Datele beta pentru Battlefield 2042 au apărut pe Bilibili

Sursa: Electronic Arts Inc.

Ce trebuie sa stii

  • O scurgere de informații pe site-ul Bilibili sugerează că Battlefield 2042 beta ar putea începe în octombrie. 6 și ar putea dura până în octombrie. 9, deși ar putea dura și mai mult.
  • Se așteaptă ca beta să includă acces la modul multiplayer expansiv al Battlefield 2042, inclusiv hărțile sale uriașe și varietatea sa mare de arme, vehicule și gadgeturi.
  • De asemenea, versiunea beta le poate permite jucătorilor să încerce Battlefield Portal, un mod de joc special care le oferă jucătorilor libertatea de a folosi facțiuni, arme și vehicule din jocurile anterioare Battlefield pe hărțile clasice Battlefield care au fost remasterizate.

O pagină web de pe site-ul chinez de partajare a videoclipurilor Bilibili a dezvălui potențiale date pentru Battlefield 2042 beta. Pagina, care pare a fi material de marketing oficial pentru Battlefield 2042, spune că există evenimente în timpul beta în perioada octombrie. 6 și oct. 9. Nu este complet clar dacă Oct. 9 date se referă la încheierea beta sau la altceva. Vom actualiza acest articol când vom afla mai multe.

Deoarece Battlefield 2042 a fost adăugat recent la lista de fluxuri live a Bilibili și există un cont oficial Battlefield pe site, este foarte probabil ca informații despre această pagină web să fie adevărate.

Sursa: Electronic Arts

Cu tone de hărți gigantice, o cutie de nisip gigantică de arme, vehicule și gadgeturi de folosit și un nou sistem meteo dinamic care poate genera tornade devastatoare, furtuni de nisip și multe altele, Battlefield 2042 par să fie unul dintre cele mai bune intrări din franciză de până acum. Jocul va include, de asemenea, Battlefield Portal, un nou mod în care jucătorii pot juca versiuni remasterizate ale hărților clasice Battlefield în timp ce folosesc oricare dintre facțiunile, armele și vehiculele din jocurile anterioare Battlefield.

Având în vedere că mulți fani Battlefield se simt dezamăgiți de fapt că Battlefield 2042 a fost amânat pentru 19 noiembrie, este bine să auzim că versiunea beta este posibilă mai puțin de două săptămâni. Ești încântat să încerci singur jocul? Anunță-ne. Precomenzile Battlefield 2042 sunt live acum, așa că puteți asigura o copie imediat.

Luptă totală

Câmpul de luptă 2042

Câmpul de luptă se întoarce în viitor

Battlefield 2042 lansează viziunea de ultimă generație a lui Electronic Arts pentru shooterul militar, care acceptă până la 128 de jucători, cei mai mari hărți vreodată, sisteme meteorologice devastatoare de distructive și multe altele.

  • De la 60 USD la Amazon
  • De la 70 USD la Xbox (Seria X|S)
  • De la 60 USD la Xbox (Xbox One)
  • De la 60 USD la PlayStation Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here