Lista de hărți Battlefield 2042 pentru multiplayer și Portal

Sursa: Electronic Arts

Hărțile Battlefield zone o mare parte din motivul pentru care jocurile din serie sunt adesea considerate a fi unele dintre cele mai bune shootere Xbox, deoarece fiecare este bogat în detalii, plin de distracție și diverse oportunități de distrugere și proiectat cu grijă în jurul armei, vehicule. și echilibru de clasă. Pe baza a ceea ce am văzut până acum, Battlefield 2042 nu este diferit, iar fiecare dintre hărțile sale prezintă o temă, setare și aspect unic pe care jucătorii le pot stăpâni. În plus, modul Portal al Battlefield 2042, care permite diferitelor facțiuni din istoria de două decenii a francizei să se lupte între ele, va fi lansat cu șase remake-uri ale hărților preferate de fani din titlurile anterioare Battlefield.

Între experiența principală multiplayer și modul Portal, vor exista o mulțime de hărți de care se vor bucura fanii când Battlefield 2042 va fi lansat în octombrie. 22, 2021. Iată o listă completă a fiecărei hărți care vin pe Battlefield 2042 și modul său Portal, împreună cu tot ce știm despre dimensiunile, temele și aspectele acestora.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Meniu rapid

  • Câmpul de luptă din Hărți 2042
  • Hărți portalul câmpului de luptă

Luptă totală

Câmpul de luptă 2042

Câmpul de luptă se întoarce în viitor

Battlefield 2042 lansează viziunea de ultimă generație a lui Electronic Arts pentru shooterul militar, care acceptă până la 128 de jucători, cei mai mari hărți vreodată, sisteme meteorologice devastatoare de distructive și multe altele.

  • De la 60 USD la Amazon
  • De la 70 USD la Xbox (Seria X|S)
  • De la 60 USD la Xbox (Xbox One)
  • De la 60 USD la PlayStation Store

Toate hărțile Battlefield 2042

Sursa: Electronic Arts

Electronic Arts și DICE au confirmat că Battlefield 2042 se va lansa cu șapte hărți pentru modul multiplayer principal al jocului. Iată o prezentare detaliată a tot ceea ce știm fiecare hartă, astfel încât să știți la ce să vă așteptați atunci când vă aruncați pe câmpul de luptă la lansare sau în timpul beta Battlefield 2042.

Caleidoscop

Sursa: Electronic Arts

Caleidoscope este o hartă strălucitoare a orașului, plasată în Coreea de Sud, care pune jucătorii în plin război urban. Harta va prezenta mai multe zgârie-nori pe care jucătorii se pot deplasa, se pot scala și se pot deplasa. Zonele dense sunt despărțite de piețe în aer liber, unde ochi ageri și fotografiere precisă de la distanță vor prevală.

Manifesta

Sursa: Electronic Arts

Manifest este o hartă unică, cu aspectul constând în principal dintr-un labirint de containere mari de marfă sub cerul tropical de noapte din Singapore. Jucătorii vor trebui, de asemenea, să urmărească furtunile de tornade mortale care pot străbate zona și pot provoca devastări masive. Este probabil ca lupta de infanterie să domine aici, deși pot exista zone pe hartă în care vehiculele sunt puternice.

Orbitală

Sursa: Electronic Arts

Amplasat în Guyana Franceză, Orbital pare să fie una dintre cele mai haotice hărți din Battlefield 2042, prezentând multe spații largi deschise și furtuni mortale. Pe măsură ce războiul declanșează pe toată harta, o rachetă se va lansa exploziv în cer.

Aruncată

Sursa: Electronic Arts

Discarded duce jucătorii pe coasta de vest a Indiei, unde echipele se vor lupta între ele pentru controlul navelor maritime uriașe care au fost plajate și abandonate. Spațiul strâns din interiorul fiecărei nave le face ideală pentru lupta cu infanterie, dar vehiculele și lunetisții vor avea mâna de sus în aer liber. Furtunile vor sufla în mod obișnuit prin hartă, distrugând totul în calea lor.

Reînnoire

Sursa: Electronic Arts

Reînnoirea ar putea ajunge să fie una dintre cele mai ciudate hărți de Battlefield realizate vreodată. Are o fermă solară și un mic oraș egiptean separat de un zid masiv în centrul hărții. Ferma solară jumătate a hărții este stâncoasă și asemănătoare deșertului, în timp ce jumătate a orașului a hărți este luxuriantă și are o mulțime de structuri.

