Beam vă poate permite în cele din urmă să vă jucați jocurile Xbox de la distanță – pe orice dispozitiv.

Una dintre caracteristicile caracteristice ale Beam este latența sa ridicol de scăzută între streamer și spectator, oferind o experiență mai captivantă, deoarece publicul participant și gazda streamului pot avea o conversație în timp real.

Rezultatele tind să varieze în funcție de regiune și de încărcarea serverului, desigur. Dar în timpul orelor de vârf, acesta este genul de experiență nebună pe care o primește într-o rețea Wi-Fi de acasă foarte neplăcută.

Tocmai mi-am dat seama, având în vedere latența RIDICUL de scăzută a lui Beam... acest lucru ar putea oferi mijloace de a juca Xbox de la distanță. Poza Xbox.stare de nervozitate.com/l4YzLCps7I

— Jez ? (@JezCorden) 1 martie 2017

Transmite fluxul prin internet (stânga), Xbox local (dreapta). Scuzați mizeria.

Am testat streamingul Beam pe inelul Xbox Insider Alpha azi dimineață și am fost uluit de rezultate. Beam folosește servere regionale și unele vrăjitorie de codare de origine pentru a-și produce fluxurile video, care distrug Twitch pentru viteză. Câțiva utilizatorii Twitter au subliniat că trebuie să am un internet uimitor, dar experiența de mai sus a fost alimentată de o conexiune la internet de 40 MB în jos și 6 MB în sus.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pe măsură ce viteza globală a internetului crește, pare logic ca Beam să fie vehiculul pe care Microsoft îl va folosi pentru a oferi streaming personal de joc pe internet.

Multe companii au încercat (și probabil nu au reușit) să ofere un serviciu de streaming de jocuri bazat pe cloud asemănător Netflix, în care jocurile tale rulează de la distanță, încărcându-ți intrările pe internet și oferindu-ți feedback printr-un flux video. Deși s-ar putea să funcționeze suficient de bine pentru jocurile pe rând, latența distruge orice joc care rulează în timp real.

Beam are deja funcții pentru dezvoltatori care permit utilizatorilor să trimită intrări la jocuri prin butoane de pe site-ul său web, iar progresul logic este că se va extinde la comenzile complete ale jocului în viitor.

Revenire din 2013: Microsoft a demonstrat anterior Halo 4 care rulează pe un Lumia prin cloud.

Luați în considerare și faptul că Microsoft investește în cabluri submarine transcontinentale de mare viteză, iar compania a demonstrat faimosul Halo care rulează pe un dispozitiv mobil prin cloud. Acest tip de funcționalitate se potrivește cu adevărat cu strategia de cloud-first a CEO-ului Microsoft, Satya Nadella, și cu etosul mai larg „Play Anywhere” la Xbox. Hei, tocmai au lansat un serviciu asemănător Netflix, bazat pe abonament pentru jocuri.

Ar putea dura ani pentru ca vitezele de internet globale să îndeplinească standardele cerute, dar este doar o casă de timp până când vedem acest tip de caracteristică să vină pe Beam pentru Xbox One și Windows 10.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here