Cele mai bune bastoane de luptă arcade din 2021

Cel mai bun Arcade Fight Sticks Windows Central 2021

Jocurile de luptă pot fi jucate folosind o varietate de intrări, dar mulți oameni preferă să folosească un stick de luptă arcade. Aceste gamepad-uri la îndemână sunt mijloacele tradiționale de a controla un personaj de pe ecran și de a învinge oponențe. În ciuda creșterii numărului de controlare portabile, acestea rămân una dintre cele mai bune modalități de a da cu piciorul la fond virtual.

  • Moduri Razer: Razer Atrox
  • Stick de valoare: Mayflash F500
  • Luptător pentru buget: Mad Catz Alpha
  • Stick Premium: Mad Catz TE2+

Moduri Razer: Razer Atrox

Alegerea angajaților

Atrox nu este ieftin, dar oferă câteva caracteristici atrăgătoare. Razer a folosit componente Sanwa pentru durabilitate și precizie sporite - ideale pentru luptă.

200 USD pe Amazon

Stick de valoare: Mayflash F500

Mayflash F500 face totul. Nu este compatibil doar cu PC-uri, ci și cu console, inclusiv Xbox One, PlayStation 4 și chiar și cu un smartphone Android!

87 USD pe Amazon

Luptător pentru buget: Mad Catz Alpha

Alpha de Mad Catz este un stick prietenos cu bugetul pentru cei care doresc să se bucure de jocurile arcade fără a cheltui mult. Doar nu te aștepta la nimic fantezist.

46 USD pe Amazon

Stick Premium: Mad Catz TE2+

TE2+ de la Mad Catz este unul dintre gamepad-urile premium de luptă stick ale companiilor. Acceptă PlayStation out-the-box, dar driverele sunt disponibile pentru Windows 10.

220 USD pe Amazon

Joc început!

Bastoanele de luptă arcade sunt adesea cheia câștigării în scena de luptă competitivă serioasă, așa că obținerea uneia ar putea fi în interesul tău. Dacă ar fi să recomand o singură opțiune, aceasta ar fi Razer Atrox, datorită componentelor sale de înaltă calitate și suportului pentru mod.

Dacă puteți economisi puțin, Alpha de la Mad Catz este un stick de luptă excelent și prietenos cu bugetul, nu așteptați să vă bucurați de o experiență premium atunci când vă învingeți inamicii.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here