Cele mai bune personaje pe care le-am găsit în Watch Dogs: Legion (până acum)

Sursa: Ubisoft

Când Ubisoft comercializează Watch Dogs: Legion, sa concentrat pe o caracteristică cheie: că poți juca ca oricine. Jocul vă permite să acționați orice persoană pe care o să vă ocupați pe stradă DedSec, organizația de hackeri care să caute să-și curețe numele după o serie de bombardamente și să răstoarne guvernul trece militarizat. Fiecare persoană are propria personalitate și poveste de fundal, ceea ce duce la unele combinații și întâlniri interesante.

Sigur, poți depune multă muncă pentru a recruta cei mai buni oameni pentru echipa ta, dar uneori distracția din joc vine din întâlnirea cu cele mai aleatorii tipuri de oameni în timp ce alergi prin Londra. Iată doar câțiva dintre cei mai ciudați, distrași și surprinzători oameni pe care am găsit în timp ce nu jucam Watch Dogs: Legion (cel puțin până acum).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Esporturi concurente

Sursa: Windows Central

La începutul jocului, jucătorul poate să-și aleagă primul recrut. Nu am ales pe acest tip, în loc să optez pentru unul cu abilități mai bune de hacking, dar am întrebări oricum. Acest concurent esports aparent a spart serverele MMO și a fost descoperit de Albion, corporația privată care controlează acum Londra. A fost un jucător competitiv de MMO?? A spart servere pentru a-și avansa cariera? A făcut-o pentru distracție? De ce îi pasă lui Albion ce se întâmplă cu un MMO? Dă-mi un joc despre acest NPC.

Spion

Sursa: Windows Central

Dacă joci ca un spion în Legion, te simți ca și cum ai jucat ca 007. Venind echipat cu un gadget pentru încheierea mâinilor care blochează pistolul și un pistol cu ​​​​tăcere, Spionul aduce lupta aproape și personală cu inamicul. Ah, și au o mașină de spionaj cu rachete și un dispozitiv de acoperire.

Bare Knuckle Fighter

Sursa: Windows Central

Dacă ai de gând să ajungi să te lupți cu toată lumea, ai putea la fel de bine să alegi pe cineva care poate să dea cu adevărat un pumn. Boxerul Bare Knuckle este o modalitate distractivă de a devasta rapid un inamic, și un pic de fler de box.

recruta orice număr de luptători bare-knuckle concurând în minijocurile Bare Knuckle Boxing. Finalizarea uneia dintre sălile de sport vă permite să vă adaugi în echipa oamenilor cu care te-ai luptat. Uneori sunt doar oameni care pot arunca bine un pumn. Alteori sunt o pereche de gemeni beți.

Magician

Știi acel sentiment atunci când te plimbi ținându-te de treburile tale și vezi un tip cu o pălărie de culoare făcând o femeie să chic ca un pui? Apoi, când vorbești cu el, el te roagă să-l ajuți să dezvăluie existența unor oameni de păstăi literale? O altă marți la Londra.

Acest mortar condamnat

Sursa: Windows Central

Uneori stelele se aliniază exact. Îmi place cum fie un scriitor Ubisoft, fie algoritmul însuși apreciază ironia.

Statuie vie

Sursa: Windows Central

Am văzut statui mai vii plimbându-se pe malurile de pe plajă, dar mă bucur că o Londra fascistă nu suprimă talentul de modă veche. Tocmai l-am văzut pe tipul ăsta cântând pentru oameni de lângă Tamisa. Nu este cea mai bună persoană pe care să o ai în echipa ta, deoarece are trăsătura „celebra”, dar se pare că dușmanii sunt atât de păcăliți de statuia lui vie, dacă se poate ascunde la vedere.

Dominatrix

Sursa: Windows Central

Pe o notă serioasă, mă bucur că Ubisoft a pus lucrători sexuali în Watch Dogs: Legion. Nu sunt mulți dintre ei și am văzut doar dominatrice și dansatoare exotice, dar includerea lor face ca Londra să se simtă mai trăită și mai echivalentă cu lumea reală. Îmi loc și asta din cauza modului în care funcționează sistemul NPC; oricine poate fi lucrător sexual. Am văzut femei, bărbați și chiar, după cum puteți vedea aici, mai în vârstă. Nu am recrutat-o ​​​​pe Gladys pentru că era anti-DedSec, dar mă bucur că trăiește cea mai bună viață.

Ce ai gasit?

Care au fost unii dintre oamenii tăi preferați pe care i-ai găsit în jurul Watch Dogs: Legion, care a fost unul dintre cei mai așteptați jocurile noastre pentru noua generație? Fie că este vorba doar de o persoană cu o profesie ciudată sau de o combinație adecvată de trăsături, posibilități par a fi nesfârșite. Împărtășește-ți descoperirile în comentariile de mai jos.

Joacă cu oricine

Watch Dogs: Legion

Pe cine vei alege?

Watch Dogs: Legion vă permite să jucați ca oricine și asta înseamnă. Recrutați pe oricine treceți pe stradă la DedSec și lucrați împreună pentru a distruge Albion, corporația privată care controlează acum Londra.

  • 60 USD la Microsoft
  • 50 USD pe Amazon

Xbox Series X/S

Principal

  • Xbox Series X: Tot ce știm
  • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
  • Lista specificațiilor Xbox Series X
  • Care este data lansării Xbox Series X?
  • Cât costă Xbox Series X?
  • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
  • Cele mai bune căști Xbox Series X

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here