Cel mai bun Apple TV 2021

Cel mai bun Apple TV iMore 2021

Petrec mult timp cu Apple TV, fie că am YouTube în fundal în timp ce lucrez, fie că verifica versiunea de acasă a celui mai recent film Marvel în 4K Dolby Vision. Așa știu că Apple TV 4K de 32 GB va fi un plus grozav pentru home theater-ul dvs. Oferă suport complet pentru 4K, HDR cu rata ridicată de cadre, Dolby Vision și Dolby Atmos și are suficient spațiu de stocare pentru ceea ce au nevoie de mulți oameni dintr-o cutie de streaming. În plus, acum poți să-ți folosești Apple TV pentru a te antrena cu Apple Fitness + sau pentru a urmări programarea originală pe Apple TV+. Să aflăm care este cel mai bun Apple TV de cumpărat.

Cel mai bun general: Apple TV 4K (32 GB)

Sursa: Apple

Apple TV 4K este cea mai bună casetă de streaming produsă de Apple, iar o versiune actualizată a fost dezvăluită recent la evenimentul special Apple din aprilie 2021. După cum sugerează și numele, acceptă conținut 4K, dar acceptă și HDR cu rata ridicată de cadre și Dolby Vision, care oferă culori extraordinare de vibrante pentru conținutul acceptat. Suportul Dolby Atmos permite, de asemenea, o experiență audio captivantă cu filme acceptate. Apple TV 4 actualizat este alimentat de procesul A12 Bionic, care permite performanțe video, cum ar fi videoclipuri mai fluide de 60 fps.

Include TV 4K este noua Apple și va avea nevoie de telecomandă Siri, care conține un control clickpad circular care oferă navigare în cinci direcții. Este, de asemenea, activat pentru atingere, astfel încât să puteți naviga prin glisare, așa cum ați făcut cu telecomanda Siri anterioară. Noua telecomandă Siri conține și un buton de pornire pentru televizor.

Venind în modele de 32 GB și 64 GB, ar putea să vă întrebați de ce a fost aleasă mică dimensiune de stocare mai bine. Sincer, este vorba în principal despre preț. Ca o casetă de streaming, Apple TV nu trebuie să descarce o mulțime de conținut video direct în caseta în sine. Adevărat, dacă vrei să folosești multe aplicații, în jocuri speciale, s-ar putea să vrei mai mult spațiu de stocare, dar dacă folosești mai ales Apple TV ca o casetă de streaming video, economisește-ți niște bani și obțineți modelul de 32 GB.

Pro:

 • Suporta 4K HDR/Dolby Vision
 • Suporta Dolby Atmos
 • Bibliotecă mare de conținut 4K
 • Telecomanda Sirită

Contra:

 • Scump
 • Noua telecomandă Siri nu include giroscop sau accelerometru

Cel mai bun per total

2021 Apple TV 4K (32 GB)

Un echilibru între spațiu de depozitare și preț.

Caseta de streaming 4K de la Apple este cea mai bună versiune a acestui produs pe care să-l poată obține chiar acum. Pentru cei mai mulți, 32 GB de spațiu de stocare ar trebui să fie suficient, mai ales dacă transmiteți în flux multe conținutului dvs.

 • 179 USD pe Amazon
 • 179 USD la Apple

Cea mai bună alternativă: Apple TV 4K (64 GB)

Sursa: Apple

Versiunea de 64 GB a Apple TV 4K are aceleași caracteristici ca și versiunea de 32 GB, doar dublul spațiului de stocare. Acest lucru este util dacă descărcați o mulțime de aplicații, în jocuri speciale. Dacă vă place să jucați jocuri pe Apple TV, ar putea să doar spațiul de stocare suplimentar.

Multe jocuri iOS cu aspect grozav au făcut saltul pe televizor, în special odată cu adăugarea Apple Arcade. O parte a impulsului Apple pentru Arcade este ideea că jocurile vor fi disponibile pe diferitele sale dispozitive și jocurile putând fi jucate offline. Pentru a juca offline, veți avea nevoie de mai mult spațiu de stocare, așa că Apple TV 4K de 64 GB vă va fi util.

Recumpărați că noua telecomandă Siri nu include un giroscop sau un accelerometru, ceea ce ar putea afecta capacitatea de a fi utilizat cu unele jocuri Apple TV. Cu toate acestea, acest lucru poate să nu conteze pentru majoritatea oamenilor care să joace jocuri pe Apple TV, deoarece cel mai probabil, folosesc deja un controler sau joacă jocuri care nu au nevoie de ambii senzori.

