Cele mai bune huse pentru Surface Go în 2021

Cel mai bun Carcasa pentru Surface Go Windows Central 2021

Surface Go de la Microsoft oferă tuturor o experiență de tabletă mai accesibilă și mai portabilă. Ca orice altă tabletă de 10 inchi, Go este predispus la căderi și zgârieturi și, deși este cea mai ieftină Surface de până acum, fără a îndoială veți dori să o protejați. Iată cele mai bune cazuri disponibile până acum pentru Surface Go.

 • Serios robust: UAG Metropolis
 • O mulțime de modele și culori: carcasă Fintie
 • Garanție pe viață: acoperire pentru afaceri Infiland
 • Mâner și curea de umăr: UAG Plasma
 • Simplu, dar elegant: husa de protectie ProCase
 • Robustă, dar nu voluminoasă: carcasă Youtec
 • Surface Pen Tether: Kensington BlackBelt gradul 2
 • Portofoliu executiv: husa iCarryAll Crazy Horse
 • Tastatură wireless inclusă: husă COO Go cu tastatură

Serios robust: UAG Metropolis

Alegerea editorilor

Protejați-vă Go cu o husă suficient de robustă pentru a îndeplini standardele de testare a căderii MIL-STD 810G, astfel încât să nu vă faceți griji că o luați cu dvs. pe teren. Un suport din aluminiu pe spate îl menține sprijinit, există un suport dedicat pentru stilou de suprafață și este disponibil în trei culori diferite, inclusiv negru, magmă și cobalt.

 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy

O mulțime de modele și culori: carcasă Fintie

Alegerea angajaților

Acest folio acoperă complet Surface Go cu piele sintetică și este disponibilă într-unul din cele 16 modele. Decupaje adecvate vă asigură că nu pierdeți niciun port sau cameră, iar suportul Go este încă capabil să funcționeze aproape la întregul său potențial. Pe lateral este un suport pentru stilou de suprafață pentru a-l ține lângă tine atunci când nu îl folosești.

 • De la 14 USD la Amazon
 • De la 14 USD la Walmart

Garanție pe viață: acoperire pentru afaceri Infiland

This husă folio este alcătuită din piele PU cu accente disponibilă în nouă stiluri diferite, cu cusături vizibile în jurul tuturor cusăturilor pentru un aspect executiv. Are un suport pentru stilou pentru suprafață încorporat, un buzunar pe spate este suficient de mare pentru unele documente sau un cablu de încărcare și, deși suportul este acoperit, poate fi folosit în continuare pentru a sprijini tableta.

 • De la 16 USD la Amazon
 • 31 USD la Newegg

Mâner și curea de umăr: UAG Plasma

This carcasă UAG îndeplinește aceleași standarde de testare a căderii ca și Metropolis, dar sunt și un suport încorporat. De asemenea, vă oferă opțiune de a purta peste umăr să vă asigurați că vă puteți ajuta, cât de mult poate curele regla. Un suport pentru stilou de suprafață asigură că micul accesoriu nu va lipsi și este pe deplin compatibil cu husa Go Type.

 • 100 USD pe Amazon
 • 100 USD la Microsoft

Simplu, dar elegant: husa de protectie ProCase

This husă este confecționată din piele PU și este disponibilă în trei culori de bază, oferindu-i un aspect simplu, care, totuși, se potrivește cu designul premium al dvs. Merge. Păstrați toate funcționalitățile porturilor și camerelor și, deși suportul Go este acoperit, puteți folosi în continuare pentru a sprijini tableta. Dacă vă place ideea unui aspect folio când este închis, verificați-l pe acesta.

 • De la 12 USD la Amazon
 • 27 USD la Newegg

Robustă, dar nu voluminoasă: carcasă Youtec

Carcasa Youtec să încerce să evidențieze cât mai mult Go-ul posibil, oferind totuși o protecție relativ robustă împotriva căderii datorită colțurilor căptușite și a unei huse pentru transparent spate și suport. Veți avea în continuare o mișcare până la 150 de grade atunci când puteți sprijini tableta, există un suport pentru stilou de suprafață încorporat în patru laterale și este disponibil în culori diferite.

De la 30 USD la Amazon

Surface Pen Tether: Kensington BlackBelt gradul 2

BlackBelt 2nd Degree de la Kensington îndeplinește testele MIL-STD 810G și, de asemenea, lasă suportul Go liber să se rotească așa cum ar trebui. Are o ramă ridicată în partea din față pentru a împiedica lovirea ecranului, o curea de mână din silicon pe spate vă permite să o transportați cu ușurință, și suportul pentru stilou de suprafață are o prindere pentru a împiedica să cadă în orice ați sta în picioare. în.

 • 50 USD la Microsoft
 • 27 USD la Walmart

Portofoliu executiv: husa iCarryAll Crazy Horse

Acest portofoliu cu fermoar este realizat din piele naturală și include o mulțime de funcții suplimentare pe deasupra unui loc sigur pentru Surface Go. Are un loc dedicat pentru telefon, pixuri, carduri și chiar un bloc de note plin, oferindu-vă ceea ce echivalează cu un birou mic care poate fi ascuns sub braț. Este scump, dar se va potrivi oriunde, inclusiv într-o sală de ședințe sau într-o cafenea.

 • 86 USD pe Amazon
 • 96 USD la iCarryAlls

Tastatură wireless inclusă: husă COO Go cu tastatură

Dacă aveți un Surface Go fără husă, acest lucru este COO va fi un plus în care trebuie să aveți un moment excelent pentru a adăuga un plus de productivitate. Carcasa din piele PU vă permite să utilizați suportul Go, există decupaje pentru porturi și camere, iar tastatura Bluetooth inclusă are o lumină de fundal în șapte culori pentru un stil suplimentar.

 • 43 USD pe Amazon
 • De la 39 USD pe eBay

Dacă facem o sugestie

Cei care se îndreaptă pe teren cu Surface Go sub braț vor dori, fără îndoială, să folosească o carcasă cu adevărat robustă, iar noi nu am avut mult succes folosind Metropolisul UAG. Este posibil să pierdeți funcția suportului Go încorporat, dar protecție generală oferită este neprețuită. Are propriul suport din aluminiu, existența groasă de colț pentru a proteja ecranul lui Go și acest certificat pentru a respecta standardele MIL-STD 810G pentru durabilitate de lungă durată.

Pentru ceva mai elegant și cu o mulțime de opțiuni de culoare și design disponibile, consultați carcasa lui Fintie, care este, de asemenea, una dintre opțiunile mai accesibile din cuprinsul nostru. În ciuda prețului scăzut, este fabricat din piele sintetică de calitate, care oferă o anumită protecție și nu pierdeți butoanele sau camerele decupărilor adecvate. Există 16 modele din care să alegeți, un suport pentru stilou de suprafață se ține aproape și poți folosi în continuare suportul încorporat al lui Go. Dacă nu intenționați să treceți pe Go printr-o experiență deosebită de grea, acest caz ar trebui să mărgă bine și să arate grozav în același timp.

Doriți să aflați mai multe despre carcasele robuste pentru Surface Go? Aruncă o privire la rezumatul nostru cu cele mai bune dintre cele mai bune pentru Go atunci când vine vorba de protecție groasă.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here