Back 4 Blood, Destiny 2: Beyond Light pe PC și multe altele pe Xbox Game Pass în octombrie

Sursa: Xbox

Ce trebuie sa stii

 • Xbox Game Pass adaugă și elimină în mod constant jocuri din serviciu, cu obiceiul de câteva săptămâni.
 • Jocurile care vor veni pe Xbox Game Pass în prima jumătate a lunii octombrie au fost sfârșitul dezvăluite și includ câteva titluri excelente.
 • Back 4 Blood, TABS și Destiny 2: Beyond Light pentru PC sunt toate programate pentru o lansare Xbox Game Pass în luna octombrie. 2021.

Xbox Game Pass a călătorit din ce mai mult recent și nu da semne de încetinire pe măsură ce intrăm în cea mai înfricoșătoare lună a anului. Xbox tocmai a dezvăluit jocurile care se îndreaptă către Xbox Game Pass în octombrie. 2021 și ar trebui să fie o listă solidă pentru jucători. Există chiar și câteva jocuri tematice adecvate pentru această activitate obsedante a anului.

Punctele importante ale rezumatului de titluri din această lună includ Back 4 Blood, Destiny 2: Beyond Light pentru PC, Totally Accurate Battle Simulator (TABS) care se lansează complet și multe altele. Deși nu este cea mai aglomerată lună pentru Xbox Game Pass pe care am văzut-o în acest an, unele dintre aceste intrări ar putea oferi toate cele mai bune jocuri Xbox Game Pass o gamă de bani.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Titlurile de aici se pot îndrepta oriunde este disponibil Xbox Game Pass, inclusiv Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming. Din cauza volumului mare de titluri, poate fi dificil să țin cont de toate jocurile care vin și pleacă din Xbox Game Pass.

În curand

ați consultat mai jos toate titlurile care vor veni în curând pentru Xbox Game Pass și Xbox Cloud:

Totally Accurate Battle Simulator (TABS) (Xbox Series X|S optimizat, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) - octombrie. 5

Totally Accurate Battle Simulator, care sărbătorește lansarea completă după o rulare de succes în programul Game Preview! Fii liderul voblerilor din tărâmuri străvechi, locuri înfricoșătoare și lumi fantastice. Urmărește-i cum luptă în simulări realizate cu cel mai zguduit sistem de fizică creat vreodată, fă-ți propriile voblere în creatorul de unități sau trimite-ți armata să lupte cu prietenii tăi în multiplayer.

Procesiunea către Calvary (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) - octombrie. 7

Un joc de aventură Pythonesc în care călătoriți printr-un peisaj bogat detaliat construit din sute de picturi renascentiste. Pornește într-o căutare ca eroină fără nume pentru a-l urmări pe tiranul Heavenly Peter. Întâlnește o distribuție bizară de personaje, puzzle-uri perplexe și scenarii neplauzibile.

Visage (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) - oct. 7

Visage este un joc de groază psihologică la persoana întâi. Explorați o casă misterioasă în continuă schimbare într-o lume atmosferică lent, care combină atât medii nemaipomeniți de reconfortare, cât și înfiorător de realiste și bucurați-vă de o experiență cu adevărat terifiantă.

Back 4 Blood (Xbox Series X|S optimizat, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) - octombrie. 12

Back 4 Blood este un shooter cooperant la persoana întâi de la creatorii francizei aclamate de critici Left 4 Dead. Experimentați campania narativă intensă în cooperare pentru 4 jucători, multiplayer competitiv ca om sau Ridden și un joc frenetic care vă ține în acțiune.

Destiny 2: Dincolo de lumină (Xbox Series X|S, Xbox One și PC) — oct. 12

O nouă putere s-a născut din vechea navă piramidă de deasupra frontierei înghețate a Europei, iar un imperiu întunecat s-a ridicat dedesubt, unit sub steagul Căzutului Kell al Întunericului, Eramis. Alătură-te colegilor tăi Gardieni și doborâți imperiul cu orice preț – chiar dacă vrea să mănânuiești Întunericul însuși.

Ring of Pain (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) - oct. 14

Intră în Ring of Pain, un roguelike crawler de cărți unde întâlnirile vin la tine. Fiecare pas în jurul ringului este o decizie îngrozitoare. Du-te după pradă sau înjunghie pe spate o groază târâtoare? Faceți cunoștință cu prieteni ciudați care poartă cadouri și comori. Alege-ți echipamentul cu înțelepciune pentru a supraviețui și a descoperi secrete.

The Riftbreaker (Xbox Series X|S optimizat, PC și Xbox Cloud Gaming) - oct. 14

Ești un om de știință/comando de elită în interiorul unui Mecha-Suit avansat. Intrați într-un portal cu sens unic către o planetă îndepărtată cu scopul de a construi o bază care va permite călătoria înapoi pe Pământ și colonizarea în continuare. Construiește-ți baza, colectează mostre și cercetează noi invenții pentru a supraviețui.

The Good Life (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming) - oct. 15

Jurnalista Naomi Hayward se îneacă în datorii. După ce a acceptat o solicitare a ziarului The Morning Bell de a „descoperi misterul unui mic oraș englez”, Naomi se trezește departe de casa ei din New York, în Rainy Woods, cunoscut drept „cel mai fericit loc din lume”."

Plecând în curând

consultă mai jos toate titlurile care pleacă în curând la Xbox Game Pass și Xbox Cloud Gaming:

Plecare din octombrie. 15

 • Gonner2 (Xbox Series X|S optimizat, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming)
 • Heave Ho (PC)
 • Katana Zero (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming)
 • Scourgebringer (Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Xbox Cloud Gaming)
 • Tales of Vesperia Definitive Edition (Xbox Series X|S, Xbox One și PC)
 • Swords of Ditto (PC)

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

 • De la 1 USD/lună la Microsoft
 • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
 • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here