Cele mai bune alternative Beat Saber în 2021

Cel mai bun Alternativă Beat Sabre Android Central 2021

Ai stăpânit melodiile Beat Saber's Expert+, ai descărcat și cucerit melodii personalizate și te-ai transformat într-un zeu al ritmului. Cu toate acestea, acest titlu super-popular a fost lansat de peste doi ani și tăierea blocurilor muzicale trebuie să devii repetitivă după un timp. Din fericire, veți găsi o mulțime de alte jocuri VR pentru a-și umple nișa. Indiferent dacă sunteți mai interesat de acțiune non-stop, exerciții zilnice, săritul muzicii sau doar tăierea în bucăți, știm care ar trebui să fie următoarea dvs. alee VR.

 • ★ Prezentate preferate: Synth Riders
 • Știu Gun Fu: Pistol Whip
 • Tron Zumba: excursie audio
 • Muzica întâlnește jocul de arme: Audica
 • Battle of the beats: Dance Collider
 • Învinge inamicii cu sabiile: până când cazi
 • DJ Simulator: Electronauts
 • „Violență ritmică”: Tăgăduitor
 • Step Up: Dance Central
 • Gaură în perete: OhShape
 • În curând: Gun Jam

★ Prezentate preferate: Synth Riders

În timp ce Beat Saber vă obosește încheieturile cu mișcări constante de glisare și alte titluri de în se concentrează pe exerciții sau pe poziția în „reale” izbitoare, Synth Riders oferă o alternativă excelentă, freestyle. Veți avea nevoie de o coordonare solidă mână-ochi pentru a vă mișca mâinile pentru a se potrivi cu nivelurile coregrafice rapide, dar vă puteți mișca corpul în orice mod vi se pare natural (sau distractiv). Veți dansa prin cele peste 30 de niveluri de bază, tone de niveluri de conținut personalizate modificate și antrenament VR transmise în direct.

 • 20 USD pentru Oculus Store
 • 20 USD pe Steam

Știu Gun Fu: Pistol Whip

Alegerea angajaților

Canalizează-ți fanteziile eroilor de acțiune în acest excelent shooter pe șine. În fiecare nivel plutești înainte, pe măsura ce inamicii poligonali apar în toate direcțiile. Trebuie să tragi pe măsură ce merge, creând-ți propriul ritm în funcție de când (și cât de des) tragi. Adevărații profesioniști vor urmări să creeze un ritm bun la fel de mult ca să omoare toți răi. Pistol Whip te obligă să te ghemuiești și să te ferești în jurul gloanțelor care se mișcă lentă spre un scor mare, iar barajul de gloanțe non-stop îți distrag atenția cât de durer te vei simți după câteva minute.

 • 25 USD pentru Oculus Store
 • 25 USD pe Steam

Tron Zumba: excursie audio

Acest joc cu acces anticipat bifează multe casete similare cu Synth Riders — estetică cyberpunk similară, joc centrat pe dans, instrumente de personalizare — cu unele diferențe cheie. Kinemotik Studios folosește muzică cu licență de la nume cunoscute precum deadmau5 și Lady Gaga, țintele triunghiul cu mișcare rapidă oferă un antrenament mai dur și mai aerobic. Pregătește-te totuși o curbă de dificultate mai mare în Audio Trip, pentru că ai nevoie de mișcare mult mai activă.

20 USD pe Steam

Muzica întâlnește jocul de arme: Audica

Harmonix are o gamă impresionantă de titluri muzicale VR, cum ar fi Rock Band VR și Dance Central VR, iar Audica continuă această tradiție cu un joc care vă face să trageți ținte cu pistoale duble pentru a se potrivi cu basul coloanei sonore (în mare parte). EDM). Majoritatea jocurilor de ritm de ecran plasează ținta în centrul mort și se apropie de ele de la distanță, dar Audica îți provoacă reflexele cu pictograme colorate care apar aleatoriu pe întregul tău câmp vizual și cu ținte speciale care se mișcă pe și trebuie să lovească continuu.

 • 30 USD pentru Oculus Store
 • 30 USD pe Steam

Battle of the beats: Dance Collider

Un alt rival Synth Riders / Audio Trip, Dance Collider se distinge prin concentrarea gameplay-ului pe "bătălii" de în cu adversarii, dând sens narativ blocurilor colorate aleatorii care apar mereu în aceste tipuri de jocuri. Barajul de atacuri colorate al adversarului te va provoca să atingi diferite tipuri de mișcări și rutine de dans. Avatarurile unice, vorbea de gunoi,nivelurile personale și cele peste 45 de melodii originale oferă Dance Collider multă valoare la un punct de intrare accesibil.

13 USD pe GMG

Învinge inamicii cu sabiile: până când cazi

Acest joc de acțiune roguelite cu neon nu se potrivește cu restul acestor jocuri la prima vedere, dar pur și simplu schimbă accentul de ritm la sabie. Cu o coloană sonoră excelentă de synthwave, veți face cu ușurință să vă transpirați și să vă tăiați inamicii provocatori. Lupta necesită abilități și strategie pentru a câștiga, iar cu fiecare înfrângere, vă puteți face eroul, astfel încât să poată face față unor provocări mai mari. Oferă o schimbare uimitoare de ritm de la baterea obiectelor neînsuflețite și a bilelor colorate.

