Cele mai bune accesorii Apple TV 2021

Cel mai bun Accesorii Apple TV iMore 2021

Nu se poate nega că Apple TV este un dispozitiv grozav pe care să îl ai acasă. Pentru a vă experiența de divertisment acasă, luați în considerare unul sau mai multe dintre cele mai bune accesorii Apple TV. Perifericele prezentate mai jos sunt la fel de elegant ca și set-top box-ul în sine. Indiferent dacă ascultați melodii, jucați jocuri video cu grafică înaltă sau vizionați filmul preferat în 4K, acestea sunt cele mai bune accesorii Apple TV.

 • Jucătorii se unesc: SteelSeries Nimbus+ Bluetooth Mobile Gaming Controller
 • Trebuie să aveți: cablu Belkin UltraHD de mare viteză 4K HDMI
 • Ascunde-l cu stil: TotalMount Apple TV Mount
 • Pentru mai mult control: telecomandă Logitech Harmony Elite, hub și aplicație
 • Telecomanda noastră preferată: Apple Siri Remote (de înlocuire)
 • Multicolor: carcasă Elago R1 Intelli
 • Folosește acele degete!: Tastatură TV Logitech K600 cu touchpad integrat
 • Timp de luptă: controler wireless DualShock 4 pentru PlayStation 4
 • În timpul liniștii: Apple AirPods cu carcasă de încărcare fără fir (cel mai recent model)
 • Iubește Microsoft: controler wireless Xbox
 • Proiector de valoare: ViewSonic True 4K UHD 3200 lumeni 240 Hz 4.Proiector Home Theatre de 2 ms

Jucătorii se unesc: SteelSeries Nimbus+ Bluetooth Mobile Gaming Controller

Alegerea angajaților

Dacă ești un jucător, ai nevoie de Nimbus. Controlul perfect oferă toate butoanele standard pentru jocuri și o prindere confortabilă. Deoarece este compatibil Bluetooth, este, de asemenea, un controler fantastic pentru iPhone sau iPad, ceea ce îl face preferatul nostru! Încărcați-l cu ușurință utilizat un cablu fulger.

 • 64 USD pe Amazon
 • 64 USD la Best Buy

Trebuie să aveți: cablu Belkin UltraHD de mare viteză 4K HDMI

Cablul HDMI 4K ultra-înaltă de la Belkin este compatibil Dolby Vision HDR și acceptă rezoluții până la 4096x2160 cu o lățime de bandă până la 48 Gbps. Cablul este 6.Lungime de 5 picioare, oferindu-vă mult spațiu de mișcare pentru a găsi locul perfect pentru Apple TV.

 • 30 USD la Apple
 • 32 USD pe Amazon

Ascunde-l cu stil: TotalMount Apple TV Mount

Această montură cu preț redus are un design cu spatele deschise, care permite un flux de aer adecvat, lucru care este o necesitate atunci când rulați jocurile cu grafică înaltă în 4K. Cumpărați, instalați și uitați de el.

18 USD pe Amazon

Pentru mai mult control: telecomandă Logitech Harmony Elite, hub și aplicație

Dacă poate o telecomandă universal care poate face absolut orice și nu vă pasă de preț, Logitech Harmony Elite este, fără a îndoială, cea mai bună telecomandă pe care să vă puteți obține. Logitech oferă o gamă completă de telecomenzi care sunt compatibile cu Apple TV la diferite puncte de preț.

 • de la 320 USD la Amazon
 • de la 380 USD la Best Buy

Telecomanda noastră preferată: Apple Siri Remote (de înlocuire)

Dacă trebuie să înlocuiți telecomanda Apple TV, majoritatea vor alege fără îndoială un înlocuitor identic. Este ușor de utilizat și, indiferent dacă încercați să găsiți emisiunea aceasta preferată sau să jucați cel mai nou joc Apple TV, acest lucru pe care îl puteți obține.

 • 60 USD pe Amazon
 • 59 USD la Apple
 • 60 USD la Best Buy

Multicolor: carcasă Elago R1 Intelli

Carcasa Intelli de la Elago vine în culorile negru, alb, roșu, albastru, transparent și care strălucește în întuneric (deci o puteți găsi cu luminile stinse)!). Fabricată din silicon pentru protecție suplimentară, carcasa include doi magneți minusculi, astfel încât să poată lipi pe partea laterală a televizorului. (În sfârșit, o telecomandă Apple TV pe care nu o poți pierde!)