Clepsidră

Sursa: Electronic Arts

Clepsidra prezinta un oraș din Qatar care a fost abandonat din cauza unui atac nesfârșit de furtuni de nisip. Aceste furtuni blochează în mod constant lumina naturală a soarelui, acoperind orașul într-o ceață roșie care limitează vizibilitatea. Ambele echipe luptă pentru a controla un convoi care este prins în adâncurile orașului.

Desprinde

Sursa: Electronic Arts

Amplasat în Antarctica înghețată, Breakaway este cea mai mare hartă a Battlefield 2042. Întinderile sale lungi de spațiu deschis sugerează că jocul cu vehiculul va avea un impact foarte mare pe această hartă, deși infanteriei vă deține avantajul în zonele muntoase ale hărții. Jucătorii pot, de asemenea, distruge silozurile de combustibil situate pe hartă pentru a crea incendii permanente și pentru a modifica dinamic starea câmpului de luptă.

Toate hărțile Battlefield Portal

Sursa: Electronic Arts

Modul Portal al Battlefield 2042 se lansează cu șase hărți refăcute din jocurile anterioare Battlefield, iar altele vor veni în viitor. Iată ce știm despre fiecare dintre hărțile care vor fi disponibile pentru Battlefield Portal.

Bătălia de la Bulge

Sursa: Electronic Arts

În această hartă din Battlefield 1942, armata germană lansează o contraofensivă de ultimă oră împotriva forțelor aliate în mijlocul Ardenilor din Belgia. Harta pune accentul pe vehicul, deși frunzișul dens al pădurii deschide mai multe oportunități pentru jocul creativ de infanterie.

El Alamein

Sursa: Electronic Arts

În timp ce armata germană trece prin Egipt cu puterea sa mecanizată, forțele britanice îi întâlnesc cu armuri proprii în această hartă refăcută Battlefield 1942. Pe măsură ce tancurile și avioanele de ambele părți se întâlnesc în luptă deschisă, unități de infanterie luptă pentru controlul structuralor și a terenului deluros.

Portul Arica

Sursa: Electronic Arts

Portul Arica favorit de fani din Battlefield: Bad Company 2 revine în Battlefield Portal. Harta prezinta un accent puternic pe lupta rapidă a infanteriei în toate clădirile și containerele din acest oraș-port chilian. Vehiculele joacă un rol mai mic, dar pot oferi suport în zonele mai puțin dense ale hărții.

Valparaiso

Sursa: Electronic Arts

În această hartă Battlefield: Bad Company 2, amplasată chiar în afara unui oraș de coastă chilian, forțele americane și ruse se ciocnesc în lupte intense de infanterie într-o junglă deasă plină de vegetație. Porțiunea de coastă a hărții este mai deschisă, oferind un avantaj lunetisților și vehiculelor.

Granița Caspică

Sursa: Electronic Arts

Amplasată granița dintre Turkmen și Iran, această hartă 3 este perfectă un război complet cu vehicule pentru designul marii, deschis și dimensiunile lor. Lunetiştii pot performa bine şi pe această hartă, iar unităţile de infanterie pot ajuta vehiculele aliate să câştige avantajul controlând structura importantă de pe hartă.

Canalele Noshahr

Sursa: Electronic Arts

Harta finală disponibilă în Battlefield Portal la lansare este harta Noshahr Canals care revine din Battlefield 3. This hartă îi duce pe jucători pe coasta Iranului, unde pușcașii marini americani lansează un atac mare asupra unui port mare. This hartă prezinta atât luptă strânsă de infanterie, cât și război cu vehicule, ceea ce o face sau alegere excelentă pentru fanii care se bucură de o combinație a tot ceea ce Battlefield are oferite.

Luptă totală

Câmpul de luptă 2042

Câmpul de luptă se întoarce în viitor

Battlefield 2042 lansează viziunea de ultimă generație a lui Electronic Arts pentru shooterul militar, care acceptă până la 128 de jucători, cei mai mari hărți vreodată, sisteme meteorologice devastatoare de distructive și multe altele.

  • De la 60 USD la Amazon
  • De la 70 USD la Xbox (Seria X|S)
  • De la 60 USD la Xbox (Xbox One)
  • De la 60 USD la PlayStation Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here