Luptă împotriva morților vii cu Zombies Can't Jump pentru Windows Phone 8

Zombies Can't Jump este un joc relativ nou pentru Windows Phone 8, care te confruntă cu hoarde de zombi înfometate. Este un joc defensiv care exploatează incapacitatea zombie de a sari, punându-le personajelor să construiască un turn de lăzi și să apere acea poziție împotriva valului după val de zombi intenționați să-ți mănânce creierul. În timp ce zombii s-ar putea să nu poată sări, ei pot sparge lăzile și te pot lăsa la brațe.

Grafica nu este prea proastă, jocul este destul de provocator și dacă ești pasionat de genul zombie sau doar cauți un joc cu care să-ți petreci timpul, Zombies Can't Jump merită încercat.

Există două moduri de joc cu Zombies Can't Jump. Ai modul poveste și modul supraviețuire. Modul Povestea este un nivel pe mai multe în care avansați de la un nivel la altul, ștergând valoarea de zombi. Modul de supraviețuire are două opțiuni, Heroic Stand și From Dusk til Dawn, unde pur și simplu vezi cât timp pot supraviețui înainte ca zombii să-ți depășească poziția.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În modul Story, primul nivel este un tutorial care vă va ghida prin controalele și obiectivele jocului. Tu controlezi Pappi și fiica lui care stau pe ecranul central. Sunt înarmați și trebuie să construiască lăzi pe care să stea și să nu rămână la îndemâna zombilor.

Zombii atacă din partea stângă sau dreaptă a ecranului și, în timp ce personajele vor deschide automat focul asupra zombiilor, va trebui să atingeți ecranul pentru a le îndrepta în direcția corectă. Dacă zombii ajung în lăzi, îi vor spăla, coborându-ți personajele la pământ. Poți reconstrui lăzile, dar personajul tău nu poate trage asupra zombiilor în timp ce construiești lada. folosi un personaj pentru a trage asupra zombiilor, în timp ce celălalt construiește lada.

Pe măsură ce progresați prin nivelurile de joc, devin disponibile arme și obiecte defensive suplimentare. De asemenea, aveți un mod Survival Ra (activat de butonul cu fața zâmbitoare furioasă) în care armele personajului dvs. se transformă într-o mitralieră de mare putere sau un lansator de rachete. Modul furie durează câteva secunde, dar este o excelentă pentru eliminarea unor grupuri mai mari de zombi.  În plus, pe măsură ce arme suplimentare de furie devin disponibilă, puteți atribui diferite arme respective persoane pentru a vă crește puterea furiei.

Zombies Can't Jump joacă ca multe jocuri de apărare turn în care trebuie să-ți gestionezi jucătorii și apărarea lor pe măsură ce amenințările se dezvoltă. S-ar putea să trebuiască să așteptați pentru a reconstrui o ladă până când veți termina de șters un val de zombi sau de a face ca un personaj să acopere lucrurile în timp ce celălalt reconstruiește lada. Mingile cu vârfuri sunt bariere defensive grozave care pot fi folosite pentru a ține zombii departe pentru scurte perioade de timp. Dar din nou, au nevoie de câteva secunde pentru a se implementa. Secunde pe care le pot folosi zombii pentru a doborî o ladă.

Una peste alta, mi-au placut animatiile si grafica, efectele sonore si muzica sunt captivante, iar jocul este suficient de provocator pentru a impiedica jocul sa devii invechit. Lăsând deoparte genul zombi, Zombies Can't Jump este un joc distractiv Windows Phone 8 cu care să-ți petreci timpul.

Există o versiune de probă gratuită disponibilă pentru Zombies Can't Jump, cu versiunea completă care rulează $.99. puteți găsi Zombies Can't Jump aici în Windows Phone Store.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here