Cele mai bune oferte pentru căști Xbox de Black Friday 2021

Vinerea neagră oferă un moment minunat pentru a vă actualiza sunetul pentru jocuri, cu câteva dintre cele mai bune căști Xbox cu reducere în ziua (zilele) anuale de oferte. Scăderile de preț au lovit deja șansele de top și, indiferent dacă au un buget redus sau cer cele mai bune, există economii ample în viitor. Suntem mereu dornici să testăm și să clasificăm cele mai bune căști Xbox, iar în această Black Friday, adunăm și ofertele care merită timpul dvs.

Ofertele din acest an vin cu Xbox Series X și Xbox Series S nu ne-am plăcea, dar asta nu vrei să faci opțiunile dvs. sunt limitate. Angajamentul Microsoft de compatibilitate inversă înseamnă că aproape toate accesoriile Xbox One funcționează pe cea mai recentă generație, care se aplică căștilor aflate în prezentarea vânzării. Asta înseamnă că orice Xbox One pentru a cumpăra în această Black Friday funcționează și pe Xbox Series X|S.

Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 | 10 USD reducere

Stealth 600 a revenit cu o a doua revizuire anul acesta, împlinindu-și în continuare promisiunea de valoare și susținând o alegere deja populară în echipamentele de gaming la prețuri accesibile. Utilizează aceeași exiune Xbox fără cablu fără cablu ca și controlerele, acum cu o construcție realizată, calitate audio și microfon. Este una dintre cele mai noi căști și poți obține o reducere de 10 USD pentru Black Friday.

  • 90 USD la Best Buy

În timp ce Black Friday este abia la început, economiile timpurii la Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 ar trebui să fie atrăgătoare pentru mulți utilizatori Xbox. This cască accesibilă oferă o ascultare wireless robustă și acoperă toate elementele fundamentale. Sunt de înaltă calitate și confortabil și vă vor ajuta să vă bucurați de un stil de viață fără legături. Aceasta este prima reducere de la lansare cu doar câteva luni înainte, așa că nu puteți fi dezamăgit de preț.

Dar gama completă de Black Friday de până acum sunt câteva oferte care merită luate în considerare, indiferent de bugetul dvs. sau de funcții pe care le căutați de la o cască Xbox.

Cele mai bune oferte pentru căști de Black Friday pentru Xbox

  • : Căști cu fir ASTRO Gaming A40 TR + MixAmp Pro TR | 200 USD pe Amazon (economisiți 50 USD)
  • : HyperX CloudX Stinger Core | 30 USD pe Amazon (economisiți 10 USD)
  • : Căști pentru jocuri ASTRO Gaming A10 | 50 USD pe Amazon (economisiți 10 USD)
  • : Corsair HS60 PRO | 50 USD pe Amazon (economisiți 20 USD)
  • : Căști cu fir Razer Kraken | 50 USD pe Amazon (economisiți 30 USD)
  • : Căști fără fir Razer Nari Ultimate | 189 USD pe Amazon (economisiți 11 USD)

Căști cu fir ASTRO Gaming A40 TR + MixAmp Pro TR | 200 USD pe Amazon (economisiți 50 USD)

Setul cu cască Astro A40 a petrecut un deceniu ca soluție audio pregătită pentru competiție, Black Friday scăzând cu 20% din pachetul său din două piese. În timp ce aceste cutii cu fir acoperă elementele esențiale, MixAmp-ul însoțitor fură spectacolul cu funcții avansate. Mixerul audio adaptat pentru jocuri vă permite să amestecați sunete de joc, chat vocal și alte intrări, cu presetări Dolby Audio și EQ pentru a spori impactul.

200 USD pe Amazon

HyperX CloudX Stinger Core | 30 USD pe Amazon (economisiți 10 USD)

HyperX aduce economii la HyperX CloudX Stinger Core în această Black Friday, potrivit pentru jocurile ocazionale sau ca umplutură de ciorapi. Driverele sale de 40 mm oferă sunet stereo de calitate, în conformitate cu prețul, cu un glisor de oțel reglabil și cupe pentru urechi din spumă pentru un plus de confort. De asemenea, include controlul în linie al volumului și al microfonului, cu un 3.Mufă de 5 mm care se conectează la controler noi.

30 USD pe Amazon

Căști Gaming ASTRO Gaming A10 | 50 USD pe Amazon (economisiți 10 USD)

Astro rareori dezamăgește cu portofoliul său de căști, iar căștile sale de vânzare A10 Xbox continuă această tendință ca un punct de intrare accesibil. Acest model prietenos cu bugetul este bine construit, cu un sunet impresionant din categoria sa, inclusiv aceleași difuzoare din neodim de 40 mm ca și liniile sale de top. Singura condiție vine de la o potrivire mai strânsă pe cap, care poate afecta confortul pentru câțiva selectați.

50 USD pe Amazon

Corsair HS60 PRO | 50 USD pe Amazon (economisiți 20 USD)

HS60 PRO primește o tăietură puternică pe tot timpul Black Friday, care oferă un set de căști versatil pentru utilizarea de zi cu zi. Este confortabil și se simte robust, cu un simplu 3.Mufă pentru căști de 5 mm care funcționează pe Xbox și alte dispozitive. Sunetul este bogat în majoritatea setărilor și primește un microfon cu anulare a zgomotului pentru chatul vocal. Este un jack of all trades care probabil satisface toate nevoile tale.

50 USD pe Amazon

Căști cu fir Razer Kraken | 50 USD pe Amazon (economisiți 30 USD)

Nu veți fi dezamăgiți de Razer Kraken, cu o valoare nebună de 50 USD pentru orice sistem de jocuri cu un 3.mufă pentru căști de 5 mm. Are calitate armată cu metal, sunet mare și un design în general confortabil, cu trei culori disponibile la acest preț redus.

50 USD pe Amazon

Căști fără fir Razer Nari Ultimate | 189 USD pe Amazon (economisiți 11 USD)

În timp ce virtual 7.Sunetul surround 1 oferă adesea o scenă sonoră cuprinzătoare, dacă ați simți acțiunea? Asta realizează Razer Nari Ultimate și tehnologia sa Hypersense, cu o tactilă nebună pe ureche care face căștile să vibreze în timp cu explozii sau focusi de armă. Este, de asemenea, un set de căști destul de dulce, cu accent de lux, cum ar fi un microfon retractabil, perne confortabil pentru urechi cu gel de răcire și iluminare RGB personalizabil. Din păcate, wireless nu funcționează cu Xbox One, ci cu 3.Mufa pentru căști de 5 mm va fi suficientă.

189 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here