De la 11 USD la Amazon

Folosește acele degete!: Tastatură TV Logitech K600 cu touchpad integrat

Cu design frumos, tastatura K600 funcționează cu televizoare inteligente compatibile cu Apple TV. Cu o rază wireless de 15 metri, tastatură funcționează în cele mai mari camere de zi. Comutați cu ușurință între dispozitive, inclusiv dispozitivele dvs. mobil Mac și iOS. Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai bune accesorii Apple TV pe care să-l poată găsi.

 • 56 USD pe Amazon
 • 60 USD la B&H

Timp de luptă: controler wireless DualShock 4 pentru PlayStation 4

Începând cu tvOS 13, Apple TV va accepta acest controler, făcându-l ideal pentru joc cu viitoarea lansare Apple Arcade. Disponibil în mai multe culori și stiluri, controlul wireless DualShock oferă control de precizie, încărcare eficientă și multe altele.

94 USD pe Amazon

În timpul liniștii: Apple AirPods cu carcasă de încărcare fără fir (cel mai recent model)

Pentru acele momente în care nu poți să deranjați pe alții din casă, să vă doriți să ascultați filmul sau emisiunea TV preferată, să alegeți Apple AirPods. Oferind acum o carcasă pentru încărcător fără fir, căștile populare au noul cip pentru căști Apple H1, care oferă o conexiune fără fir mai rapidă la dispozitivele dvs.

 • de la 199 USD la Apple
 • de la 160 USD la Amazon
 • de la 180 USD la Best Buy

Iubește Microsoft: controler wireless Xbox

Cu PlayStation la bord, controlul wireless Xbox de la Microsoft câștigă și suport Apple TV cu tvOS 13. Modelul popular are o rază wireless de două ori mai mare decât controlerele Xbox One anterioare. Obține una această culoare unică care se potrivește gusturilor dvs!

 • 78 USD pe Amazon
 • 80 USD la Best Buy

Proiector de valoare: ViewSonic True 4K UHD 3200 lumeni 240 Hz 4.Proiector Home Theatre de 2 ms

Oferind o experiență captivantă asemănătoare cinematografului în 4K UHD, acest proiector poate funcționa pe un ecran până la 300 de inchi în 3.200 de lumeni. Modul SuperEco permite lămpii să funcționeze timp de peste 15.000 ore înainte de a fi necesar de înlocuire. Acest proiector acceptă majoritatea playerelor media, consolelor de PC-urilor, Mac-urilor și dispozitivelor mobile.

900 USD pe Amazon

Mult de văzut

Accesoriile probabil nu sunt primul lucru care vă vine în minte când nu gândim la Apple TV. Cu toate acestea, multe periferice sunt acum disponibile pentru dispozitiv. Cele mai bune accesorii Apple TV enumerate mai sus sunt toate compatibile cu Apple TV HD și Apple TV 4K. Unele vor funcționa și cu modele mai vechi.

Dacă intenționați să jucați orice joc pe Apple TV, ar trebui să faceți loc pentru controlul de jocuri mobil Bluetooth SteelSeries Nimbus. Controlerul foarte preferat, care a fost lansat când Apple a introdus pentru prima dată Apple TV App Store, este compatibil cu toate jocurile gata MFi de pe Apple TV, iPhone, iPad, Mac și multe altele. Oferind butoane sensibile la presiune, accesoriul oferă 40 de ore de joc non-stop între încărcări.

De asemenea, suntem în frunte cu tastatura Logitech K600 Smart TV, care are un design ergonomic care este menit să fie văzut și bucurat de mulți ani de acum înainte. Pe lângă faptul că este compatibilă cu Apple TV, tastatura funcționează cu televizoarele inteligente Samsung, LG și Sony Bravia de ultimă generație care utilizează tehnologia Bluetooth Low Energy. Consultați acestea și alte cele mai bune accesorii Apple TV și bucurați-vă!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here