Battlefield V's 6.Actualizarea 2 revine la 5.2 schimbări de arme care m-au făcut să renunț la joc

Sursa: EA

Într-o postare pe reddit, managerul comunității Battlefield V, Jeff Braddock, a detaliat ce fac EA și DICE pentru a dezechilibra jocul înapoi la pre-5.2 stare, în continuare de la 6.2 anunturi in urma cu putin timp.

Săptămâna viitoare vom lansa Actualizarea 6.2 care include ajustări, ajustări și remedieri la arme și gadgeturi, vehicule, soldați, hărți și moduri, sunet și îmbunătățiri ale stabilității și performanței. Vom aduce și personalizarea corpului tancului în Battlefield V - dar avem o difuzare separată pentru asta.

Știm că unul dintre cele mai mari de conversație despre care am primit o mulțime de feedback și date despre care a fost schimbarea de arme care au venit cu Actualizarea 5.2 / Remediere rapidă 5.2.2. După cum s-a menționat în transmisiunea anterioară în comunitatea de către managerul comunității globale Adam "PartWelsh" Freeman:

Vom continua să operem un model de daune care ne asigură că armele care sunt proiectate să fie letale în spații apropiate vor provoca în continuare mai puține peste 30 de milioane decât cele experimentate în 5.0, totuși, facem ajustări la curbele de deteriorare pentru a nu că daunele nu se simt la fel de instantanee sau severe. Armele care ar trebui să fie mai eficiente la distanță, cum ar fi puștile semimate și carabinele cu pistol, li se va extinde reducerea daunelor, asigurându-se că auto recâștigă bune un scop mai apropiat de designul lor și performanțe semnificative mai la distanță. Modificări similare se fac, de asemenea, în MG's și AR's

Actualizare 6.2 returnează daunele de bază la valorile de rază ale majorității armelor la cele de 5.0, menținând o scădere a daunelor la distanță mai mică de 5.2 sau 5.2.2.

TTK OBȚINE UN CAMPO DE REVERSARE!!!! La naiba da! din r/BattlefieldV

Comunitatea Battlefield reacționează la această veste fericită.

Pe scurt, DICE a crescut timpul de ucidere sau gloanțe până la ucidere (TTK și BTK) pentru țintele aflate la distanță, făcând jocurile să se simtă mai lente și forțând jucătorii să intre în luptă scurtă. Schimbările au fost aproape universale nepopulare, comunitatea acuzând DICE că urmărește un public mai „ocazional” în timp ce Battlefield V se apropia de sezonul aglomerat al sărbătorilor. FG-42 a avut cinci gloanțe până la 13 gloanțe pentru a ucide la distanță de la 5.2, unde era între patru și șase gloanțe de la 5.0. În 6.2, ei îl returnează mai aproape de 5.0 cifre, până la șapte gloanțe la distanță.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Braddock a continuat în firul reddit de nenumărate ori, afirmând că marea majoritate a armelor revin la cele 5.0 cifre, cu excepția câteva arme care pot lua un glonț în plus la distanțe mai mari. Recul va reveni, de asemenea, în mare parte la 5.0 cifre, ceea ce, sperăm, ar trebui să facă Battlefield să se simtă mai mult ca, ei bine, Battlefield din nou.

A fost ciudat să văd cum comunitatea Battlefield V reacționează la aceste schimbări în ultimele luni, și anume din cauza încăpățânării EA cu privire la reacții adverse. Multe arme preferate de fani au jucat complet diferit, unele inconsecvente, simțindu-se ca un joc complet diferit în unele privilegii. Bănuiesc că EA așteaptă să vadă câte de bine s-au desfășurat schimbarea când a fost vorba de reținerea jucătorilor. Se pare că nu a ieșit așa cum speraseră ei.

Patch-ul 6.2 va fi lansat săptămâna viitoare, miercuri, 4 martie 2020. Și eu unul sper că lasă-o în pace după asta.

Focul se ridică

Battlefield V

Pregătește-te pentru un război total

Lupta multier de la Battlefield V rămâne la fel de grandioasă ca întotdeauna, cu imagini uimitoare și un joc exploziv.

  • 30 USD pe Amazon

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here