Jocul „Court of Owls” Batman este posibil în dezvoltarea la Warner Bros. Montreal

De când Batman: Arkham Knight s-a lansat pe Xbox One și alte platforme, jucătorii au cerut un nou titlu în îndrăgita franceză. Din păcate, se pare că dezvoltatorul Rocksteady Studios lucrează la un alt proiect – care nu este un joc Superman – și Warner Bros. Montreal este posibil să dezvolte un alt titlu Batman.

Astăzi, GamingMonk a văzut un Warner Bros. Angajat de la Montreal arătând o cămașă cu sigla Court of Owls. Potrivit DC Comics, Court of Owls este un grup de crimă organizată și o societate secretă în Batman și alte romane grafice. Ei există încă în epoca colonială Gotham City și obiectivul lor este să controleze toate aspectele vieții oamenilor. Ce este mai rău este că Curtea Bufnițelor răpește copiii de la circ și îi antrenează în așasini cunoscuți sub numele de „Gerghe”.„Dacă traversezi Curtea Bufnițelor încercând să le subminezi puterea, Ghearele vin după tine.

[Extratat, cel mai bine. DevTeam. EVAR. poza.stare de nervozitate.com/fUV8WCkDnI

— valvez (@valvez) 16 noiembrie 2018

Curtea Bufnițelor a fost întotdeauna asociată cu Batman - cu excepția cazului în care este un joc Robin de sine stătător - așa că acesta ar putea fi un alt proiect Batman. Studioul a lucrat la Batman: Arkham Origins, așa că este familiarizat cu franciza. Totuși, ca orice zvon, luați-o cu un sâmbure de sare până vom avea conformație oficială. Din păcate, Warner Bros. Montreal nu va fi la Game Awards 2018 care va avea loc săptămâna aceasta. Va trebui să așteptăm în continuare dezvăluirea oficială.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

dacă poţi remedia dvs. pentru Batman, asigurați-vă că verificați Batman: Arkham Knight pe Xbox One. În ciuda problemelor de povestire, funcționează excelent pe Xbox One X, fără a mai avea nevoie. Spune-ne și nouă ce părere ai despre știrile Curții Bufnițelor!

  • Vezi Batman: Arkham Knight pe Amazon
  • Vezi Batman: Arkham Knight la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here