Cele mai bune alternative la Office 365 și Office 2020 în 2021

Office 365 și Office 2016 de la Microsoft sunt ambele produse excelente, oferind o suită completă de instrumente care vă permit să faceți mai multe în fiecare zi. Ca un avantaj pentru Office 365, serviciul bazat pe abonament, este inclus și 1 TB de stocare în cloud OneDrive. Cu toate acestea, costul este de obicei un factor decisiv - un an de Office 365 Personal costă aproximativ 70 USD, în timp ce Office Home & Student 2016 costă aproximativ 150 USD - motiv pentru care există o mulțime de alternative excelente pentru a încerca să încerci.

  • Vedeți la Microsoft (Personal)
  • Vezi la Microsoft (Afaceri)

Biroul Zoho

Zoho Office are tot ce le place utilizatorilor personali la o suită de birou, iar companiile nu se pot sătura de instrumente lor puternice de întreprindere. Writer, Sheet și Show sunt alternative Word, Excel și PowerPoint încărcate de funcții, cu un aspect familiar, iar instrumentele de întreprindere precum Projects and Books facilitează pentru companii să țină evidența clienților, angajaților și finanțelor. Zoho are chiar și propriul sistem de stocare în cloud sincronizat cu documentele dvs. de birou, care sunt instrumente pentru administratori și analize. Există, deții, Zoho Mail care completează lucrurile, precum și aplicații iOS și Android pentru a vă ocupat atunci când sunteți plecați de acasă sau de la birou.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Versiunea gratuită de Zoho vine cu 5 GB de stocare în cloud și este disponibilă pentru echipe până la 25 de membri. Pentru 100 GB de stocare și pentru mai mulți membri ai echipei, prețul trece la 4 USD per utilizator, pe lună, apoi crește la 6 USD.40 pe utilizator, pe lună pentru 1 TB de stocare și câteva funcții necesare concepute pentru companii. Dacă vă puteți încerca fără a gaja, există o durată de încercare gratuită de 15 zile disponibile.

Vezi la Zoho

G Suite (Google Apps)

Google oferă o suită de birou online gratuită foarte frumoasă, care oferă și asistență offline. Documentele, Foile de calcul și Prezentările sunt alternative competente pentru Word, Excel și PowerPoint, dar nu vă așteptați să găsiți același nivel de formatare aprofundată pe care să ofere Microsoft Office. Tot ceea ce creați Google Apps este salvat automat în spațiul de stocare în cloud de fiecare dată când se face o modificare și există o funcție de revizuire amplă care vă permite să treceți peste fiecare modificare și să decideți dacă puteți să nu o păstrați. De asemenea, puteți exporta și importa fișiere în toate tipurile de fișiere comune.

Cu un cont Google, obțineți 15 GB de spațiu de stocare gratuit în cloud pentru a vă păstra documentele, iar oricine are un cont Google (și permisiunile potrivite) poate partaja, vizualiza și edita documente. Există, de asemenea, o alternativă plătită la Google Apps gratuit, cunoscută sub numele de G Suite. Este mai orientat spre afaceri, oferind e-mail de afaceri și asistență completă, precum și mai mult spațiu de stocare Google Drive. Abonamentul de bază costă aproximativ 5 USD pe utilizator, pe lună și vă aduce 30 GB, abonamentul Business (aproximativ 10 USD pe utilizator, pe lună) adaugă un mediu de dezvoltare a aplicațiilor low-code, căutare inteligentă și stocare nelimitată în cloud pentru echipe de peste cinci persoane. utilizatorii. În cele din urmă, opțiunea Enterprise (aproximativ 25 USD per utilizator, pe lună) adaugă instrumente și analize suplimentare de prevenire a pierderii datelor.

Vezi pe Google

Biroul WPS

WPS Office are câteva opțiuni de îngrijire pentru a alege, inclusiv versiuni gratuite, premium și profesionale de îngrijire cu câteva caracteristici diferite. WPS Office Free vă oferă acces la Writer, Presentation și Spreadsheets, iar 1 GB de stocare în cloud vă permiteți să partajați rapid și ușor documente. Pentru a subvenționa serviciul, veți vedea unele reclame din când în când.

WPS Office Premium costă aproximativ 30 USD pentru un abonament de un an, dar vă permite să vă conectați la nou dispozitiv simultan, nu există reclame, aveți acces la o mulțime de șablone, iar instrumentele de birou vin cu funcții suplimentare. Mai are 1 GB de stocare în cloud pentru a partaja și există un cititor PDF care poate converti fișiere PDF în tipuri de fișiere Word.

