Cea mai bună găzduire ieftină pentru site-uri WordPress în 2021

Cel mai bun Gazduire ieftina pentru site-uri WordPress Windows Central 2021

Dacă nevoile dvs. pentru un site WordPress sunt modeste, vă oferim acoperire. Poate să aibă nevoie doar de un portofoliu personal de carieră, un site web de bază al companiei sau de un blog. Uneori, mai puțin înseamnă mai mult, iar compania de găzduire web GreenGeeks oferă cele mai multe funcții în cadrul celui mai ieftin plan de găzduire pentru site-urile WordPress cu Ecosite Lite. Domeniul este gratuit, are lățime de bandă nelimitată și este perfect pentru un site personal. Am adunat câteva opțiuni pentru site-uri de găzduire rezonabile pentru WordPress pentru plăcerea dvs. de navigare.

 • Cel mai bun general: GreenGeeks Ecosite Lite: GreenGeeks Ecosite Lite
 • Cea mai bună valoare: DreamHost Shared Starter
 • Cel mai bun pentru mai multe domenii: AccuWebHosting WordPress Personal
 • Cel mai bun pentru experții WordPress: Bluehost WordPress Basic

Cel mai bun general: GreenGeeks Ecosite Lite

Ecosite Lite include înregistrarea gratuită a domeniului și certificatul SSL. GreenGeeks vă permite să vă înregistrați un domeniu nou-nouț, iar primul an al domeniului dvs. este gratuit atâta timp cât este găzduit pe serverele lor. După primul an, trebuie să plătiți pentru anul următor înregistrarea domeniului dumneavoastră. Cu toate acestea, planul Ecosite Lite vă permite să găzduiți un singur domeniu sau site WordPress. Site-ul dvs. WordPress va fi, de asemenea, securizat cu un certificat SSL. Acest lucru asigurătorilor că conexiunea browserului lor la site-ul dvs. este criptată în siguranță, așa cum este desemnat de pictograma lacăt din caseta URL a browserului lor.

Acest plan vine cu lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat. configurația unui număr nelimitat de conturi de e-mail în domeniul dvs. Unele avantaje suplimentare sunt un generator de site-uri web drag-and-drop, iar asistența tehnică GreenGeeks va migra site-ul dvs. WordPress existent pe o altă gazdă la al lor gratuit.

Specificații de preț: Cel mai ieftin plan de găzduire WordPress al GreenGeeks este Ecosite Lite pentru 2 USD.95 lunar când plătiți timp de trei ani (106 USD.20). Sau puteți plăti timp de doi ani pentru 94 USD.80 (3 dolari.95 lunar) sau un an pentru 59 USD.40 (4 USD.95 lunar). Sau plătiți în fiecare lună pentru 9 USD.95. GreenGeeks oferă o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile.

Pro:

 • Domeniu gratuit
 • Certificat SSL gratuit
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Spațiu de stocare nelimitat
 • E-mail

Contra:

 • Poate găzdui un singur domeniu sau site

Cel mai bun general: GreenGeeks Ecosite Lite

GreenGeeks Ecosite Lite

Cele mai multe caracteristici de găzduire la un preț mic

Planul Ecosite Lite include înregistrarea gratuită a domeniului, certificat SSL, spațiu de stocare nelimitat, lățime de bandă nelimitată și conturi de e-mail nelimitate.

 • 2 dolari.95 lunar (106 USD.20 în avans timp de 3 ani)

Cea mai bună valoare: DreamHost Shared Starter

Acest plan de găzduire WordPress include, de asemenea, domeniul gratuit, SSL, spațiu de stocare nelimitat și lățime de bandă. Și, la fel ca GreenGeeks' Ecosite Lite, DreamHost oferă o interfață de instalare care vă ajută să creați un site web nou selectați aplicații pre-asamblate. În plus, DreamHost poate transfera gratuit un site WordPress pe care îl aveți deja pe o altă gazdă pe serverele lor.

Cu toate acestea, DreamHost Shared Starter vă permite să vă deschideți un singur site web WordPress. Și dacă aveți nevoie de adrese de e-mail pentru domeniul dvs., va trebui să plătiți 1 USD.67 pentru fiecare pe luna.

Specificații de preț: DreamHost vinde planul Shared Starter pentru 2 USD.59 lunar dacă plătiți timp de trei ani (93 USD.24). Sau puteți plăti pentru 47 USD.40, care se reduce la 3 USD.95 lunar. Sau plătiți în fiecare lună pentru 4 USD.95. DreamHost vă va rambursa banii în termen de 97 de zile dacă nu sunteți mulțumit de ei.

