Battlefield 2042 reînvie distribuția Battlefield 4 într-un nou trailer de poveste „Exodus”

Sursa: Electronic Arts Inc.

Ce trebuie sa stii

  • Battlefield 2042 este următoarea intrare în franciza haotică de împușcături multiplayer la persoana întâi și pare mai intens ca niciodată.
  • Jocul este doar pentru multiplayer, ceea ce înseamnă că nu va prezenta o campanie tradițională pentru un singur jucător sau un mod poveste.
  • În absența unei campanii, Battlefield 2042 construiește lumea sfâșiată de război cu noi trailere de scurtmetraje.
  • Primul de acest fel, „Exodus”, prezenta personajul „Irish” din Battlefield 4 care se întoarce, care este forțat să facă față unei decizii provocatoare.

Unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului este Battlefield 2042, continuarea haotică și plină de acțiune a francizei de lungă durată, shooter multiplayer Battlefield. Când Battlefield 2042 va ajunge la sfârșitul acestui an, are șanse mari să devină unul dintre cele mai bune jocuri Xbox, dar va face acest lucru lipsit de orice fel de campanie tradițională pentru un singur jucător, în ciuda faptului că se desfășoară într-o poveste. plină de detalii. lumea viitorului apropiat.

Similar altor jocuri multiplayer, cum ar fi Apex Legends și Overwatch, Battlefield 2042 le permite jucătorilor să privească lumea sfâșiată de război prin noi trailere de scurtmetraje. după primul trailer, Exdus, mai jos.

Cel mai recent trailer de poveste explorează o bucată din viața lui Exodus, care este de fapt Kimble „Irish Graves” din Battlefield 4, dar cu un nou nume și o nouă provocare de depășit. Exodus se confruntă cu o decizie imposibilă: între viețile a 200 de oameni nevinovați sau viitorul tuturor nepatriaților care suferă de consecințele lumii pline de violență din 2042. Trailerul poveștii arată grozav și poate zgâria mâncărimea unor jucători care speră într-o campanie pentru un singur jucător.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Battlefield 2042 sosește pentru Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC și PlayStation în octombrie. 22, 2021 și deja arată incredibil.

Dacă ați jucat-o pe Battlefield 2042 devreme, vă veți asigura că citiți mai multe despre Battlefield 2042 beta. În cele din urmă, în cazul în care ați ratat-o, o parte din jocul brut al primei previzualizări tehnice închise a Battlefield 2042 a fost scursă, oferind jucătorilor o altă privire la ce să aștepte de la shooterul multiplayer.

Luptă totală

Battlefield 2042 (precomanda)

Câmpul de luptă se întoarce în viitor

Battlefield 2042 lansează viziunea de ultimă generație a lui Electronic Arts pentru shooter-ul militar, care acceptă până la 128 de jucători, cei mai mari hărți vreodată și se conturează a fi cea mai ambițioasă intrare de până acum.

  • De la 60 USD la Amazon
  • De la 70 USD la Microsoft (Seria X|S)
  • De la 60 USD la Microsoft (Xbox One)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here