În cele din urmă, WPS Office Premium - aproximativ 45 USD pe an pentru un computer sau 80 USD pentru accesul pe viață pe un computer - adaugă suport suplimentar pentru diferite limbi, precum și suport complet pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu suita de instrument.

Vezi la WPS

Microsoft Office Online

Dacă sunteți bine familiarizat cu instrumentele Microsoft Office și preferați să nu vă schimbați, puteți oricând să oferiți sau șansele Office Online. Are versiuni gratuite bazate pe browser ale Word, Excel, PowerPoint și OneNote care pot fi folosite pe termen nelimitat atâta timp cât timp acces la internet.

trece oricând între versiunea online și Office complet bazat pe desktop, fără a pierde munca sau formatare și beneficii de cele mai multe dintre aceleași caracteristici de bază în fiecare aplicație. Cea mai bună parte? Este complet gratuit. Dacă intenționați să lucrați pe un dispozitiv cu un ecran mai mic de 10.1 inch, puteți verifica, de asemenea, Microsoft Office Mobile gratuit.

Vezi la Microsoft

SoftMaker Office

SoftMaker Office oferă alternative Word, Excel și PowerPoint - cunoscute aici ca TextMaker, PlanMaker și Presentation - care utilizează formatele de fișiere Microsoft Office pentru tranziții ușoare. Alegeți dintre interfața de utilizare cu panglică sau buton clasic în aplicațiile Office, profitați de suport pentru mai multe limbi și chiar gestionați e-mailul cu Thunderbird integrat, una dintre aplicațiile noastre de e-mail preferate pentru Windows 10.

Există o versiune de încercare de 30 de zile pentru a vă ajuta să decideți dacă SoftMaker Office este sau nu pentru dvs. După aceea, prețurile merg de la aproximativ 45 USD pe an pentru cinci dispozitive sau aproximativ 100 USD pentru o versiune Professional care trebuie onată o singură dată.

Vedeți la SoftMaker

LibreOffice 6

Când vine vorba de suite de birou gratuit, LibreOffice este printre cele mai bune. Include cele trei aplicații de bază - Writer, Calc și Impress - care înlocuiesc propriile Word, Excel și PowerPoint ale Word și sunt, de asemenea, Draw (diagrame), Base (bază de date) și Math (editor de formule) pentru funcționalitate.

LibreOffice funcționează cu o mulțime de format de fișiere, inclusiv cele asociate cu Microsoft Office, și există peste 350 de extensii disponibile pentru descărcare pentru a face să se simtă mai mult ca propriul set de instrumente. Dacă obișnuiești să folosești OpenOffice, știi că LibreOffice este succesorul care este la fel de bun sau mai bun din aproape toate punctele de vedere.

Vezi la LibreOffice

Corel WordPerfect

Corel WordPerfect a parcurge un drum lung, rezultând o suită de birou puternică, cu toate instrumentele la care te-ai așteptat. WordPerfect, Quattro Pro, Prezentări și WordPerfect Lightning sunt echivalente cu Word, Excel, PowerPoint și OneNote, plus există un editor de cărți electronice și un software de editare a fotografiilor.

Acceptă o mulțime de tipuri de fișiere populare, există mii de imagini clipart, o mulțime de șabloane și fonturi și un dicționar încorporat. Acest lucru este doar să zgârie suprafața caracteristicilor disponibile în WordPerfect, ceea ce face ca acesta să merite prețul. O ediție pentru acasă și studenți începe de la aproximativ 75 USD și nu include unele dintre caracteristicile suplimentare, cum ar fi publicarea cărților electronice, în timp ce o ediție standard cu toate funcțiile începe de la aproximativ 250 USD. Dacă puteți încerca înainte de a cumpăra, este disponibilă o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile.

Vezi pe Amazon

Resurse aferente

  • Cum să actualizați Office 365 Personal la ediția Home, astfel încât să puteți utiliza pe mai multe dispozitive
  • Microsoft renunță la aplicațiile sale Office 365

Actualizat 21 august 2018: Am reîmprospătat această listă de alternativă pentru a ne asigura că veți primi tot ce este mai bun dacă Office vă rog să renunțați la potrivit Microsoft.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here