Battlefield Bad Company se alătură seifului EA Access

Dacă sunteți bine EA Access, puteți reveni la Battlefield Bad Company, care este compatibil cu versiunea anterioară pe Xbox One, ca parte a abonamentului dvs. Jocul este cea mai recentă intrare în seiful EA Access, care include o listă în continuă creștere de jocuri EA pe care abonații le pot juca pentru 4 USD.99 pe luna.

Ești în Compania Proastă, acum. @Battlefield: Bad Company este disponibil pentru membrii EA Access: //t.co/4em0SJitdq poză.stare de nervozitate.com/IMjePbZl08

— EA Access (@EAAccess) 20 decembrie 2017

Lansat pentru prima dată pe console în 2008, Battlefield Bad Company include aceeași acțiune shooter la persoana întâi pentru care franciza a devenit cunoscută. Spre deosebire de alte intrări din serie, însă, Bad Company pune accent pe o campanie pentru un singur jucător plină de umor. Din descrierea jocului:

Battlefield: Bad Company urmărește o bandă capricioasă de soldați obișnuiți care decid că uneori recunoștința unei națiuni pur și simplu nu este suficientă. Dispunând de o poveste dramatică încărcată cu o atitudine unică, jocul oferă gameplay-ul tip sandbox al seriei într-un univers în care aproape totul este distructibil.

Ca și în cazul altor jocuri EA Access, Battlefield Bad Company va putea fi jucat gratuit în întregime atâta timp cât rămâneți abonat la serviciu. EA Access este, de asemenea, plin cu o serie de alte jocuri EA, de la titluri de la Unravel la Dragon Age: Inquisition și Mass Effect: Andromeda. Serviciul de abonament include și alte avantaje, cum ar fi demo-uri cu acces anticipat pentru jocuri noi și o reducere perenă la jocurile EA din Microsoft Store.

Pentru a începe, puteți obține EA Access pentru 4 USD.99 pe luna la Microsoft.

  • Consultați EA Access la Microsoft
  • Vedeți Battlefield Bad Company la Microsoft Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here