Battlefield V pare a fi un pas în direcția corectă pentru EA

Recent, am vorbit despre viitoarea lansare a Electronic Arts (EA), Anthem, și despre cum va fi cea mai bună șansă EA de a-și reputația. Cu toate acestea, după ce am văzut dezvăluirea Battlefield V și știrile pe care le-am primit despre el, cred că acum este jocul necesar pentru a-și îndeplini această datorie. Iată de ce cred că va face exact asta.

  • Vezi pe Microsoft Store
  • Vezi pe Amazon

Îndepărtarea cutiilor de pradă

Este o nebunie să crezi că un joc EA nu va avea cutii de pradă. La urma urmei, CEO-ul EA, Andrew Wilson, a vorbit recent despre această problemă, spunând că „Vom merge mai departe” în ceea ce privește modelul de afaceri. Cu toate acestea, s-ar părea că, cel puțin pentru Battlefield V, compania le elimina. Potrivit Polygon, cutiile de pradă vor lipsi.

După ce vâltoarea din jurul acestor microtranzacții din Star Wars: Battlefront II s-a calmat, mulți fani s-au îngrijorat că EA va continua să le implementeze în liniște. Faptul că vor dispărea complet în Battlefield V arată că EA nu numai că ascultă feedback-ul, ci și acționează în funcție de el. Rămâne de văzut dacă acest lucru continuă sau nu cu jocurile ulterioare precum Anthem, dar acesta este încă un progres semnificativ, indiferent de.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Povești noi nespuse

În loc să se concentreze asupra părților popularizate ale celui de-al Doilea Război Mondial, cum ar fi eliberată Franța ocupată sau războiul de uzură din Pacific, Battlefield V alege perspective care sunt adesea trecute cu vederea. Un exemplu în acest sens este o femeie care luptă pentru a-și salva familia de naziști din Norvegia. O piesă de artă prezentată în timpul dezvăluirii indică un alt unghi: capacitatea de a juca ca un soldat german și de a obține perspectiva unui membru al Axei.

În timp ce încărcarea plajelor din Normandia este cel o modalitate fantastică de a prezenta de-al Doilea Război Mondial, cred că decizia de a se concentra asupra poveștilor care nu sunt spuse niciodată nu este o gura de aer proaspătă. Dacă este autentic, acest lucru va sfârși cel mai probabil prin a oferi jucătorilor o perspectivă cu totul nouă conflictului și cred că o narațiune ca aceea va rămâne cu oamenii mult mai mult timp decât o regurgitare a poveștilor „tradiționale” din la Doilea Război Mondial. încă o dată.

Personalizare extinsă

Spre deosebire de intrările anterioare din seria Battlefield, care au fost critice pentru lipsa personalizării semnificative, Battlefield V va oferi o cantitate uimitoare de opțiuni de personalizare. Totul, de la aspectul soldatului tău până la instrumentele pe care le-ai grijă să folosești, vor fi lucruri pe care să le ai grijă să poți alege.

Sexul, culoarea pielii, stilul căștii și îmbrăcămintea soldatului dvs. vor putea fi amestecate și asortate pe scară largă și chiar le veți putea da vopsea pe față. Când vine vorba de arme, toate vor fi modulare, ceea ce înseamnă că jucătorul poate schimba mai multe componente diferite, cum ar fi ochiuri, stocuri, botnițe și multe altele. În mod surprinzător, vehiculele primesc și un upgrade la personalizare - pe lângă capacitatea obișnuită de a schimba diferite tipuri de modele de camuflaj, veți putea atașa lucruri precum saci de nisip, trunchiuri de copaci și graffiti pe corpul rezervorului dvs. sau avion.

Personalizarea nu este o parte importantă a seriei Battlefield, dar un sistem aprofundat ca acesta a fost ceva ce jucătorii și-au dorit de mult timp. Este grozav să vezi că în sfârșit primesc ceea ce au cerut.

Gândurile tale

precomanda Battlefield V pe Xbox One acum pentru 59 USD.99. Crezi că Battlefield V va fi jocul care dovedește că EA se îmbunătățește?

  • Vezi pe Microsoft Store
  • Vezi pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here