Battlefield V 'Firestorm' Battle Royale ar putea să nu vină cu versiunea standard pentru PC [actualizată

7 septembrie 2018: EA a actualizat pagina de precomandă Battlefield V, care spune acum că Firestorm va face parte din ediția standard pe PC. Nu este clar dacă aceasta este o modificare a politicii sau dacă compania a remediat o greșeală pe site-ul său web.

Battlefield V este un viitor shooter la persoana întâi, plasat în al Doilea Război Mondial. Jocul prezintă scenarii de campanie pentru un singur jucător similare Battlefield 1. De exemplu, una dintre misiunile principale se concentrează pe o femeie soldat, istoria ei și familia ei. Dezvoltatorul a spus că Battlefield V spune „povești nespuse ale celui de-al Doilea Război Mondial”, dar nu este clar dacă sunt opere de ficțiune sau reconstituiri interactive.

„Firestorm” este experiența battle royale pentru 64 de jucători a jocului, în care echipele luptă pentru a fi ultimele în picioare. Spre deosebire de PlayerUnknown's Battlegrounds, există un accent mai mare pe munca în echipă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu toate acestea, se pare că Firestorm nu va fi disponibil pentru jucătorii de PC care pur și simplu achiziționează ediția standard a jocului. Dacă accesați pagina de precomandă Battlefield V, arată clar că face parte din ediția standard pe Xbox One și PlayStation 4, dar nu pe PC.

Am contactat EA pentru comentarii și vă vom informa imediat ce primim un răspuns. Sperăm că aceasta este doar o greșeală, deoarece mulțimea PC nu va fi prea fericită că trebuie să cheltuiască mai mult pentru ceva inclus cu alte versiuni.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here