20 USD pe Steam

DJ Simulator: Electronauts

Majoritatea jocurilor de ritm oferă moduri personalizate pentru a potrivi jocul cu biblioteca dvs. muzicală, dar dacă vor să personalizați muzica în schimb? Introduceți Electronauts, care vă transformă într-un DJ amator și vă permiteți să jucați cu muzică în diverse genuri, cum ar fi EDM, hip hop și trap. Nu este la fel de realist ca alte aplicații VR care te ghidează prin utilizarea unui deck și a unui mixer, dar le permite tocilarilor de muzică ocazional să remixe și să facă freestyle cu cele peste 80 de piese.

 • 20 USD pentru Oculus Store
 • 18 USD pe GMG

„Violență ritmică”: Tăgăduitor

Thumper te va duce într-o călătorie mentală cu imagini psihadelice care explodează în vidul spațiului, cu monștri șefi cu adevărat ciudați pe care trebuie să-i învingi cu reflexul rapid înainte să te distrugă. Proiectat inițial pentru 2D, îi lipsesc controalele de mișcare pe care le veți găsi în majoritatea intrărilor sau hărțile setate pentru melodii personalizate. Cu toate acestea, viteza vertiginoasă a gameplay-ului, combinată cu o coloană sonoră originală grozavă, face ca aceasta să fie bine făcută obligatorie, în ciuda acestor dezavantaje.

 • 20 USD pentru Oculus Store
 • 20 USD pe Steam

Step Up: Dance Central

Lovirea în aer este o încălzire plăcută, dar dacă puteți să vă transpuneți VR în abilități din viața reală pe ringul de dans, veți dori să încercați Dance Central. Avatarul din joc vă arată exact cum ar trebui să vă poziționați corpul pentru a efectua mișcări de într-adevăr. Din păcate, jocul urmărește doar mișcările mâinilor și ale capului, așa că nu va evalua cât de bine vă mișcați întregul corp, dar, în ciuda acestui fapt, este o experiență foarte plăcută, singur sau cu prietenii.

30 USD pentru Oculus Store

Gaură în perete: OhShape

Un alt joc de dans/exercițiu după lovitură, va trebui să vă mișcați rapid și să vă lucrați mușchii de bază pentru a trece prin fiecare antrenament. Pe lângă contorsionarea corpului pentru a trece prin fiecare pericol, vei ajunge la obiect de colecție, vei eschiva pereții și vei trece prin obstacole. pentru personalizarea proprie a se potrivi cu bibliotecă muzicală sau puteți antrena rutine altor persoane dincolo de cele 20 de aproximativ disponibile ale dezvoltatorilor.

 • 20 USD pentru Oculus Store
 • 20 USD pe Steam

În curând: Gun Jam

Deși nu am jucat încă acest titlu, se pare că va oferi o întorsătură promițătoare noului subgen de fotografiere ritmică. Trebuie să cronometrați fotografii pentru a se potrivi cu pictogramele de pe ecran, așa cum ați proceda pentru majoritatea jocurilor de ritm. În același timp, totuși, trebuie să-ți controlezi pe deplin personajul, țintindu-ți inamicii și încercând să potriviți ritmul muzicii cu țintirea corectă către fiecare inamic care se încarcă spre tine.

Adaugă la lista de dorințe pe Steam

Efectuează o mișcare

Beat Saber a avut atât de mult succes în partea simplității sale. Mișcați controlerele de mișcare pentru a lovi blocuri și mișcați capul pentru a evita obstacolele. Alte jocuri care vizează tronul său ritmic îl provoacă, de obicei, adăugând mecanici mai complicat sau concentrându-se pe anumite zone pe care Beat Saber le atinge doar, cum ar fi dansul sau rutinele de exerciții. Deci, oricare dintre jocurile pe care le alegeți în continuare ca posibilitatea de a înlocui Beat Saber, gândiți-vă cu atenție la ceea ce mai exact sperați să obțineți din el.

Dacă sunteți în căutarea unei rutine de antrenament care să înlocuiască cardio-ul lui Beat Saber pentru un antrenament mai cuprinzător, pentru întregul corp, luați în considerare Audio Trip. Vă veți distra în continuare memorând și stăpânind rutinele experților, dar vă veți transpira mult mai mult până la sfârșitul acesteia. Există, de asemenea, Synth Riders, care este o explozie captivantă, fără a fi la fel de dificilă.

Pentru cei care se gândesc la ceva mai orientat spre acțiune, Pistol Whip va schimba lucrurile drastice, fără a renunța la coloana sonoră excelentă și la jocul cu mișcări grele cu care te-ai obișnuit. Sau, dacă vrei să tai mai mult decât blocuri muzicale, Until You Fall te va ajuta să stăpânești ritmul luptei.

Aprovizionați-vă în Steam

Portofel Steam

Umple-ți portofelul

Vrei să cumperi lucruri pe Steam sau să ofere acel cadou altcuiva? cumpăra fonduri Steam Wallet deschis de la 20 USD per card.

 • De la 20 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here