Battlefield 2042 oferă opțional joc încrucișat și progresie încrucișată

Sursa: Electronic Arts Inc.

Ce trebuie sa stii

  • DICE a împărtășit mai multe detalii despre jocul încrucișat și progresia încrucișată în Battlefield 2042.
  • Jucătorii de pe Xbox Series X, Xbox Series S, PC și PS5 pot juca împreună, în timp ce jucătorii Xbox One și PS4 se pot juca împreună.
  • Viitorul test tehnic a fost amânat la sfârșitul verii.

Viitorul shooter Battlefield 2042 oferă joc încrucișat și progresie încrucișată, conform Electronic Arts. Anunțul de miercuri a abordat mai multe caracteristici ale jocului, explic cum va funcționa progresul și confirmă prietenii de pe diferite platforme pot juca împreună dacă aleg să se aplice.

Jucătorii de pe Xbox Series X, Xbox Series S, PS5 și PC se pot juca împreună dacă activează setarea, în timp ce jucătorii Xbox One și PS4 vor putea bucura și de joc în matchmaking pe mai multe platforme. Jocul încrucișat nu este activat pentru diferite generații de hardware din cauza diferențelor dintre versiunile jocului, versiunea de generație actuală a Battlefield 2042 oferind suport pentru 128 de jucători.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Există o mulțime de noi ajustări pe care jucătorii le pot testa, cu zece specialiști la lansare și progresia încrucișată, astfel încât să puteți duce progresul oriunde ați merge. Dezvoltatorul DICE a confirmat, de asemenea, că viitorul test tehnic Battlefield 2042 a fost amânat mai târziu în vară la o dată necunoscută.

Mai multe moduri din joc nu au fost încă dezvăluite, inclusiv unul dezvoltat de Ripple Effect, un studio EA cunoscut anterior ca DICE LA, care a oferit suport pentru franciza Battlefield în trecut. Vom vedea acest mod la EA Play pe 22 iulie, care este unul dintre evenimentele viitoare de jocuri video rămase în acest an.

All Out Warfare

Battlefield 2042 (precomanda)

Câmpul de luptă se întoarce în viitor.

Battlefield 2042 lansează viziunea de ultimă generație a lui Electronic Arts pentru shooter-ul militar, care acceptă până la 128 de jucători, cei mai mari hărți vreodată și devin cea mai ambițioasă intrare de până acum.

  • 70 USD la Microsoft (Xbox Series X|S)
  • 60 USD la Microsoft (Xbox One)
  • 70 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here