Pro:

 • Suporta 4K HDR/Dolby Vision
 • Suporta Dolby Atmos
 • Bibliotecă mare de conținut 4K
 • O mulțime de spațiu de stocare pentru aplicații și jocuri
 • Telecomanda Sirită

Contra:

 • Scump în comparație cu casetele de streaming similare
 • Noua telecomandă Siri nu include giroscop sau accelerometru

Cea mai bună alternativă

2021 Apple TV 4K (64 GB)

Dispunând de suport 4K HDR și modelul de 32 GB, Apple TV 4K de 64 GB este o casetă de streaming la fel de bună, cu mai mult spațiu de stocare pentru aplicații și jocurile dvs. Dar pentru a obține asta, va trebui să fii dispus să plătești niște bani.

 • 199 USD la Apple
 • 199 USD pe Amazon

Cel mai bun la un buget redus: Apple TV HD

Sursa: iMai mult

Deși 4K devine din ce în ce mai răspândit, mulți oameni au încă doar televizoare HD, iar pentru ei, Apple TV HD, cunoscut și ca Apple TV de a patra generație, este într-adevăr cea mai bună opțiune. Acceptă aceleași aplicații ca și modelele 4K, dar folosește mai puțină lățime de bandă în rețeaua de acasă și costă mai puțin. Nu acceptă funcții precum Dolby Atmos, dar ar trebui să funcționeze excelent cu un sistem de sunet surround non-Atmos atunci când utilizați Apple TV cu un receptor A/V. Sunetul surround standard s-ar putea să nu fie la fel de captivant ca Dolby Atmos, dar oamenii l-au folosit pentru a se bucura de mult timp de ani de zile fără a rata Atmos.

Pentru mulți, cea mai mare problemă va fi stocarea. Apple TV HD într-un model de 32 GB, așa că puteți descărca și multe jocuri și aplicații și nu puteți plăti pentru un Apple TV 4K când nu veți putea profita cu adevărat dintre cele mai mari caracteristici ale acestuia, atunci nu. ai noroc. De asemenea, este de remarcat că procesorul din Apple TV HD nu a fost actualizat și este încă A8 care a debutat pentru prima dată în 2014.

Pro:

 • Mai puțin costă decât Apple TV 4K
 • Aproape totul este în HD
 • Utilizează mai puțină lățime de bandă
 • Port USB-C, dacă aveți nevoie de asta
 • Telecomanda Sirită

Contra:

 • Încă scump pentru o casetă de streaming HD
 • Fără suport Dolby Atmos
 • Vine doar într-un model de 32 GB
 • Procesorul A8 are 7 ani.

Cel mai bun la un buget

2021 Apple TV HD (32 GB, a 5-a generație)

Caseta de streaming de bază a Apple.

Dacă nu aveți nevoie de un dispozitiv de streaming4K sau doar dacă nu vă pasă de lucruri precum HDR sau Dolby Atmos, atunci Apple TV HD este încă o casetă de streaming bună, chiar dacă este scumpă.

 • 149 USD pe Amazon
 • 149 USD la Apple

Concluzie

Apple TV 4K este cel mai bun Apple TV pe care îl puteți obține, iar majoritatea oamenilor ar trebui să obțină 32 GB. Fiind în primul rând un dispozitiv de streaming, probabil că nu veți avea nevoie de atât de mult spațiu de stocare, dar dacă aveți nevoie de spațiu pentru mai multe aplicații și jocuri, puteți ridica oricând Apple TV 4K de 64 GB.

Ceea ce face cu adevărat Apple TV 4K mai bun decât Apple TV HD, care are aceeași interfață de utilizator și aplicații, poate fi rezumat prin patru caracteristici: 4K, HDR, Dolby Vision și Dolby Atmos. Deși este discutabil dacă doar 4K merită actualizarea, HDR, Dolby Vision și Dolby Atmos sunt adevărate upgrade-uri față de Apple TV HD. HDR și Dolby Vision permit culorile mai vii și mai frumoase pe conținut compatibil, Dolby Vision produce cele mai bune rezultate. Și, în timp ce Apple TV 4K poate fi costisitor, există mai multe casete de streaming care acceptă doar HDR10, în loc de și Dolby Vision, iar din experiența mea, Dolby Vision este vizibil mai bun. Între timp, by Atmos vă cufundă în sunetele filmului pe care îl vizionați, proiectând zgomotele în mod realist Dol folosit o cupolă de sunet.

Dacă un televizor 4K HDR și un sistem de sunet compatibil Dolby Atmos, cu siguranță veți observa diferența dintre Apple TV 4K și Apple TV HD și merită să alegeți modelul 4K.

Credite — Echipa care a lucrat la acest ghid

Joseph Keller este editorul manager al iMore. Utilizator Apple de mai bine și de-a lungul timpului învățând-o pe timpul învățământului și macOS, găsind mereu modalități de a profita la maximum de iPhone, iPad și Mac.

Rene Ritchie acoperă industria tehnologiei personale de un deceniu. Un analist și critic deschis, scrie la iMore.com/vector, podcasturi la applepodcasts.com/vector și puteți găsi emisiunea lui pe youtube.com/vector. Urmărește-l pe @reneritchie pe Twitter și Instagram.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here