Cele mai bune accesorii pentru HP Spectre x360 13t în 2021

Cel mai bun Accesorii pentru HP Spectre x360 13t Windows Central 2021

Deci, tocmai ați luat un HP Spectre360 13 nou-nouț și au luat-o în câteva articole pentru-l complete. Indiferent de ceea ce căutați - protecție, docuri sau periferice - iată cele mai bune accesorii pe care le puteți obține pentru laptopul dvs. convertibil.

  • Extindeți conectivitatea: stația de andocare CalDigit TS3 Plus
  • Mouse fără brad: Logitech MX Master 2S
  • Cerneală excelentă: HP Tilt Pen
  • Protecție accesibilă: husă pentru laptop AmazonBasics
  • Mai multe porturi USB-A: Anker cu 10 porturi USB-A 3.0 hub
  • Transport de calitate: Waterfield Sleevecase
  • Monitor multifuncțional: Dell UltraSharp U2719D
  • Stocare suplimentară: card microSD Delkin

Extindeți conectivitatea: stația de andocare CalDigit TS3 Plus

Alegerea editorilor

Această mică stație de andocare Thunderbolt 3 include o mulțime de funcții, inclusiv 15 porturi, viteze de transfer până la 40 Gbps și încărcare până la 85 W la laptop. Conectați două ecrane 4K la 60 Hz și încă cinci USB-A 3.1, două USB-C 3.1, Ethernet, cititor de carduri SD și 3.Intrare și ieșire audio de 5 mm disponibile.

310 USD pe Amazon

Mouse fără brad: Logitech MX Master 2S

Alegerea angajaților

MX Master 2S de la Logitech are o baterie reîncărcabilă care durează până la 70 de zile, puteți conecta la mai multe computere și puteți comuta între ele printr-un clic și puteți profita de Logitech FLOW pentru a vă deplasa fără probleme până la trei dispozitive. afișează simultan. Este construit pentru a preveni încordarea încheieturii mâinilor și pentru a se potri mâinile dvs., făcându-l ideal pentru cei care stau la birou toată ziua.

75 USD pe Amazon

Cerneală excelentă: HP Tilt Pen

Dacă aveți un Spectre x360 care nu a venit cu un stilou activ, această opțiune de la HP vă oferă suport complet pentru umbrirea cu Windows Ink. Sunt 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune, este reîncărcabil, iar butonul de radiație de deasupra poate fi setat să facă orice fel. Dacă intenționați să desenați sau să schițați cu Spectre x360, acest instrument suplimentar va merita fără îndoială banii.

80 USD la HP

Protecție accesibilă: husă pentru laptop AmazonBasics

Uneori, tot ceea ce aveți nevoie fără pentru laptop este sau husă bifuriuri, iar această opțiune din neopren de la AmazonBasics este la fel de bună. Este disponibil în cinci culori și o grădă de dimensiuni dacă se întâmplă să existe mai multe dispozitive care necesită protecție.

11 dolari pe Amazon

Mai multe porturi USB-A: Anker cu 10 porturi USB-A 3.0 hub

Spectre x360 vine cu un USB-A 3.1 port, deci este posibil să căutați să vă extindeți cu un hub; de ce să nu obțineți unul care are o mulțime de porturi și vă puteți încărca dispozitivele în același timp? Acest hub sunt 10 USB 3.0 porturi, trei dintre ele fiind dedicate încărcării. Porturile sunt toate în partea de sus a hub-ului pentru un acces ușor și pentru mai puțină.

43 USD pe Amazon

Transport de calitate: Waterfield Sleevecase

Spectre x60 este, fără să înțeleagă, un dispozitiv elegant și s-ar putea să dobândească o dată premium pe măsură. Husa Waterfield este concepută pentru a se potrivi cu Spectre x360 13t și vine fie în pânză ceară, fie în nailon balistic cu accente de piele. Adaugati o cura de umăr, alegeți dintre orientarea verticală sau orizontală și transportați-vă laptopul cu stil.

De la 69 USD la SFBags

Monitor multifuncțional: Dell UltraSharp U2719D

Monitorul Dell U2719D de 27 inchi are o rezoluție de 2560x1440 și un panou IPS pentru o imagine uimitoare, iar lipsa cadrului face să pară că imaginea ajunge la margine la margine. Conectați-vă cu HDMI sau DisplayPort, profitați de cinci USB-A 3.0 și montați monitorul cu ușurință datorită suportului VESA.

450 USD la Dell

Stocare suplimentară: card microSD Delkin

card microSD Delkin are viteze UHS-II (până la 300 MB/s citire și 100 MB/s) pentru transfer rapid de date și este disponibil în dimensiuni de 64 GB sau 128 GB, în funcție de câte multe lucruri să vă extindeți. suplimentar. depozitare. Dacă aveți un Specter x360 cu un mic SSD, acesta este o modalitate excelentă de a merge.

De la 62 USD la Amazon

Dacă facem câteva sugestii

Dacă aveți un nou HP Spectre x60 13 și vă întrebați cum să vă puteți experiența, toate accesoriile de mai sus pot juca un rol esențial. Cu toate acestea, s-ar putea să vă întrebați în continuare ce să luați mai întâi.

Datorită porturilor Thunderbolt 3 de pe Spectre x360, puteți crea o stație de lucru cu stația de andocare TS3 Plus de la CalDigit. Are un șasiu durabil și compact din aluminiu, aduce un total de 15 porturi la amestec și chiar vei încărca laptopul în timp ce este conectat, permițându-ți să te detașezi și să pleci la drum fără să-ți faci griji cu privire la durata. de viata a bateriei. Dacă lucrezi des la un birou și ai mai multe periferie, acest accesoriu ar trebui să se dovedească a fi o investiție utilă.

Una dintre principalele probleme cu Spectre x360 13t, altfel stelar, este folosit driverele Synaptics în loc de drivere Precision pentru touchpad-ul său. În recenzia editorului executiv Daniel Rubino, el spune că „defilarea poate fi neplăcută și poate ciupi pentru a mări neconsecvența." Soluția? Un mouse extern de calitate, precum Logitech MX Master 2S recomandat, ar trebui să ofere o serie de îndreptare fără întreruperi și ar trebui să ajute la prevenirea durerilor articulate datorită expului designului său ergonomic.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here