Cele mai bune accesorii pentru ASUS ZenBook S în 2021

Cel mai bun Accesorii pentru ASUS ZenBook S Windows Central 2021

ASUS ZenBook vine de fapt cu câteva accesorii în cutie, experiența ta va fi totdeauna să vă ramifică. Și, deoarece acesta este un laptop doar USB-C, ar trebui să înceapă cu un hub USB-C excelent. Iată câteva alte accesorii pe care ar trebui să le iei în considerare.

  • Toate porturile: hub Lenovo USB-C
  • Geanta uimitoare: Peak Design Everyday Sling 10L
  • Mouse potrivit: Microsoft Surface Mobile Mouse
  • Pentru fotografii: cititor de carduri SD Anker USB-C
  • Stocare Moar: SSD portabil Samsung T5
  • Conversie: adaptor Nonda USB-C

Toate porturile: hub Lenovo USB-C

ZenBook S are doar porturi USB-C pe el, așa că acest hub grozav de la Lenovo vă va face pe oricare dintre aceștia mult mai util pentru dvs. Acesta adaugă HDMI, o pereche de cititoare de carduri de memorie, Ethernet și vă permiteți să încălcați laptopul prin intermediul acestuia în același timp.

51 USD pe Amazon

Geanta uimitoare: Peak Design Everyday Sling 10L

Dimensiunea incredibil de compactă a ZenBook. This geanta mică poate încă împacheta laptopul, o cameră fără oglindă, DSLR sau o dronă și accesorii asortate, fiind în același timp rezistentă la apă și susținută de garanție pe viață.

150 USD pe Amazon

Mouse potrivit: Microsoft Surface Mobile Mouse

Surface Mobile Mouse nu este doar ușor, compact și bine realizat, și nici nu este doar Bluetooth pentru mouse-ul fără fir oriunde v-ați. Important este că poți obține în roșu, așa că va merge perfect cu ASUS ZenBook S cu corp roșu. Coordona!

34 USD pe Amazon

Pentru fotografii: cititor de carduri SD Anker USB-C

Dacă aveți nevoie de card SD, dar nu aveți nevoie de un slot pentru card SD, dar nu aveți nevoie de un card SD, dar nu aveți nevoie de un card SD, dar nu aveți nevoie de carduri USB-C 2-în-1 de la Anker este doar biletul. Introduceți un card SD sau microSD și importați totul pe laptop, apoi aruncați-l înapoi în geantă. Este mic, accesibil și ușor de transport.

14 USD pe Amazon

Stocare Moar: SSD portabil Samsung T5

ZenBook S are o mulțime de spațiu de stocare intern, dar ceva mai portabil este întotdeauna o idee grozavă. SSD-ul portabil T5 de la Samsung este mic, destul de accesibil și la fel de rapid pe cât vă puteți dori de la o unitate externă. Este disponibil și în dimensiuni de până la 2TB, în funcție de câte lucruri trebuie să depozitați. Cel enumerat aici este pentru 250 GB.

80 USD pe Amazon

Conversie: adaptor Nonda USB-C

Lumea nu este încă complet pregătită să se mute all-in pe USB-C, așa că cablurile și dispozitivele vechi vă vor mulțumi că ați luat unul (sau mai multe) dintre aceste adaptoare minuscule. Doar introduceți-l în portul USB-C și conectați cablul USB-A la el. Abia vei observa că este acolo.

10 USD pe Amazon

ASUS ZenBook multe de oferit, dar poti avea un lucru bun. Va trebui să vă aveți grijă de el, de unde intervine superbul Peak Design Everyday Sling și, din păcate, veți avea nevoie de acel adaptor USB-C pentru a utiliza oricare dintre accesorii existente. Dar cel puțin este mic și accesibil!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here