Cele mai bune cămăși Pride pe tema mere din 2021

Cel mai bun Cămăși Pride cu tematică Apple iMore 2021

Logo-ul emblematic al curcubeului Apple este adesea asociat cu mișcarea LGBT+. This uniune tinde să joace un rol sporit în timpul Lunii Mândriei, care are loc în fiecare iunie pentru a comemora revoltele din Stonewall. Pentru a sărbători, comunitatea LGBT organizează diverse evenimente în toată lumea pe luni. Arătă-ți sprijinul în iunie sau oricând purtând un tricou Pride cu tematică Apple, inclusiv cel care ne place cel mai mult.

Mândria 2020

 • Susține LGBTQ de la Apple
 • Companii și organizații LGBTQ
 • Reprezentare în jocurile video
 • Filmele au încă un drum lung de parcurs
 • Cele mai bune momente TV LGBTQ
 • Jocuri inclusiv
 • YouTuberi LGBTQ
 • Steven Universe a deschis ușa
 • Cele mai bune lucruri LGBTQ pe Netflix
 • Mândria PopSocket
 • Revizionați cele mai bune parade Pride
 • Tricouri Android + Pride
 • Streamere LGBTQ Twitch
 • Luna Virtual Pride de acasă
 • LTGBQ TV și filme pe Disney+
 • Mândrie pe Amazon Prime Video
 • Tricouri Apple + Pride

La început: tricou retro pentru computerul APPLE MAC din anii 1980

Preferatul personalului

Retrăiește primele zile ale Apple în acest tricou minunat care este disponibil în negru, alb, albastru și roșu. Este realizat din bumbac 100% din bumbac pre-comprimat.

de la 17 USD la Etsy

Dragoste pe tot anul: Rainbow Pride Heart - Tricou LGBT Pride

Disponibil în gri, alb și negru, acest tricou cu tematică inimii este foarte moale pentru confortul tău. Sărbătorește Mândria 365 de zile pe an!

de la 27 USD la The Spark Company

Călător în timp: tricou premium Apple Retro Faded

Imprimată pe tricouri color AS de înaltă calitate, din surse etice, această cămașă are un design retro. Disponibil în patru culori diferite, vine cu o pungă de spălat pentru ca tricoul să arate grozav.

28 USD la Redbubble

Fă-l al tău: tricou transgender Apple Baseball cu mânecă ¾

Acest tricou frumos este foarte personalizabil. Alegeți culoarea, stilul și dimensiunea preferate și sunteți gata de plecare.

25 USD la Redbubble

Salutați-l pe pi: I Love Apple Pie tricoul slim fit

Iată un tricou unic care ia sigla Apple curcubeu și o atașează la un mesaj cei care iubesc toate lucrurile pe care le vor bucura Pi. Tricoul este disponibil în 17 culori și diferite stiluri.

18 USD la Redbubble

O alegere minunată: Tricou Lesbian Pride Apple

Evidențiind „L” în LGBT, acest tricou Pride vine în alb sau negru. Căutați logo-ul același colorat pe alte produse Redbubble. Datorită procesului de producție plasarea imprimării poate varia față de previzualizare.

28 USD la Redbubble

Gândește-te la dragoste, iubito: Gândește-te altfel despre dragoste tricou grafic

Designerul spune că este cel mai bine: „Această piesă este o piesă a genialei campanii Apple „Think Different”.„Întregul scop al acestei piese nu este despre Apple, ci despre mesajul din spatele ei: Think Love. Lumea este destul de încurcată. Toată lumea ar trebui să aibă puțină dragoste!"

28 USD la Redbubble

Un alt măr: Tricou Big Apple Pride

compania Apple. nu este singurul mare Apple din jur! Poartă această cămașă pentru a-ți sărbători mândrii și orașul care nu doarme niciodată. Este disponibil în aproape 30 de culori.

de la 18 USD la Spreadshirt

Stretch: Tricou pulmonar Apple Pride Gay

Oferind o lungime mai mare a corpului și un tiv scos la spate, tricoul lung cu Apple Pride Gay vine în patru culori diferite și diferite mărimi. Din surse etice, tricourile de culoare uni sunt 100% bumbac.

25 USD la Redbubble

Arată-ți Mândria și dragostea pentru Apple

De peste 40 de ani, sigla Apple curcubeu are legatura cu comunitatea LGBT+. Pe măsură ce se apropie cea de-a 51-a aniversare a revoltelor de la Stonewall, acum acest moment grozav să cumpărați niște cămăși Pride cu tematică Apple. Aceste tricouri la prețuri accesibile vin în diferite modele, așa că sunteți sigur că veți găsi ceva care se potrivește stilului dvs.

Purtați-le pentru a vă sprijini compania și comunitatea de tehnologie preferată oricând! Adorăm tricoul Retro 1980 APPLE MAC Computer, care vine în trei culori minunate. Pentru ceva un pic mai unic, ar trebui să verificați tricoul grafic I Love Apple Pie, Think Differently About Love sau oricare dintre celelalte. Indiferent pe care o alegeți, lăsați să înceapă sărbătoarea!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here