să fiți membru Amazon Prime (119 USD pe an) pentru a fi eligibil pentru acest card.

Vezi la The Points Guy

Economii rapide: Capital One® Quicksilver® Cash Rewards

Cardul de credit Capital One® Quicksilver® Cash Rewards este unul dintre cele mai bune carduri de credit cu rambursare simplă. Castigi 1.5% rambursare la fiecare lucrue, fără excepții, fără limită și fără taxă anuală. În plus, cardul oferă în prezent și un Bonus în număr de 150 USD după ce cheltuiți 500 USD pentru cele mai bune în decurs de 3 luni. Dacă ești atent la economiile de la comercianții cu amănuntul, poți obține economii solide la cardurile cadou iTunes.

Vezi la The Points Guy

Țintește: țintă cartonaș roșu

Dacă faci cumpărături la Target, Cartonașul Roșu este o valoare incredibilă. Nu numai că poți economisi 5% reducere la fiecare lucru, dar cardul vine atât ca card de credit sau de debit. Aceasta este una dintre cele mai unice oferte ale oricărui retailer. Este rar să găsești un comerciant care oferă un card de debit care oferă lor săi sau reducere de 5% la toate ofertele sale. Target oferă frecvent reduceri la cardurile iTunes, astfel, împreună cu Cartea Roșie, puteți obține economii și mai impresionante.

Vezi la The Points Guy

Numerar dublu: Chase Freedom Unlimited®

Cardul Chase Freedom Unlimited® este un card grozav pentru cei care doresc bani înapoi simpli, fără puncte sau categorii de bonus de îngrijire să țină evidența, cu o ofertă solidă pentru primul an. Veți câștiga 3% bani înapoi la toate produsele din primul an, până la 20.000 USD cheltuiți. După aceea, veți câștiga nelimitat 1.5% rambursare la toate viile. Cardul include, de asemenea, 0% DAE introductivă pentru 15 luni de la deschiderea contului pentru bune și transferuri de sold (DAE variabilă de 17.24-25.99% după aceea). Împreună cu vânzările de carduri cadou la comercianții cu amănuntul, puteți economisi mulți bani pe cardurile cadou iTunes.

Vezi la The Points Guy

Rămâneți simplu: American Express Cash Magnet®

Cardul de credit American Express Cash Magnet® este felul de simplu pe cât îl puteți găsi cu banii înapoi. Veți câștiga nelimitat 1.Rambursare de 5% pentru toate acestea. Nu există categorii de activat sau puncte de urmărit. va câștiga un credit de extras de 150 USD după ce cheltuiți 1.000 USD sau mai mult în condițiile cu noul card în primele 3 luni ale calității de membru al cardului. Are, de, un DAE introductiv asemenea scăzut: 0% pentru 15 luni pentru bune și transferuri de sold (rata variabilă de 15).24% până la 26.24% după)

Vezi la The Points Guy

Care este potrivit pentru mine?

Depinde de unde faci cumpărături! Toate aceste cărți sunt fantastice dacă le folosești în avantajul tău. Gândește-te unde faci cel mai mult cumpărături. Dacă este în mod special la unii dintre comercianții cu amănuntul pe care i-am enumerat, cel mai probabil vă veți descurca cel mai bine ridicând unul dintre cardurile lor de magazin. Dacă sunteți în căutarea unui lucru care vă va oferi recompense consistente, indiferent de cumpărat, cardul de credit Capital One® Quicksilver® Cash Rewards și American Express Cash Magnet® sunt ambele opțiuni excelente. Indiferent de cardul pe care îl alegeți, cea mai importantă parte este să fiți atenți ca comercianții cu amănuntul să reducă cardurile cadou iTunes, astfel încât să puteți maximiza economiile. Vanatoare placuta!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here