Cele mai bune plăci de bază ASUS din 2021

Cel mai bun Plăci de bază ASUS Windows Central 2021

ASUS este de zeci de ani în domeniul producției de plăci de bază, oferind opțiuni accesibile și premium pentru constructorii de sisteme PC. Poate fi dificil să decidă între diferite opțiuni de placă de bază, chiar dacă ați ales deja un procesor, așa că am adunat unele dintre cele mai bune plăci de bază de la ASUS.

  • Cel mai bun AMD: ASUS ROG Strix X470-F Gaming
  • Buget AMD: ASUS ROG Strix B450-F Gaming
  • Fire de rupere: ASUS PRIME X399-A
  • Cel mai bun Intel: ASUS ROG Strix Z390-H Gaming
  • Bugetul Intel: ASUS Prime Z390-P
  • Performanță X: ASUS TUF X299 Mark 2

Cel mai bun AMD: ASUS ROG Strix X470-F Gaming

Alegerea editorilor

Cu suport pentru procesare AMD Ryzen 2, NVMe M.2, USB 3.1 Gen2 și LAN super-rapid, ROG Strix X470-F este o placă de bază uimitoare. Aveți, de asemenea, suport de sunet pentru overclocking, VRM-uri bune și termice solide sub sarcină. Scutul I/O este, de asemenea, premontat, ceea ce ajuta la instalare.

187 USD pe Amazon

Buget AMD: ASUS ROG Strix B450-F Gaming

ROG Strix B450-F are unele dintre caracteristicile excelente oferite cu alegerea noastră de top AMD ASUS, inclusiv suport pentru stocare NVMe, porturi multiple, scut I/O preinstalat și RAM rapidă, dar în schimb vine cu un chipset AMD mai accesibil. B450 poate gestiona doar 2667 MHz RAM și nu permite Scalable Link Interface (SLI).

130 USD pe Amazon

Fire de rupere: ASUS PRIME X399-A

Când procesați Ryzen pur și simplu nu oferă suficientă putere, trebuie să treceți la Threadripper. Aceste procese sunt mult mai scumpe și mai capabile, dar necesită un soclu unic și nu sunt compatibile cu plăcile de bază AM4. This place ASUS are totul, inclusiv suport pentru 128 GB de RAM, o mulțime de porturi de opțiuni de stocare, capacități de overclock, precum și VRM-uri solide.

300 USD pe Amazon

Cel mai bun Intel: ASUS ROG Strix Z390-H Gaming

Alegerea editorilor

Dacă intenționați să utilizați un procesor Intel din a 9-a generație, ASUS vă oferă o placă de bază excelentă Republic of Gamers Z390-H Gaming, care are tot ce aveți nevoie, inclusiv dual M.2 sloturi pentru stocare, USB 3.Porturi 1 Gen2, stabilate stabilitate de overclock a sistemului și componente de înaltă calitate. La fel ca plăcile de bază AM4, scutul I/O premontat îl face ușor de instalat.

185 USD pe Amazon

Bugetul Intel: ASUS Prime Z390-P

Proiectată atât pentru procesare din a 8-a cât și din a 9-a generație, această plasă de bază ASUS are tot ce aveți nevoie pentru o construcție stabilă a sistemului, fără lumini fanteziste și dezordine inutilă pentru majoritatea proprietarilor. Vă puteți bucura în continuare de funcții de siguranță hardware precum LANGuard și protecție la supratensiune, profitând în același timp de M.2 viteze de stocare și USB 3.1 porturi Gen2.

145 USD pe Amazon

Performanță X: ASUS TUF X299 Mark 2

Vrei să încerci procesare elegante Intel X-Series? Veți avea nevoie de o placă de bază socket LGA2066, iar TUF X299 Mark 2 este un exemplu excelent. Ai dublu M.2 socluri pentru stocare rapidă pentru a se potrivi cu procesul puternic, suport pentru 128 GB RAM, chiar și USB 3.1 tip C pentru accesorii. Garanția de 5 ani de la ASUS adăugat a liniște sufletească.

241 USD pe Amazon

Dacă facem câteva sugestii

Fiecare placă de bază pe care am enumerat-o în această colecție este o opțiune viabilă pentru un computer, așa că nu ar trebui să vă faceți rău dacă nu aveți nicio idee de unde să începeți. În funcție de posibilitatea de a utiliza un procesor Intel sau AMD, alegerea plăcii de bază ASUS poate fi redusă ușor, filtrată în continuare după bugetul disponibil, caracteristicile necesare, porturi și alte funcționalități.

Pentru AMD, cea mai bună placă de bază ASUS va fi ASUS ROG Strix X470-F Gaming. Este puțin pe partea scumpă a spectrului AM4, dar obțineți cel mai avansat chipset, o gamă întreagă de caracteristici și performanță excelentă a sistemului. Dacă bugetul dvs. nu poate acoperi prețul, ASUS ROG Strix B450-F Gaming este un excelent pe locul doi.

În tabăra Intel, ASUS are disponibile excelente plăci de bază, ASUS ROGx Stri Z390- Gaming, care trebuie să aveți nevoie pentru următoarea construcție a PC-ului, inclusiv stabilitatea stabilită pentru overclock, o mulțime de funcții și altele. Dacă placa de bază este puțin prea mult pentru bugetul tău, ASUS Prime Z390-P este o luare în considerare demnă.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here