Pro:

 • Domeniu gratuit
 • Certificat SSL gratuit
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Spațiu de stocare nelimitat
 • Creator de site-uri web

Contra:

 • Poate găzdui un singur site
 • E-mailul este o taxă suplimentară

Cel mai bun pret

Starter partajat DreamHost

Spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitate

Vă ajutați să construiți un site web selectând aplicații pre-asamblate. transfera gratuit site-ul dvs. WordPress pe serverele unei alte companii pe serverele DreamHost.

 • 2 dolari.59 lunar (93 USD.24 în avans timp de 3 ani)

Cel mai bun pentru mai multe domenii: AccuWebHosting WordPress Personal

WordPress Personal include înregistrarea gratuită a domeniului și SSL. Spre deosebire de GreekGeeks și DreamHost, vă permiteți să creați un număr nelimitat de site-uri și domenii. configurați conturi de e-mail pentru domeniile pe care le-ați găzduit pe WordPress Personal. Dacă există deja un site web WordPress pe o altă gazdă, a tehnică de la AccuWebHosting vă va ajuta la migrarea acestuia către serverele lor fără costuri suplimentare.

Cu toate acestea, WordPress include doar 10 GB de spațiu în total pentru toate site-urile dvs. web și o limită lunară de lățime de bandă de 500 GB.

Specificații de preț: WordPress Personal se vinde cu 3 USD.49 lunar în care plătiți în avans timp de trei ani (125 USD.64). Sau puteți plăti doar pentru 47 USD.88, care se reduce la 3 USD.99 lunar. chiar să mergeți de la lună la lună pentru doar 4 USD.33. Veți primi banii înapoi dacă nu sunteți mulțumit de serviciu în termen de 30 de zile.

Pro:

 • Domeniu gratuit
 • Certificat SSL gratuit
 • Număr nelimitat de site-uri și domenii
 • E-mail

Contra:

 • 10 GB spațiu web
 • 500 GB de lățime de bandă lunară

Cel mai bun pentru mai multe domenii

AccuWebHosting WordPress Personal

Vă permite să creați un număr nelimitat de domenii și site-uri

Poate configura conturi de e-mail și poate transfera site-ul dvs. WordPress pe o altă gazdă pe serverele lui AccuWebHosting fără costuri suplimentare.

 • 3 dolari.49 lunar (125 USD.64 în avans timp de 3 ani)

Cel mai bun pentru experții WordPress: Bluehost WordPress Basic

Bluehost WordPress Basic include 50 GB de spațiu pentru site-ul dvs., dar fără limită de lățime de bandă. parca pana la cinci domenii si poti configura pana la 25 de subdomenii. configurația până la cinci conturi de e-mail pentru un domeniu găzduit pe Basic. Cu toate acestea, acest plan vă permite să găzduiți un singur site WordPress.

Bluehost se laudă că serviciul lor este de specialitate în WordPress și că echipa sa de asistență pentru interacțiunea este foarte familiarizată cu platforma. Acestea oferă sute de șablone WordPress pe care le puteți folosi pentru a începe să vă construiți site-ul web și un mediu de testare pentru a vă testa site-ul înainte de a-l publica pentru public.

Specificații de preț: WordPress Personal se vinde cu 3 USD.49 lunar în care plătiți în avans timp de trei ani (125 USD.64). Sau puteți plăti doar pentru 47 USD.88, care se reduce la 3 USD.99 lunar. chiar să mergeți de la lună la lună pentru doar 4 USD.33. Veți primi banii înapoi dacă nu sunteți mulțumit de serviciu în termen de 30 de zile.

Pro:

 • Domeniu gratuit
 • Certificat SSL gratuit
 • Lățime de bandă nelimitată
 • E-mail
 • Parcare 5 domenii, 25 subdomenii

Contra:

 • Poate găzdui un singur site
 • 50 GB spatiu

Cel mai bun pentru experții WordPress

Bluehost WordPress Basic

Vă permite să parcați până la cinci domenii și să configurați până la 25 de subdomenii

WordPress Basic nu are limite de lățime de bandă. configurația până la cinci conturi de e-mail.

 • 2 dolari.65 lunar (95 USD.40 in avans timp de 3 ani)

Concluzie

În comparație cu celelalte trei companii, găzduiește GreenGeeks Ecosite Lite oferă cele mai multe funcții în cadrul celui mai ieftin plan de găzduire a WordPress. Dacă trebuie să construiți un site web WordPress simplu și nu sunteți un expert în acest lucru, ar putea merita să verificați GreenGeeks pentru instrumentele de creare de site-uri. Perfect pentru diferite niveluri de experiență, Ecosite Lite este alegerea noastră de top pentru toate nevoile dvs. personale de creare de site-uri web.

Credite — Cine a lucrat la acest ghid

Howard Wen este Web Hosting Researcher pentru Windows Central. De-a lungul carierei sale, el a scris despre tehnologie pentru mai multe publicații care includ Computerworld, MAKE, Popular Science, Salon și Wired.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here